Μενού
Μενού

Ιδέες διακόσμησης για τους λάτρεις της μουσικής

Ιδέες διακόσμησης σπιτιού για τους λάτρεις της μουσικής. Ιδέες για όλα τα γούστα και στυλ διακόσμησης
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Ιδέες διακόσμησης σπιτιού για τους λάτρεις της μουσικής. Ιδέες για όλα τα γούστα και στυλ διακόσμησης.

Σου αρέσει το σκληρό ροκ, hip hop, soul, pop ή είσαι απλά μουσικόφιλος; Όπου κι αν ανήκετε, δείτε μερικούς τρόπους για να ενσωματώσετε το χόμπι σας στη διακόσμηση του σπιτιού σας. Ιδέες διακόσμησης σπιτιού για τους λάτρεις της μουσικής. Οι παρακάτω ιδέες αφορούν όλα τα γούστα και στυλ διακόσμησης.
Η επιστροφή στο σπίτι έχει ανασύρει δραστηριότητες που ανήκαν στα χρόνια τα παλιά. Τα πικάπ ξεσκονίστηκαν, οι δίσκοι βγήκαν από τα κουτιά που είχαν καταχωνιαστεί, τα CDs αρχειοθετούνται και οι κασέτες αναζητούν τρόπο να ξανακουστούν. Ε,  θα έμενε η διακόσμηση ανεπηρέαστη; Όχι βέβαια.
Ρίξτε, λοιπόν, μια ματιά παρακάτω και αντλήστε ιδέες διακόσμησης για το δικό σας σπίτι.

  • Αλλάξτε το κλασικό μοντέλο της βιβλιοθήκης και παίξτε με ράφια σε διαφορετικά ύψη (για δίσκους, CDs και βιβλία) αλλά και διαφορετικά χρώματα: γκρι για τους δίσκους, λευκό για τα βιβλία ή μπλε για τους δίσκους, κίτρινο για CDS, κόκκινο για τα βιβλία κλπ.
  • Μην ξεχνάτε τις μικρές λεπτομέρειες με θέμα τη μουσική: αξεσουάρ σε σχήμα μουσικό κλειδί, βιβλία και λευκώματα, συλλεκτικές αφίσες θα δώσουν άλλη νότα στη διακόσμησή σας.
Ταπετσαρία-αυτοκόλλητο βινυλίου.

Eνα αυτοκόλλητο βινυλίου με θέμα ένα μικρόφωνο είναι η ιδανική λύση.

  • Αν δεν ξέρετε πού να τοποθετήσετε τον ογκώδη ενισχυτή σας, δοκιμάστε να τον χρησιμοποιήσετε σαν side table. Τοποθετήστε επάνω ένα κερί, ένα-δυο βιβλία και έχετε επιπλέον «ενίσχυση» στη διακόσμηση και στη μουσική.
  • Φτιάξτε μια σύνθεση στον τοίχο με δίσκους. Τοποθετήστε τα εξώφυλλα από τα αγαπημένα σας άλμπουμ σε ουδέτερες κορνίζες και φτιάξτε μια μουσική έκπληξη στον τοίχο σας.
  • Αν σας αρέσουν τα DIY projects, επιχειρήστε να ντύσετε μια μικρή συρταριέρα με φύλλα παρτιτούρας χρησιμοποιώντας την τεχνική του decoupage.
  • Τέλος, τι ποιο σημαντικό από ένα μουσικό όργανο. Ενα πιάνο, ένα τσέλο, μια βιόλα, μια κιθάρα μην τα κρύβετε. Τοποθετήστε τα έτσι μέσα στον χώρο, ώστε να είναι προσβάσιμα σε εσάς κάθε στιγμή. Αλλά να αποτελούν και ένα δυνατό στοιχείο της διακόσμησής σας.

Main Menu