Καλάθι αγορών

Οι τελευταίες ιδέες για την μπροστινή πόρτα που προσθέτουν αξία στο σπίτι σας

Εκπληκτικές ιδέες διακόσμησης για την μπροστινή πόρτα του σπιτιού

Εκπληκτικές ιδέες διακόσμησης για την μπροστινή πόρτα του σπιτιού σας.

Ένα από τα πρώτα πράγματα για μια κατοικία όπου ένας επισκέπτης ή ο αγοραστής θα παρατηρήσει είναι η μπροστινή πόρτα του σπιτιού. Η αναβάθμιση της μπροστινής πόρτας είναι μια έξυπνη κίνηση που δεν μπορεί να μην είναι τόσο δαπανηρή. Σύμφωνα με έρευνες, είναι η δεύτερη καλύτερη επένδυση ανακαίνισης. Γι’αυτό σας έχουμε τις πιο εκπληκτικές ιδέες διακόσμησης για να αντλήστε έμπνευση.
Είστε, λοιπόν, έτοιμοι να εμπνευστείτε; Παρακάτω ακολουθεί μια συλλογή από τις πιο πρόσφατες ιδέες και τάσεις για τις μπροστινές πόρτες που ίσως θελήσετε να κλέψετε για να βελτιώσετε την πρόσοψη του σπιτιού σας.

1. Ιδέες χρώματος μπροστινής πόρτας

κόκκινη πόρτα
Το κόκκινο χρώμα θα είναι για πάντα ένα από τα πιο δημοφιλή χρώματα μπροστινής πόρτας, ανεξάρτητα από το αρχιτεκτονικό στυλ.

Μια από τις πιο γρήγορες λύσεις για την αναβάθμιση της μπροστινής πρόσοψης του σπιτιού είναι το έντονο βάψιμο της πόρτας. Επιλέξτε μια εξωτερική βαφή που έχει σχεδιαστεί για τον τύπο της πόρτας. Υπάρχουν πολλά χρώματα και αστάρια για επιφάνειες πόρτας από χάλυβα, υαλοβάμβακα και ξύλου. Το γυαλιστερό ή το semigloss είναι το πιο ανθεκτικό. Η στιλπνότητα το κρατά ψηλά στην ανθεκτικότητα και τις γρατσουνιές και τείνει να δείξει ακόμα και το πιο βαρετό χρώμα καλύτερα.
Εκπληκτικά χρώματα για την μπροστινή πόρτα του σπιτιού σας.
μπλε πόρτα
Το τιρκουάζ και το λευκό προσθέτουν μια pop αίσθηση στο εξωτερικό χρώμα του άνθρακα του σπιτιού.

κόκκινη πόρτα
Χωρίς αμφιβολία, μια κλασσική κόκκινη μπροστινή πόρτα θα ανανεώσει την εμφάνιση σχεδόν οποιασδήποτε εισόδου.

σπίτι με πορτοκαλί πόρτα
Το πορτοκάλι είναι η ιδανική επιλογή χρώματος πόρτας στην περίπτωση που θέλετε να τονίσετε τη σύγχρονη αρχιτεκτονική.

2. Ιδέες μεταλλικών θυρών

Για μια παραδοσιακή ματιά που είναι ζεστή και σύγχρονη, σκεφτείτε μια μεταλλική μπροστινή πόρτα. Με την έντονη βιομηχανική τάση, ο μαύρος χάλυβας είναι δημοφιλής αν και οι πόρτες από χαλκό και ανοξείδωτο χάλυβα θα είναι πάντα μοντέρνες.

μαύρη μεταλλική πόρτα
Ο μαύρος χάλυβας που προκαλεί κινδύνους προσθέτει μια προσαρμοσμένη εμφάνιση. Η χάλκινη πόρτα μπορεί να τραβήξει την προσοχή της μεικτής τάσης μετάλλων που είναι δημοφιλής επιλογή στον εσωτερικό σχεδιασμό.

μεταλλική πόρτα
Χάλκινες και ανοξείδωτες μεταλλικές ιδέες για την μπροστινή πόρτα του σπιτιού.

