Άγιος Βαλεντίνος: Οι καλύτερες διακοσμητικές ιδέες

0
47

Οι καλύτερες ιδέες διακόσμησης για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Ιδέες με εντυπωσιακά στυλ διακόσμησης.

Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι για εκείνους που είναι ερωτευμένοι και θέλουν να αποδείξουν στον αγαπημένο τους πόσο τον αγαπούν. Μπορείτε να τον καλέσετε στο σπίτι σας και να εντυπωσιάσετε με έναν όμορφο χώρο και ρομαντική ατμόσφαιρα. Γι’ αυτό σας έχουμε τις πιο όμορφες ιδέες διακόσμησης για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Αντλήστε έμπνευση από τις προτάσεις μας με τα πιο εντυπωσιακά στυλ διακόσμησης.

#1 Επιλέξτε το θέμα της διακόσμησης

Αρχικά θα πρέπει να αποφασίσετε αν η διακόσμηση θα είναι μοντέρνα, παλιομοδίτικη, με καρτούν, με καρδούλες ή παραδοσιακή. Αφού πάρετε την απόφασή σας ψωνίστε τα αντίστοιχα διακοσμητικά στοιχεία έχοντας στο νου σας πάντα το θέμα.

#2 Διαλέξτε τα χρώματα που θα έχει η διακόσμησή

Σας συμβουλεύουμε να επιλέξετε 1-3 χρώματα έτσι ώστε να μη δημιουργηθεί χάος. Σίγουρα στην επιλογή των χρωμάτων θα βοηθήσει και το θέμα που έχετε επιλέξει.

love
Αγοράστε τα διακοσμητικά βάση του στυλ που θα επιλέξετε.

#3 Αγοράστε μερικά λουλούδια

Άγιος Βαλεντίνος και λουλούδια πάνε μαζί, επομένως, καλό είναι να διαλέξετε μερικά κόκκινα, ροζ ή λευκά λουλούδια για να διακοσμήσετε το σπίτι. Μερικά ροδοπέταλα που θα οδηγούν στην κρεβατοκάμαρά σας δεν είναι άσχημη ιδέα.

#4 Βάλτε κεριά και διακοσμήστε με αυτά το χώρο

Μερικά κόκκινα, λευκά ή ροζ κεριά με άρωμα τριαντάφυλλου ή βανίλιας θα δώσουν μία ρομαντική ατμόσφαιρα στο χώρο.

#5 Νηστικός Βαλεντίνος δεν χορεύει

Όσο τέλεια κι αν είναι η διακόσμηση του σπιτιού, αυτό που πρέπει να θυμάστε είναι πως χωρίς το σωστό φαγητό δεν γίνεται τίποτε. Φροντίστε να στρώσετε το τραπέζι με ένα όμορφο τραπεζομάντιλο και να το στολίσετε με μερικά όμορφα κεριά και μυρωδάτα λουλούδια. Επίσης, φροντίστε το φαγητό, είτε είναι παραγγελία απέξω είτε το φτιάξετε με τα χεράκια σας να είναι όσο το δυνατόν ελαφρύ.

κόκκινα τριαντάφυλλα
Τα λουλούδια είναι must για να ζεστάνετε την ατμόσφαιρα. Μην τα ξεχάσετε με τίποτα.