Οι τελευταίες ιδέες για την μπροστινή πόρτα που προσθέτουν αξία στο σπίτι σας

0
721
Εκπληκτικές ιδέες διακόσμησης για την μπροστινή πόρτα του σπιτιού

Εκπληκτικές ιδέες διακόσμησης για την μπροστινή πόρτα του σπιτιού σας.

Ένα από τα πρώτα πράγματα για μια κατοικία όπου ένας επισκέπτης ή ο αγοραστής θα παρατηρήσει είναι η μπροστινή πόρτα του σπιτιού. Η αναβάθμιση της μπροστινής πόρτας είναι μια έξυπνη κίνηση που δεν μπορεί να μην είναι τόσο δαπανηρή. Σύμφωνα με έρευνες, είναι η δεύτερη καλύτερη επένδυση ανακαίνισης. Γι’αυτό σας έχουμε τις πιο εκπληκτικές ιδέες διακόσμησης για να αντλήστε έμπνευση.

Είστε, λοιπόν, έτοιμοι να εμπνευστείτε; Παρακάτω ακολουθεί μια συλλογή από τις πιο πρόσφατες ιδέες και τάσεις για τις μπροστινές πόρτες που ίσως θελήσετε να κλέψετε για να βελτιώσετε την πρόσοψη του σπιτιού σας.

1. Ιδέες χρώματος μπροστινής πόρτας

κόκκινη πόρτα
Το κόκκινο χρώμα θα είναι για πάντα ένα από τα πιο δημοφιλή χρώματα μπροστινής πόρτας, ανεξάρτητα από το αρχιτεκτονικό στυλ.

Μια από τις πιο γρήγορες λύσεις για την αναβάθμιση της μπροστινής πρόσοψης του σπιτιού είναι το έντονο βάψιμο της πόρτας. Επιλέξτε μια εξωτερική βαφή που έχει σχεδιαστεί για τον τύπο της πόρτας. Υπάρχουν πολλά χρώματα και αστάρια για επιφάνειες πόρτας από χάλυβα, υαλοβάμβακα και ξύλου. Το γυαλιστερό ή το semigloss είναι το πιο ανθεκτικό. Η στιλπνότητα το κρατά ψηλά στην ανθεκτικότητα και τις γρατσουνιές και τείνει να δείξει ακόμα και το πιο βαρετό χρώμα καλύτερα.

Εκπληκτικά χρώματα για την μπροστινή πόρτα του σπιτιού σας.

μπλε πόρτα
Το τιρκουάζ και το λευκό προσθέτουν μια pop αίσθηση στο εξωτερικό χρώμα του άνθρακα του σπιτιού.
κόκκινη πόρτα
Χωρίς αμφιβολία, μια κλασσική κόκκινη μπροστινή πόρτα θα ανανεώσει την εμφάνιση σχεδόν οποιασδήποτε εισόδου.
σπίτι με πορτοκαλί πόρτα
Το πορτοκάλι είναι η ιδανική επιλογή χρώματος πόρτας στην περίπτωση που θέλετε να τονίσετε τη σύγχρονη αρχιτεκτονική.

2. Ιδέες μεταλλικών θυρών

Για μια παραδοσιακή ματιά που είναι ζεστή και σύγχρονη, σκεφτείτε μια μεταλλική μπροστινή πόρτα. Με την έντονη βιομηχανική τάση, ο μαύρος χάλυβας είναι δημοφιλής αν και οι πόρτες από χαλκό και ανοξείδωτο χάλυβα θα είναι πάντα μοντέρνες.

μαύρη μεταλλική πόρτα
Ο μαύρος χάλυβας που προκαλεί κινδύνους προσθέτει μια προσαρμοσμένη εμφάνιση. Η χάλκινη πόρτα μπορεί να τραβήξει την προσοχή της μεικτής τάσης μετάλλων που είναι δημοφιλής επιλογή στον εσωτερικό σχεδιασμό.
μεταλλική πόρτα
Χάλκινες και ανοξείδωτες μεταλλικές ιδέες για την μπροστινή πόρτα του σπιτιού.

3. Γυάλινες μπροστινές πόρτες με γυάλινα πλαϊνά πλαίσια

Μία από τις πιο φρέσκες τάσεις των θυρών είναι το υπάρχων σχέδιο διπλής πόρτας με γυάλινο πλαϊνό πίνακα. Αυτή η σύγχρονη ιδέα για την μπροστινή πόρτα επιτρέπει περισσότερο φωτισμό στην είσοδο. Μάλιστα, σας εξοικονομεί χρήματα για να αγοράσετε μια μεγαλύτερη ή διπλή μπροστινή πόρτα.

Ένα σπίτι με γυάλινα δάπεδα αλλά χωρίς παράθυρα.

γυάλινη πόρτα
Μια απλή γυάλινη μπροστινή πόρτα που περιβάλλεται από γυαλί στα πλαϊνά και στην κορυφή.
γυάλινη πόρτα
Ένα γυάλινο πλαϊνό πάνελ δίπλα στη σύγχρονη ξύλινη πόρτα προσθέτει ιδιωτικότητα και άνεση. Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού μπορεί να δει έξω, αλλά οι περαστικοί δεν μπορούν να δουν μέσα.