Καλάθι αγορών

Πως θα "αναστήσετε" τα μισοπεθαμένα σας φυτά

Έτσι θα "αναστήσετε" τα πεθαμένα φυτά. Ιδέες και λύσεις για το σπίτι αλλά και για τον κήπο

Έτσι θα “αναστήσετε” τα πεθαμένα φυτά. Ιδέες και λύσεις για το σπίτι αλλά και για τον κήπο σας.

Σίγουρα, δεν είναι σπάνιο φαινόμενα να παρατηρήσετε κάποια στιγμή ότι τα φυτά σας δεν είναι σε καλή κατάσταση. Αλλά, μην αγχώνεστε γιατί και σε αυτό σας έχουμε την λύση. Ιδέες και λύσεις για το σπίτι αλλά και για τον κήπο σας για να “αναστήσετε” τα πεθαμένα φυτά σας.
Ενδεχομένως, να έχουν πέσει…θύματα της απότομης αλλαγής του καιρού ή απλά να μην το περιποιείται και να μην τα ποτίζατε όσο θα έπρεπε. Ωστόσο, όποιος και είναι ο λόγος που τα φυτά σας φαίνονται μισοπεθαμένα, υπάρχουν κάποια πραγματάκια που μπορείτε να κάνετε για να τα σώσετε. Ρίξτε, λοιπόν, μια ματιά παρακάτω και αντλήστε ιδέες για το σπίτι σας
Πως να κάνετε οικονομία στο καλοριφέρ! Έξυπνο και οικονομικό κόλπο.
μαραμένα φυτά
Το γεγονός ότι ένα φυτό έχει χάσει την ομορφιά του και το σθένος του και είναι σε ένα βαθμό μαραμένο, δεν σημαίνει πως είναι απαραίτητα και νεκρό. Αν διακρίνετε οπουδήποτε στο φυτό λίγο πράσινο (πχ. σε ένα κλαδί ή στη ρίζα) είναι πολύ πιθανόν να του έχει απομείνει ελάχιστη ζωή.
Σπόροι που μπορείτε να φυτέψετε στο μπαλκόνι ή στον κήπο.

Αν οι ρίζες του φαίνονται ζωντανές, τότε αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να κόψετε όλα τα ξερά κλαδιά και τα φύλλα. Έπειτα βάλτε το φυτό σε μια θέση που θα έχει τον μισό ήλιο από αυτόν που χρειάζεται κανονικά. Τέλος, ποτίστε το ελαφρά και δώστε του λίγο χρόνο. Είναι πολύ πιθανό σε 3-4 εβδομάδες να αρχίσετε να βλέπετε σημεία ζωής. Ωστόσο, είναι πολύ σημαντικό να κόψετε όλα τα κλαδιά που δεν βγάζουν φύλλα χωρίς να παραλείψετε κανένα.

κλάδεμα
Αυτά είναι τα ιδανικά φυτά εσωτερικού χώρου.
Αν από την άλλη έχουν μαραθεί όλα τα κλαδιά μην αγχώνεστε! Υπάρχει και πάλι περίπτωση να μπορέσετε να σώσετε το φυτό σας. Κόψτε τα μαραμένα κλαδιά κατά το ένα τρίτο. Αν δείτε πως σε κάποιο σημείο είναι πράσινο, αφήστε το. Αν όχι, συνεχίστε να κόβετε. Έπειτα τοποθετήστε το φυτό σε σημείο που θα παίρνει λιγότερο από τον μισό ήλιο που χρειάζεται συνήθως. Ποτίστε το μόνο όταν το χώμα είναι στεγνό. Αυτό θα το καταλάβετε αγγίζοντάς το. Αν το φυτό σας τα καταφέρει, θα δείτε μικρά κλαδιά να ξεπροβάλλουν σε 1-2 μήνες.
 

Αναλαμβάνουμε φακέλους έκδοσης ηλεκτρονικής ταυτότητας κτιρίου στην Περιφέρεια Αττικής, στο Δήμο Τανάγρας, στο Δήμο Χαλκιδαίων, στο Δήμο Κορινθίων, Δήμο Λουτρακίου και στο Δήμο Τρίπολης. Καλέστε μας στο 2103003038. Εναλλακτικά συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας και θα σας καλέσουμε εμείς.

Ζητήστε τιμή προσφοράς ανακαίνισης στη παρακάτω φόρμα ή Καλέστε μας στο 2103003038 και σχεδιάστε το χώρο σας με τις νέες τάσεις μαζί με έναν αρχιτέκτονα. Δείτε περισσότερες πληροφορίες στην σελίδα ανακαίνιση σπιτιού. Τέλος δείτε τον απόλυτο οδηγό για την ανακαίνιση του σπιτιού.

  Προτεινόμενες Κατηγορίες

  Ιδέες διακόσμησης

  Η εταιρεία είναι από τις πιο γνωστές, τεχνικές εταιρείες άρτια εξειδικευμένη και καταξιωμένη στο χώρο των κατασκευών και ειδικών κατασκευών αποκατάσταση διατηρητέων κτιρίων. Παρέχει ολοκληρωμένες κατασκευαστικές λύσεις, για τον επαγγελματία και τον ιδιώτη, με προτάσεις ανακαίνισης και διακόσμησης του χώρου, γραφείου, ξενοδοχείου, καταστήματος, σπιτιού αλλά και την κατασκευή και εφαρμογή των προτάσεων.

  Ανακαινίσεις

  Ηλεκτρονική Ταυτότητα Κτηρίου

  Κατασκευή

  Διακόσμηση

  Μελέτες - Άδειες

  Τακτοποίηση Αυθαιρέτων

  Άδειες Δόμησης

  Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης

  Τα παλιά σπίτια εμφανίζουν προβλήματα στις υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, διαβρώσεις σε σοβάδες και τοιχοποιίες, παλαιωμένα κουφώματα, καθώς και πολλά από τα υλικά χρειάζονται συντήρηση, επισκευή ή και αντικατάσταση. Έτσι αναζητούμε λύσεις να δημιουργήσουμε  τις ιδανικές συνθήκες διαμονής στη κατοικία μας.

  Τα cookies είναι απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία του Reconsblog.gr. Συνεχίζοντας την πλοήγησή σας αποδέχεστε τη χρήση cookies

  Χρειάζεσαι βοήθεια;

  Ειμαστε εδω για να σε βοηθησουμε

  Κάτι δεν είναι σαφές στο προϊόν;
  Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα χαρούμε να απαντήσουμε σε όλες τις ερωτήσεις σας.