Μενού
Μενού

Δέκα δημιουργικά και πανέμορφα γραφεία για να πάρετε ιδέες για το δικό σας

Αντλήστε ιδέες διακόσμησης από αυτά τα εντυπωσιακά γραφεία για το σπίτι
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Αντλήστε ιδέες διακόσμησης από αυτά τα εντυπωσιακά γραφεία για το σπίτι.

Οι περισσότεροι άνθρωποι χρειάζονται ένα γραφείο στο σπίτι, είτε ο χώρος είναι περιορισμένος είτε μεγάλων διαστάσεων. Δεν έχετε ιδέα, λοιπόν,  πώς να διακοσμήσετε το γραφείο του σπιτιού σας; Μην ανησυχείτε, εμείς είμαστε εδώ. Σας έχουμε μερικές όμορφες ιδέες διακόσμησης από δέκα εντυπωσιακά γραφεία για το σπίτι.
Τι περιμένετε; Ρίξτε μια ματιά στα παρακάτω δέκα δημιουργικά γραφεία που ανήκουν σε πραγματικούς ανθρώπους και δείτε πώς τα έχουν διακοσμήσει μόνοι τους. Εσείς ακόμη να “πιάσετε” δουλειά;

Ανακαίνιση και διακόσμηση γραφείου.

γραφείο με υπολογιστή

Αν ο χώρος σας είναι μικρός τοποθετήστε μερικά ραφάκια στον τοίχο που βρίσκεται πάνω ακριβώς από το γραφείο. Με αυτό τον τρόπο θα μπορείτε να ακουμπάτε σε αυτά ότι θέλετε.


λευκό γραφείο με ριγέ χαλί

Αν ο χώρος που θέλετε να βάλετε το γραφείο σας είναι μικρός τότε δεν έχετε παρά να επιλέξετε ένα πιο μακρόστενο γραφείο έτσι ώστε να μην πιάνει πολύ χώρο.


γραφείο με υπολογιστή και ημερολόγιο τοίχου

Αν δεν τα πάτε καλά με την οργάνωση ένα ημερολόγιο σαν αυτό της φωτογραφίας είναι αυτό που χρειάζεστε. Σημειώνετε σε αυτό τα ραντεβού και τις υποχρεώσεις σας έτσι ώστε να μην ξεχνάτε τίποτα. Από την άλλη το συγκεκριμένο ημερολόγιο δείχνει και πολύ όμορφο και γεμίζει υπέροχα τον τοίχο.


κίτρινο γραφείο

Μια έξυπνη και οικονομική ιδέα είναι να βάψετε ένα “βαρετό” και “μουντό” γραφείο σε ένα πιο ζωντανό χρώμα. Έτσι θα το ανανεώσετε και θα δώσετε νέα πνοή στο παλιό έπιπλο.


γραφείο

Αν δεν σας αποσπά την προσοχή όταν δουλεύετε μπορείτε να γεμίσετε τον τοίχο απέναντι από το γραφείο σας με όσο πιο πολλά κάδρα μπορείτε. Επίσης μια ωραία ιδέα αν δεν έχετε χώρο για βιβλιοθήκη είναι απλά να βάλετε τα βιβλία σας το ένα πάνω στο άλλο και να δημιουργήσετε έναν πύργο.


γραφείο με μεγάλο υπολογιστή και ένα φυτό

Αν είστε από τα άτομα που δυσκολεύονται να συγκεντρωθούν όταν δουλεύουν τότε kάντε τα όλα ασπρόμαυρα. Eνα γραφείο όπου όλα είναι λευκά ή μαύρα θα βοηθηθείτε πολύ.


ράφια με κορνίζες και διακοσμητικά

Μια εντυπωσιακή ιδέα είναι να βάλετε μερικά ράφια από γυαλί στον τοίχο πάνω από το γραφείο. Αυτή η διαφάνεια δεν θα “μπουκώνει” τον χώρο πράγμα που το θέλετε ιδίως αν ο χώρος που έχετε το γραφείο σας είναι πολύ μικρός.


γραφείο σπιτιού

Ένα πλέγμα πάνω από το γραφείο θα σας βοηθήσει να οργανώσετε τον χώρο. Μπορείτε να κρεμάτε εκεί λογαριασμούς, φωτογραφίες και ότι άλλο θέλετε για να έχετε ένα τακτικό και οργανωμένο γραφείο πάντα.


γραφείο με λευκό τοίχο και κορνίζες

Δώστε ένα θέμα στο γραφείο σας και διακοσμήστε το με βάση αυτό το θέμα. Για παράδειγμα, μπορείτε να έχετε θέμα “Disney” και να διακοσμήσετε αναλόγως όπως έκανε και η ιδιοκτήτρια του γραφείου της φωτογραφίας.


 

Main Menu