Μενού
Μενού

6+1 διακοσμητικά κόλπα για το υπνοδωμάτιο σου

Ιδέες διακόσμησης για το υπνοδωμάτιο με αυτά τα εντυπωσιακά φωτιστικά.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Ιδέες διακόσμησης με έξυπνα διακοσμητικά κόλπα για το υπνοδωμάτιο.Κάντε την διακόσμηση του υπνοδωματίου εντυπωσιακή και ξεχωριστή.

Θέλετε να κάνετε μια ανανέωση στο υπνοδωμάτιό σας, αλλά δεν ξέρετε πως και από που να αρχίσετε; Γι’ αυτό είμαστε εμείς εδώ, για να σας προτείνουμε όμορφες και εντυπωσιακές ιδέες που θα μεταμορφώσουν τον συγκεκριμένο χώρο σε όνειρο.

#1 Μαξιλάρια

Τα μαξιλάρια είναι η πιο εύκολη λύση για να αναβαθμιστεί ο χώρος σε χρόνο ντετέ. Προτιμήστε όμορφα μαξιλάρια σε οποιοδήποτε μέγεθος επιθυμείτε (μικρό, μεγάλο κλπ.) και σε ότι στυλ θέλετε (γεωμετρικά σχήματα, floral κλπ.)
Μαξιλάρια.

#2 Η τέχνη του “φτιάξτο μόνος σου”

Η λύση σε έναν μεγάλο τοίχο ή σε ένα άδειο υπνοδωμάτιο ενός χαμηλού έως μηδενικού budget.
Ιδέες διακόσμησης με διακοσμητικά κόλπα για το υπνοδωμάτιο.

#3 Δούλεψε με τους τοίχους

Μην γίνεις άλλο ένα θύμα της προκατάληψης ότι “οι τοίχοι πρέπει να μένουν απείραχτοι”. Μην φοβηθείς να τους χρησιμοποιήσεις για την ολοκλήρωση της διακόσμησης του υπνοδωματίου. Κομοδίνα και ρυθμιζόμενοι λαμπτήρες που τοποθετούνται σε τοίχους είναι μια έξυπνη ιδέα για την εξοικονόμηση χώρου.
Κομοδίνα και ρυθμιζόμενοι λαμπτήρες που τοποθετούνται σε τοίχους.

#4 Αποκαλύψτε την προσωπική σας πλευρά

Η κρεβατοκάμαρα θα πρέπει να εκφράζει την προσωπικότητα σας, όχι μόνο στο σχεδιασμό του δωματίου αλλά και σε κάθε έπιπλο ξεχωριστά. Με αυτόν τον τρόπο θα αισθάνεστε πιο ελεύθεροι στον αυτοσχεδιασμό.
Μαύρο υπνοδωμάτιο.

#5 Βάλτε χρώμα στο υπνοδωμάτιό σας

Αν θέλετε το χρώμα να “έρχεται” στον χώρο σας αλλά χωρίς δέσμευση, τότε τοποθετήστε διάφορα έργα τέχνης και διακοσμητικά αξεσουάρ με έντονα χρώματα. Βέβαια, φροντίστε με την συνολική διακόσμηση της κρεβατοκάμαρας.

#6 Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στο πάτωμα

Μια χαρωπή κίτρινη κουβέρτα είναι σαν μια “έκρηξη της ηλιοφάνειας” σε ένα διακριτικό χώρο του δωματίου. Ένα χαλί με χρώμα, μοτίβα, σχέδια και λουλούδια μπορεί να αναδειχθεί ως ιδανική λύση.

#7 Προσθέστε ζεστασιά με ουδέτερα χρώματα

Η ιδέα με τα χρώματα, όπως αναφέραμε και παραπάνω, είναι η ιδανική λύση. Ειδικά όταν πρόκειται για ουδέτερα χρώματα. Ένας απαλός φωτισμός οροφής με μία clip-on λάμπα εντείνουν την αίσθηση της ζεστασιάς και της άνεσης.
Υπνοδωμάτιο με ουδέτερα χρώματα.

Main Menu