Πέντε πανεύκολοι τρόποι για να διακοσμήσετε με vintage σκάλες

0
383
Ιδέες για την διακόσμηση σπιτιού με vintage σκάλες

Ιδέες για την διακόσμηση σπιτιού με vintage σκάλες.

Έχετε μια σκάλα που δεν είναι πλέον ασφαλής να αναρριχηθεί, ξεχάστηκε και χάλασε με την πάροδο του χρόνου; Τα τελευταία χρόνια, αρκετοί ιδιοκτήτες σπιτιού έχουν επανατοποθετήσει αυτά τα αχρησιμοποίητα ξύλινα πετράδια στην διακόσμηση σπιτιού. Ένας δοκιμασμένος και αληθινός τρόπος για να προσθέσετε μια ρουστίκ αίσθηση στο σπίτι σας είναι να το διακοσμήσετε με vintage σκάλες.

Μια φθαρμένη σκάλα είναι πάντα γεμάτη με χαρακτήρα και δυναμισμό και μπορεί να προσφέρει στο σπίτι σας μια γοητευτική ατμόσφαιρα. Ωστόσο τα σχέδια δεν περιορίζονται σε ανθρώπους που αγαπούν το στυλ της αγροικίας. Οι πιο πρόσφατες ιδέες είναι κομψές, μοντέρνες και συμπληρώνουν μια σύγχρονη αισθητική του σχεδιασμού. Εμπνευστείτε, λοιπόν, από τις παρακάτω ιδέες για να προσθέσετε στυλ και λειτουργία στο σπίτι σας με αυτές τις διακοσμητικές ξύλινες σκάλες.

Μάθετε πως θα μετατρέψετε την παλιά σας σκάλα σε μια ραφιέρα.

1. Προσθέστε αρχιτεκτονικό ενδιαφέρον χρησιμοποιώντας μια σκάλα ως δοκό

σκάλα ως δοκός

Όταν ένα σπίτι έχει μια vintage αίσθηση μια σκάλα θα μπορούσε να κρεμαστεί σχεδόν οπουδήποτε και το αποτέλεσμα θα ήταν πραγματικά απίστευτα. Ένας blogger αποφάσισε να χρησιμοποιήσει μια ξύλινη σκάλα ως μια δοκό οροφής όπου κάποτε χρησιμοποιούταν για να ορίσει καλύτερα δύο δωμάτια. Εάν τα ανώτατα όρια είναι αρκετά ψηλά, σκεφτείτε να κρεμάσετε μια σκάλα με παρόμοιο τρόπο σε μια μεγαλύτερη πόρτα.

2. Μετατρέψτε μια σκάλα σε ραφιέρα

ράφια σε σκάλα

Το πρώτο βήμα για την αναδημιουργία αυτής της εμφάνισης είναι να φτιάξετε τα ράφια, κάτι που είναι μια σχετικά εύκολη διαδικασία. Το έργο αυτό έγινε με την προσκόλληση σανίδων, των δοκών και υποστηριγμάτων μιας ανοικτής σκάλας. Αν αντιμετωπίζετε δυσκολίες στην εύρεση μιας σκάλας σαν αυτή, μπορείτε να φτιάξετε το δικό σας με 2×2 σανίδες.

Δημιουργήστε μια εναλλακτική έκδοση αυτού του ραφιού προσκολλώντας δύο ανοιχτές σκάλες ανάποδα στον τοίχο για να δημιουργήσετε ένα W. Στη συνέχεια, προσθέστε σανίδες μεταξύ των δοκών σε διαφορετικά ύψη και πλάτος. Το επόμενο βήμα είναι να υπολογίσετε τι θέλετε να εμφανίσετε. Τι και πώς εμφανίζετε μπορεί να κάνει τη διαφορά μεταξύ της σκάλας σας που φαίνεται σχετικά καλή ή αντάξια ενός σχεδιαστή.

Ακολουθούν μερικές ιδέες:

  • Χρησιμοποιήστε ολόκληρη τη μονάδα ως βιβλιοθήκη.
  • Τοποθετήστε το στην κουζίνα για να βάζετε τα πιάτα.
  • Βάλτε την στο υπνοδωμάτιο για να τοποθετείτε παπούτσια και πορτοφόλια.
  • Κρατήστε τη μονάδα σε υπόστεγο ή γκαράζ για να βάζετε τα αναψυκτικά.
  • Οργανώστε τα αξεσουάρ του γραφείου σε διακοσμητικούς κάδους.

3. Κρεμάστε τον βιομηχανικό φωτισμό από μια vintage σκάλα

industrial φωτισμός

Άλλος ένας κοινός τρόπος που οι άνθρωποι διακοσμούν με ξύλινες σκάλες είναι να τις αλυσοδέσουν στην οροφή οριζόντια. Εάν τηρηθεί σωστά η οροφή, η σκάλα θα πρέπει να μπορεί να υποστηρίξει αρκετό βάρος ώστε να αποθηκεύει τα πράγματα στην κορυφή. Αν θέλετε περισσότερο σχεδιασμό και λιγότερη λειτουργία, χρησιμοποιήστε τη σκάλα ως προφορά για φωτιστικά πάνω από το τραπέζι.

Άλλα αντικείμενα που κρέμονται σε μια διακοσμητική σκάλα που συνδέεται με το ανώτατο όριο:

  • Κατσαρόλες και τηγάνια
  • Φυτά
  • Μαρμάρινες λάμπες
  • Πακέτα αποξηραμένων βοτάνων
  • Ρούχα στο δωμάτιο πλυντηρίων

Industrial διακόσμηση: Πώς να την εισάγετε στον χώρο σας

4. Δημιουργήστε μια ανοιχτή ντουλάπα

ανοιχτή ντουλάπα

Υπάρχουν τόσες πολλές έξυπνες ιδέες αποθήκευσης για τα ρούχα όταν λείπει ο χώρος των ντουλαπιών και ο παραπάνω είναι ένα από τα πιο δημιουργικά. Αυτό το σχέδιο σκάλας είναι μια παραλλαγή της μονάδας ραφιών που φαίνεται παραπάνω, χρησιμοποιεί μόνο δύο μεμονωμένες σκάλες αντί για μία συνδεδεμένη.

Με αυτούς τους τρόπους θα οργανώσετε τέλεια την ντουλάπα σας.

5. Κρεμάστε ένα στεφάνι

σκάλα με στεφάνι

Σχεδόν οτιδήποτε μπορεί να κρεμαστεί από μια σκάλα χρησιμοποιώντας λίγο σπάγκο. Ωστόσο, η διαφορά είναι στο πώς και τι χρησιμοποιείται. Η παραπάνω εμφάνιση ολοκληρώνεται με τη χρήση πλαστικού, εναλλασσόμενου βάζου, και πλαισιωμένης προσφοράς. Όταν οι εποχές αλλάζουν, αλλάξτε το χαιρετισμό και προσθέστε κάτι πιο εορταστικό.