Συμβουλές διακόσμησης για παιδικά δωμάτια που μένουν δύο παιδιά

Ιδέες διακόσμησης για παιδικά δωμάτια για δύο παιδιά
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Ιδέες διακόσμησης για παιδικά δωμάτια για δύο παιδιά.

Μια κοινή κρεβατοκάμαρα μπορεί να είναι μια από τις χαρές της παιδικής ηλικίας. Μάλιστα, είναι και μια έξυπνη λύση αν ζείτε σε ένα μικρό σπίτι. Αν έχετε δύο παιδιά είναι το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε. Δεν ξέρετε πόσο ωραίο είναι όταν παίζουν μαζί κατά τη διάρκεια της ημέρας, ψιθυρίζουν μυστικά τη νύχτα, ακόμη και περιστασιακές μάχες είναι όλα μέρος της εμπειρίας τους. Γι’αυτό και εμείς σας έχουμε την λύση: Ιδέες διακόσμησης για παιδικά δωμάτια που ζουν δύο παιδιά.
Όταν πρόκειται για τη διακόσμηση της κοινόχρηστης κρεβατοκάμαρας, θα θελήσετε να πάρετε πληροφορίες από τα παιδιά σας (υποθέτοντας ότι είναι αρκετά μεγάλα για να έχουν απόψεις). Επιπλέον, θα πρέπει να ακολουθήσετε τις δικές σας προτιμήσεις και να πάρετε μερικές συμβουλές από τα υπνοδωμάτια που εμφανίζονται παρακάτω.
Ο απόλυτος οδηγός για το παιδικό δωμάτιο.

#1 Σετ των μικρών παιδιών σας

σετ παιδικό δωμάτιο
Εάν τα μικρά παιδιά σας μοιράζονται ένα δωμάτιο, προτιμήστε ένα ζεστό χρωματικό σχέδιο. Κρατήστε τα κρεβάτια κοντά προς τα πάνω στον τοίχο για να δημιουργήσετε άφθονο ανοιχτό χώρο για παιχνίδι και βεβαιωθείτε ότι έχετε αρκετά ράφια με καλάθια για να ακουμπήσετε μικρά παιχνίδια, μαρκαδόρους, και παιχνίδια κλπ.
Δημιουργικές ιδέες παιδικών δωματίων για κορίτσια.

#2 Μίνι δωμάτια

κουκέτα
Εάν το κοινόχρηστο δωμάτιο είναι μικρό, οι κουκέτες είναι η ιδανική λύση. Μπορείτε να κάνετε κάθε κουκέτα ένα εξατομικευμένο σημείο για να χαλαρώσουν και να διαβάσουν τα παιδιά με την τοποθέτηση ενός τοίχου και μικρών ραφιών, όπως στην παραπάνω εικόνα. Το γυαλιστερό μαύρο πλαίσιο, με τις λαμπερές πινελιές κάνουν αυτό το δωμάτιο ιδανικό για μεγάλα παιδιά – ακόμη και για έφηβους.

#3 Σοφίτα

σοφίτα
Εάν είστε αρκετά τυχεροί για να ζήσετε σε ένα σπίτι με τελειωμένη σοφίτα, ένα υπνοδωμάτιο κάτω από τις μαρκίζες είναι πολύ διασκεδαστικό για τα παιδιά, και ένας πολύ καλός τρόπος για να χρησιμοποιήσετε το χώρο. Για να βελτιστοποιήσετε τα συνήθως περιορισμένα τετραγωνικά μέτρα, εγκαταστήστε μεγάλα κρεβάτια με πολλά συρτάρια από κάτω κάτω, όπως το δωμάτιο παραπάνω. Οι ιδιοκτήτες αυτού του σπιτιού χρησιμοποίησαν μισούς τοίχους για να δημιουργήσουν την ψευδαίσθηση ξεχωριστών δωματίων. Μια καλή ιδέα αν τα παιδιά σας κρατούν ο ένας τον άλλο ξύπνιο ή είναι επιρρεπείς σε διαμάχες. Εάν δεν θέλετε να ασχοληθείτε με την κατασκευή, θα μπορούσατε να επιτύχετε το ίδιο αποτέλεσμα με κουρτίνες ανάμεσα στα κρεβάτια.

#4 Αγόρι και κορίτσι

παιδικό δωμάτιο
Έχετε και αγόρι και κορίτσι; Δεν υπάρχει κανένας λόγος ότι τα αγόρια και τα κορίτσια δεν μπορούν να μοιραστούν ένα δωμάτιο κατά τη διάρκεια των νεότερων ετών του. Ένα κοινό δωμάτιο δεν χρειάζεται να είναι διακοσμημένο με ένα ουδέτερο στυλ. Αφήστε το κάθε παιδί να διακοσμήσει την πλευρά του με τα χρώματα και τα σχέδια που του αρέσει περισσότερο. Μπορείτε ακόμη να να ζωγραφίσετε τους τοίχους με διαφορετικά χρώματα.

#5 Σκηνή εφήβων

παιδικό δωμάτιο
Όταν οι έφηβοι μοιράζονται ένα υπνοδωμάτιο, θα θελήσουν κάποια ιδιωτικότητα και επίσης κατάλληλο χώρο για να διαβάζουν. Το πρώτο μπορεί να επιτευχθεί με το κρέμασμα κουρτινών γύρω από κάθε χώρο ύπνου, ή χρησιμοποιώντας ράφια για να δημιουργηθεί ένας “τοίχος” ανάμεσα στα κρεβάτια. Ένα ευρύ γραφείο ή ένα πλωτό ράφι -αρκετά μεγάλο για να χωρέσει δύο φορητούς υπολογιστές και δύο καρέκλες- είναι η ιδανική λύση. Προσθέστε επιπλέον χωρητικότητα αποθήκευσης με περισσότερα πλωτά ράφια τοποθετημένα ψηλά στον τοίχο.

Κατηγορίες Προιόντων