Μενού
Μενού

Κουζίνα: Αυτά τα πλακάκια είναι στη μόδα φέτος

auta-ta-plakakia-einai-sti-moda-fetos
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Διακόσμηση κουζίνας με πλακάκια που είναι στη μόδα φέτος.

Σίγουρα, ο πάγκος της κουζίνας είναι το πρώτο πράγμα που τραβάει την προσοχή. Ωστόσο, δεν πρέπει να παραβλέπουμε τα πλακάκια και γενικά ότι υλικό επενδύει τους τοίχους.
Είτε είναι κλασσικά, είτε μοντέρνα, με την σωστή επιλογή μπορείτε να δώσετε έξτρα μπόνους αισθητικής και να μεταμορφώσετε πλήρως το χώρο.

1. Γκρι πλακάκια

Η συγκεκριμένη επιλογή χρώματος στα πλακάκια προσδίδουν ένα πιο διακριτικό και μοντέρνο ύφος, που μπορούν να αναδείξουν όλη την κουζίνα. Παρά την ουδετερότητα του χρώματος , δίνει ένα πιο κομψό στυλ στο χώρο.
Ιδέες διακόσμησης κουζίνας με γκρι πλακάκια.

2. Λευκά πλακάκια

Τα λευκά πλακάκια είναι η πιο κλασσική επιλογή για την επένδυση του τοίχου στη κουζίνα. Δίνουν «χώρο» και άνεση στην κουζίνα, και συνδυάζονται αρμονικά με ουδέτερα χρώματα όπως το γκρι.

Λευκά πλακάκια.

Μη διστάσετε να τα χρησιμοποιήσετε ακόμα και αν τα ντουλάπια σας είναι και αυτά λευκά!

3. Ρετρό πλακάκια

Τα ρετρό πλακάκια αν και δεν είναι της μόδας, είναι υπέροχα και μπορούν να συνδυαστούν αρμονικά με μοντέρνα ντουλάπια και ηλεκτρικές συσκευές.

Ρετρό πλακάκια.

Μπορείτε ακόμα και να κρατήσετε τα αυθεντικά παλιά πλακάκια της κουζίνας σας και να τα εκμεταλλευτείτε, ώστε να δημιουργήσετε αντίθεση στον χώρο σας.

4. Φυσική πέτρα

Αν θέλετε κάτι ιδιαίτερο και μοναδικό για την κουζίνα σας, η φυσική πέτρα είναι η λύση. Υπάρχουν σε πολλά χρώματα και σχέδια, και είναι ιδανικά για τις πιο ρουστίκ κουζίνες.
Φυσική πέτρα.

5. Ασπρόμαυρα πλακάκια

Τα πιο δημοφιλείς πλακάκια κουζίνας είναι τα ασπρόμαυρα. Αν και είναι τολμηρή επιλογή, κάνουν πραγματικά θραύση. Προτιμήστε την υπόλοιπη επίπλωση της κουζίνας σε ουδέτερα χρώματα και όχι σε κάτι έντονο για να μην μας “κουράσει” στο μάτι.

Ασπρόμαυρα πλακάκια κουζίνας.

Διαχειριστείτε τα συγκεκριμένα πλακάκια με προσοχή γιατί θα είναι το επίκεντρο της κουζίνας.

Δείτε μερικές ακόμη φωτογραφίες με εντυπωσιακά πλακάκια για να κοσμήσουν το χώρο της κουζίνας σας.

Διακόσμηση κουζίνας και ιδέες διακόσμησης κουζίνας με όμορφα πλακάκια.

Τα μαρμάρινα πλακάκια αν και δεν είναι η πιο οικονομική λύση, είναι μια όμορφη επιλογή για ένα κομψό αποτέλεσμα.


Διακόσμηση κουζίνας και ιδέες διακόσμησης κουζίνας με όμορφα πλακάκια. Διακόσμηση κουζίνας και ιδέες διακόσμησης κουζίνας με όμορφα πλακάκια. Διακόσμηση κουζίνας και ιδέες διακόσμησης κουζίνας με όμορφα πλακάκια. Διακόσμηση κουζίνας και ιδέες διακόσμησης κουζίνας με όμορφα πλακάκια. Διακόσμηση κουζίνας και ιδέες διακόσμησης κουζίνας με όμορφα πλακάκια. Διακόσμηση κουζίνας και ιδέες διακόσμησης κουζίνας με όμορφα πλακάκια. Διακόσμηση κουζίνας και ιδέες διακόσμησης κουζίνας με όμορφα πλακάκια. Διακόσμηση κουζίνας και ιδέες διακόσμησης κουζίνας με όμορφα πλακάκια. Διακόσμηση κουζίνας και ιδέες διακόσμησης κουζίνας με όμορφα πλακάκια.

Main Menu