Ιδέες για ένα εύκολο πολυτελές κρεβάτι!

Ιδέες διακόσμησης για ένα εύκολο πολυτελές κρεβάτι με οικονομικούς τρόπους.

Ιδέες διακόσμησης για ένα εύκολο πολυτελές κρεβάτι με οικονομικούς τρόπους.

Περνάμε το ένα τρίτο της ζωής μας στον ύπνο και αμέτρητες ώρες στο κρεβάτι, οπότε γιατί να μην κάνετε το κρεβάτι ένα χώρο πολυτέλειας πέντε αστέρων; Θέλουμε να μοιραστούμε μαζί σας τις ιδέες για εύκολους τρόπους να κάνετε το κρεβάτι πολυτελές, άνετο και μοντέρνο.

Εμπειρογνώμονες αποκάλυψαν τι κάνει ένα κρεβάτι άνετο και φιλόξενο. Bρήκαμε, λοιπόν, κάποιες εκπληκτικές και χρήσιμες συμβουλές για το πώς να δημιουργήσετε έναν όμορφο χώρο ύπνου γεμάτο με καλές ιδέες. Όλες οι ανακαλύψεις οδήγησαν σε μία βασική ιδέα: τα πέντε στρώματα (στρώσεις) του κρεβατιού.

Διακόσμηση κρεβατοκάμαρας για να δείχνει πανάκριβη.
Τα κλασσικά ουδέτερα (όπως το λευκό) για τα σεντόνια σας, το βασικό επίπεδο, σε συνδυασμό με την μονοχρωματική υφή, τα τολμηρά χρώματα ή τα μοντέρνα σχέδια.

Ένα από τα πιο σημαντικά στοιχεία της διαδικασίας διακόσμησης του κρεβατιού είναι ο καθορισμός της στρατηγικής σας για το χρώμα. Τα κλασσικά ουδέτερα (όπως το λευκό) για τα σεντόνια σας, το βασικό επίπεδο, σε συνδυασμό με την μονοχρωματική υφή, τα τολμηρά χρώματα ή τα μοντέρνα σχέδια.

Χρειαζόμαστε δηλαδή:

  • Διακοσμητικά μαξιλάρια διαφόρων μεγεθών
  • Διπλής όψης σκεπάσματα
  • Κουβέρτες ή και κουβερλί

Για ένα μοντέρνο υπνοδωμάτιο που τονίζει την κρεβατοκάμαρά, συνδυάστε το θέμα του δωματίου με το χρώμα των σκεπασμάτων αλλά και με το κεφαλάρι του κρεβατιού. Θα δίνει έναν εντυπωσιακό τόνο αν στον τοίχο πίσω από το κρεβάτι βάλετε μία ταπετσαρία, ή έναν πίνακα.

Πολυτελές κρεβατοκάμαρα.
Για ένα μοντέρνο υπνοδωμάτιο που τονίζει την κρεβατοκάμαρά, συνδυάστε το θέμα του δωματίου με το χρώμα των σκεπασμάτων αλλά και με το κεφαλάρι του κρεβατιού.

Καλέστε μας στο 2103003039 ή συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας και ένας εξειδικευμένος συνεργάτης μας θα σας καλέσει το συντομότερο δυνατό