Δώστε νέα ζωή στην κουζίνα με τα πιο έξυπνα DIY

Διακόσμηση κουζίνας με οικονομικές DIY κατασκευές

Διακόσμηση κουζίνας με οικονομικές DIY κατασκευές.

Ήρθε η ώρα να γίνεται δημιουργικοί με αυτές τις οικονομικές DIY κατασκευές για την κουζίνα. Θα την ανανεώσετε αμέσως και θα της δώσετε άλλον αέρα και στυλ. Διακόσμηση κουζίνας με κατασκευές που αφορούν την αποθήκευση αλλά και το συνολικό στυλ. Είμαστε σίγουροι ότι θα βρείτε κάτι που θα λειτουργήσει καλά τόσο για εσάς όσο και για την κουζίνα σας. Άλλωστε, είναι ένας χώρος που περνάτε αρκετές ώρες την ημέρα, γιατί να μην είναι διασκεδαστικός και λειτουργικός;

Ο απόλυτος οδηγός για την κουζίνα.

#1 Ξύλο κοπής με φυτάξύλο κοπής

Το μαγείρεμα με φρέσκα βότανα είναι ένας εύκολος τρόπος για να βελτιώσετε το γεύμα σας. Οπότε, με αυτό τον τρόπο διευκολύνετε την προσθήκη βοτάνων στο αγαπημένο σας πιάτο με ένα φυτευτήρα που διπλασιάζεται ως κοπτικό. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να διαλέξετε μερικά φύλλα από το αγαπημένο σας βότανο και να τα κόψετε πάνω στο ξύλο κοπής πριν τα βάλετε σε οποιοδήποτε πιάτο που φτιάχνετε.

Εύκολες ιδέες για να διακοσμήσετε τον τοίχο της κουζίνας.

#2 Αφηρημένη ζωγραφική σε πιάτα

πιάτα

Για την επόμενη μάζωξη στο σπίτι σας, παραλείψτε τα χάρτινα πιάτα και δημιουργήστε μερικά επαναχρησιμοποιήσιμα λαμπρά πιάτα που μπορείτε να ζωγραφίσετε πάνω τους  αφηρημένα σχέδια.

Κουζίνα: DIY διακοσμητικά που θα της δώσουν εκπληκτικό στυλ.

#3 Βαμμένα ντουλάπια

κουζίνα

Δώστε στην κουζίνα σας ένα makeover βάφοντας τα ντουλάπια σας. Είναι μια διασκεδαστική και δραματική αλλαγή που δεν κοστίζει πολλά χρήματα.

Με αυτό τον τρόπο θα βάψετε τα ντουλάπια της κουζίνας σαν επαγγελματίας.

#4 DIY stand για τις κούπες

stand για τις κούπες

Κρατήστε τις κούπες σας οργανωμένες και σε τάξη στην κουζίνα, κρεμώνοντάς τις από μια βάση κυπέλλου. Είναι ιδανική για να την φύγετε δίπλα στο καφετιέρα.

Πως να φτιάξεις τις δικές σου κούπες μέσα σε λίγα λεπτά και με ελάχιστο κόστος.

#5 DIY χαλί κουζίνας

χαλί κουζίνας

Διακοσμήστε το πάτωμα της κουζίνας σας με ένα όμορφο και εντυπωσιακό χαλί. Το ύφασμα θα σας δώσει ένα μαλακό σημείο για να πατάτε την στιγμή που πλένετε τα πιάτα σας.

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για να αγοράσετε το τέλειο χαλί για το σπίτι σας.

 

Καλέστε μας στο 2103003039 ή συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας και ένας εξειδικευμένος συνεργάτης μας θα σας καλέσει το συντομότερο δυνατό