Αναλαμβάνουμε φακέλους έκδοσης ηλεκτρονικής ταυτότητας κτιρίου στην Περιφέρεια Αττικής, στο Δήμο Τανάγρας, στο Δήμο Χαλκιδαίων, στο Δήμο Κορινθίων, Δήμο Λουτρακίου και στο Δήμο Τρίπολης. Καλέστε μας στο 2103003038. Εναλλακτικά συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας και θα σας καλέσουμε εμείς.

3. Γυάλινες μπροστινές πόρτες με γυάλινα πλαϊνά πλαίσια

Μία από τις πιο φρέσκες τάσεις των θυρών είναι το υπάρχων σχέδιο διπλής πόρτας με γυάλινο πλαϊνό πίνακα. Αυτή η σύγχρονη ιδέα για την μπροστινή πόρτα επιτρέπει περισσότερο φωτισμό στην είσοδο. Μάλιστα, σας εξοικονομεί χρήματα για να αγοράσετε μια μεγαλύτερη ή διπλή μπροστινή πόρτα.
Ένα σπίτι με γυάλινα δάπεδα αλλά χωρίς παράθυρα.

γυάλινη πόρτα
Μια απλή γυάλινη μπροστινή πόρτα που περιβάλλεται από γυαλί στα πλαϊνά και στην κορυφή.

γυάλινη πόρτα
Ένα γυάλινο πλαϊνό πάνελ δίπλα στη σύγχρονη ξύλινη πόρτα προσθέτει ιδιωτικότητα και άνεση. Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού μπορεί να δει έξω, αλλά οι περαστικοί δεν μπορούν να δουν μέσα.

Σκέφτεστε να προβείτε σε ανακαίνιση του σπιτιού – κατοικίας σας και αναζητάτε μία εταιρεία που θα σας καθοδηγήσει; Eνημερωθείτε για τα οφέλη της ανακαίνισης καθώς και για τις υπηρεσίες της recons στη σελίδα ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΣΠΙΤΙΟΥ ΚΟΣΤΟΣ και ΤΙΜΕΣ

Ζητήστε τιμή προσφοράς ανακαίνισης στη παρακάτω φόρμα ή Καλέστε μας στο 2103003038 και σχεδιάστε το χώρο σας με τις νέες τάσεις μαζί με έναν αρχιτέκτονα. Δείτε περισσότερες πληροφορίες στην σελίδα ανακαίνιση σπιτιού. Τέλος δείτε τον απόλυτο οδηγό για την ανακαίνιση του σπιτιού.

  Προτεινόμενες Κατηγορίες

  Ιδέες διακόσμησης

  Η εταιρεία είναι από τις πιο γνωστές, τεχνικές εταιρείες άρτια εξειδικευμένη και καταξιωμένη στο χώρο των κατασκευών και ειδικών κατασκευών αποκατάσταση διατηρητέων κτιρίων. Παρέχει ολοκληρωμένες κατασκευαστικές λύσεις, για τον επαγγελματία και τον ιδιώτη, με προτάσεις ανακαίνισης και διακόσμησης του χώρου, γραφείου, ξενοδοχείου, καταστήματος, σπιτιού αλλά και την κατασκευή και εφαρμογή των προτάσεων.

  Ανακαινίσεις

  Ηλεκτρονική Ταυτότητα Κτηρίου

  Κατασκευή

  Διακόσμηση

  Μελέτες - Άδειες

  Τακτοποίηση Αυθαιρέτων

  Άδειες Δόμησης

  Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης

  Τα παλιά σπίτια εμφανίζουν προβλήματα στις υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, διαβρώσεις σε σοβάδες και τοιχοποιίες, παλαιωμένα κουφώματα, καθώς και πολλά από τα υλικά χρειάζονται συντήρηση, επισκευή ή και αντικατάσταση. Έτσι αναζητούμε λύσεις να δημιουργήσουμε  τις ιδανικές συνθήκες διαμονής στη κατοικία μας.

  Τα cookies είναι απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία του Reconsblog.gr. Συνεχίζοντας την πλοήγησή σας αποδέχεστε τη χρήση cookies

  Χρειάζεσαι βοήθεια;

  Ειμαστε εδω για να σε βοηθησουμε

  Κάτι δεν είναι σαφές στο προϊόν;
  Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα χαρούμε να απαντήσουμε σε όλες τις ερωτήσεις σας.