Φτιάξε τη δική σου ΝΕΟΝ λάμπα

λάμπα νέον
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Φτιάξε τη δική σου ΝΕΟΝ λάμπα! Εύκολα γρήγορα και οικονομικά! Δες βήμα βήμα τη διαδικασία!

Φτιάξε τη δική σου ΝΕΟΝ λάμπα! Ο, τι χρειάζεσαι:ανακαινιση, διακοσμηση, ανακαινιση σπιτιου, ανακαινιση ξενοδοχειου, ανακαινιση καταστηματος, ενεργειακη αναβαθμιση, αναπαλαιωση, σκεπες, μελετες, meletes, skepes, energeiakh anabathmisi, anakainish katasthmatos, anakainish ksenodoxeiou, anakainish spitiou, diakosmhsh
Μαρκαδόρο
Κομμάτι χαρτί
Σύρμα
Πένσα
Κολλα
Φως σχοινιού νέον
Κλιπ
Πλαστικό δοχείο
Ψαλίδι
Πακετο για γρηγορο τσιμεντο
 
 
Τι κάνεις:
Βήμα 1: Σχεδιάστε το λαμπτήρα σε ένα κομμάτι χαρτί όπως φαίνεται στις παρακατω εικόνες
Βήμα 2: Στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε τις πένσες, κάμπτετε το καλώδιο στο σχήμα που θελετε. Χρησιμοποιήστε το σχέδιο ως κατευθυντήρια γραμμή. Ρυθμίστε το κάτω μέρος για να χωρέσετε στο δοχείο σας. Θα βυθιστεί στο τσιμέντο.
Βήμα 3: Μόλις το σύρμα σας λυγίσει στο επιθυμητό σχήμα, εφαρμόστε κόλλα  σε αυτό και συνδέστε το σχοινί  νέον απευθείας πάνω από την κόλλα. Χρησιμοποιήστε τα κλιπ συγκράτησης για να κρατήσετε το νέον στη θέση του καθώς συνεχίζετε να εργάζεστε σε διαφορετικά τμήματα. Αφήστε να στεγνώσει τελείως.
Βήμα 4: Αναμίξτε το σκυρόδεμα. Ακολουθήστε τις οδηγίες στη συσκευασία για να δημιουργήσετε μια υφή που είναι παρόμοια με ένα λεπτό στόκο.
Βήμα 5+6: Ρίξτε το τσιμέντο στο δοχείο και τοποθετήστε το πλαίσιο του λαμπτήρα στο τσιμέντο. Τοποθετήστε το καλώδιο στο κέντρο και κρατήστε το μέχρι να αρχίσει να σκληρύνει το τσιμέντο. Αφού στερεωθεί η δομή στη θέση της, αφήστε το τσιμέντο να σκληρύνει πλήρως.
Βήμα 7: Αφού σκληρύνειτο τσιμέντο, αφαιρέστε το από το δοχείο.
Βήμα 8: Τοποθετήστε τις μπαταρίες AA στην θήκη του νέον.
Φτιάξε τη δική σου ΝΕΟΝ λάμπακολλατσιμεντοετοιμο

Κατηγορίες Προιόντων