Κουζίνες εξωτερικού χώρου για όλα τα γούστα

Εκπληκτικές κουζίνες εξωτερικού χώρου που θα σας εντυπωσιάσουν. Δείτε ιδέες εξωτερικης κουζινας για μεγαλύτερη διασκέδαση και έμπνευση.

Εκπληκτικές κουζίνες εξωτερικού χώρου που θα σας εντυπωσιάσουν.

Υπάρχει κάτι πιο φαντασμαγορικό στο σπίτι σας, απο μία άνετη και όμορφη κουζίνα, που στεγάζει την αγάπη σας για το φαγητό, και τους αγαπημένους σας; Τι πιο όμορφο απο μία υπέροχη κουζίνα που μαζί της θα ετοιμάζεται όλα τα καλοκαιρινά γλυκά και παγωτά; Τι αλλο να θέλει το καλοκαίρι σας;

Λοιπόν, τι λέτε για μία κουζίνα εξωτερικού χώρου, με όλα τα κομφόρ; Απολάυστε τον υπέροχο ανοιξιάτικο και καλοκαιρινό καιρό στην αυλή σας με μία τέτοια κουζίνα. Μπορείτε επίσης με την ευκαιρία της εξωτερικής κουζίνας, να κρεμάσετε κούνιες, και να βάλετε φούρνο με ξύλα ή μπάρμπεκιου.

Αντίθετα από ότι θα πίστευε κανείς, βασισμένος και μόνον στις κλιματολογικές συνθήκες της χώρας μας, η επιλογή μιας κουζίνας σε εξωτερικό χώρο δεν είναι συνηθισμένη. Αναζητώντας δε προϊόντα, και ιδέες για τέτοιου είδους κουζίνες θα παρατηρήσετε ότι οι τιμές δεν είναι και τόσο προσιτές. Ενώ, πρόκειται μια κατασκευή για βίλες και τεράστια σπίτια.

Όσοι ζουν μακριά από μεγαλούπολεις και διαθέτουν ένα ιδιαίτερα μεγάλο εξωτερικό χώρο, η εξωτερική κουζίνα είναι η ιδανική λύση.

Κουζίνα εξωτερικού χώρου με θέα.

Ο ακριβής χώρος που θα χρειαστείτε, εξαρτάται από το πόσο μεγάλη θεέλετε να είναι η κουζίανα εξωτερικού χώρου σας. Μην ξεχνάτε ότι πρέπει να είναι μια πλήρως οργανωμένη κουζίνα. Σε ότι αφορά κυρίως της ηλεκτρικές συσκευές ή έναν απλό πάγκο που θα διαθέτει τα στοιχειώδη. Δηλαδή νεροχύτη, μια εγκατάσταση πετρογκάζ, και ένα μικρόψυγείο, αν το κρίνετε αναγκαίο. Και αυτό ανάλογα με την χρήση που θα κάνετε στον χώρο και την απόσταση που θα χωρίζει αυτήν την εξωτερική κουζίνα από την κεντρική του σπιτιού.

Το κόστος κατασκευής ενός τέτοιου πάγκου, μπορεί να μειωθεί. Αν, αντί για μια κανονική τσιμεντένια ή με τούβλα κατασκευή, επιλέξετε την λύση των τσιμεντόλιθων. Ή ακόμη καλύτερα του αλφα μπλοκ. Τα οποία θα επενδύσετε συνολικά ή και μόνο στο πάνω μέρος με πλακάκια, πέτρες καρύστου, διακοσμητικά τούβλα κλπ.

 

Κουζίνα εξωτερικού χώρου.

Η εγκατάσταση του νερού είναι απλή υπόθεση. Τραβώντας σωλήνες από την πιο κοντινή βρύση της αυλής ή του μπαλκονιού. Το επόμενο που θα πρέπει να εξασφαλίσετε είναι ο τρόπος που η συγκεκριμένη κουζίνα θα είναι προστατευμένη από τον ήλιο και το νερό της βροχής.

Γι΄αυτόν ακριβώς τον λόγο, το απλούστερο είναι να επιλέξετε το «στήσιμό» της σε έναν ήδη στεγασμένο χώρο, κάτω από μια απλή πέργκολα κλπ. Ακόμη κι αν ο χώρος σας είναι ιδιαίτερα περιορισμένος, βρείτε αποθηκευτικούς χώρους στο κάτω μέρος των πάγκων την εξωτερικής κουζίνας.

Κουζίνα εξωτερικού χώρου με μπάρμπεκιου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το τέλειο «ταίρι» στις κατασκευές εξωτερικών χώρων είναι το μπαρμπεκιου ή ο ξυλόφουρνος. Ειδικά αν μένετε στην ύπαιρθο ή σε επαρχία και έχετε τον απαιτούμενο χώρο. Έτσι, θα απολαμβάνετε τα γεύματα με τους φίλους σας και την οικογένειά σας σε ένα πραγματικό εξοχικό – καλοκαιρινό περιβάλλον.

Δείτε παρακάτω περισσότερες εικόνες με ιδέες εξωτερικης κουζινας και αντλήστε έμπνευση για το δικό σας σπίτι.

Μεγάλη κουζίνα εξωτερικού χώρου.Εξωτερική κουζίνα.Κουζίνα εξωτερική με πέτρινους πάγκους.Εξωτερική κουζίνα.Κουζίνα εξωτερικού χώρου.Μικρή εξωτερική κουζίνα.Όμορφη κουζίνα εξωτερικού χώρου.Σύγχρονη και τεράστια κουζίνα εξωτερικού χώρου.

Καλέστε μας στο 2103003039 ή συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας και ένας εξειδικευμένος συνεργάτης μας θα σας καλέσει το συντομότερο δυνατό