Καταπληκτικά DIY για να τοποθετήσετε τις φωτογραφίες σας

0
81
Φτιάξτε μόνοι σας: Εύκολο diy για να τοποθετήσετε τις φωτογραφίες. Μια οικονομική κατασκευή για το σπίτι

Φτιάξτε μόνοι σας: Εύκολο diy για να τοποθετήσετε τις φωτογραφίες. Μια οικονομική κατασκευή για το σπίτι.

Έχετε πολλές φωτογραφίες αλλά τα άλμπουμ είναι ένας ξεπερασμένος τρόπος για να τις τοποθετήσετε εκεί; Σας παρουσιάζουμε ένα εύκολο diy για να το τοποθετήσετε τις φωτογραφίες με στυλ. Μια οικονομική κατασκευή για το σπίτι που θα του δώσει νέο αέρα.

Οι παρακάτω χειροποίητες κατασκευές για τις φωτογραφίες είναι ο τέλειος τρόπος για να εμφανιστούν τα αγαπημένα σας στιγμιότυπα από την τελευταία απόδραση του Σαββατοκύριακου. Ρίξτε, λοιπόν, μια ματιά παρακάτω και αντλήστε έμπνευση για το δικό σας σπίτι.

Όμορφοι τρόποι για να βάλετε τις φωτογραφίες σας στον τοίχο.

1. Κορνίζα με χρυσές γωνίες

Κορνίζα με χρυσές γωνίες
Έτσι θα πλαισιώσετε όμορφα την αγαπημένη σας φωτογραφία στο σπίτι.

Αν ψάχνετε για έναν εύκολο τρόπο να μεταμορφώσετε μια απλή κορνίζα προσθέστε μερικές κομψές μεταλλικές λεπτομέρειες σε χρυσό χρώμα στις γωνίες του πλαισίου. Έτσι θα πλαισιώσετε όμορφα την αγαπημένη σας φωτογραφία στο σπίτι.

Διακοσμήστε το καθιστικό με φωτογραφίες χωρίς να χρησιμοποιήσετε κορνίζες.

2. DIY ξύλινη σφαίρα

stand φωτογραφιών
Με αυτό το μοντέρνο DIY για τις φωτογραφίες μπορείτε να προσθέσετε στυλ στη διακόσμηση του δωματίου σας.

Πάρτε δύο ξύλινες μπάλες και κόψτε μια μικρή σχισμή για να κρατήσετε μια φωτογραφία σε όρθια θέση στο γραφείο σας. Έτσι με αυτό το χαριτωμένο και μοντέρνο DIY για τις φωτογραφίες  μπορείτε να προσθέσετε στυλ στη διακόσμηση του δωματίου σας.

3. DIY υπερμεγέθη πλακάκια έργο τέχνης

φωτογραφίες
Αν θέλετε κάτι πιο στιλάτο δοκιμάστε αυτό που φαίνεται στην παραπάνω εικόνα.

Η λήψη φωτογραφιών μεγάλου μεγέθους μπορεί να είναι δαπανηρή, αλλά υπάρχει μια πιο προσιτή εναλλακτική λύση. Τραβήξτε μια φωτογραφία και εκτυπώστε την στο σπίτι χρησιμοποιώντας μεγάλα φύλλα φωτογραφικού χαρτιού. Αν θέλετε κάτι πιο στιλάτο δοκιμάστε αυτό που φαίνεται στην παραπάνω εικόνα. Πάρτε μερικά φύλλα και τοποθετήστε τις φωτογραφίες σας. Έπειτα ενώστε τις μαζί για να δημιουργηθεί το παραπάνω αποτέλεσμα.

4. DIY Instagram κορνίζα

κορνίζα
Σε λίγα λεπτά θα δημιουργήσετε έναν τέλειο τρόπο για να παρουσιάσετε όλες τις αγαπημένες σας στιγμές σε ένα σημείο.

Εκτυπώστε εκατοντάδες όμορφες φωτογραφίες που έχετε στο Instagram σας και τοποθετήστε τις σε ένα τεράστιο πλαίσιο φωτογραφιών. Μάλιστα, αυτός ο τρόπος είναι και ο πιο φθηνός. Έτσι σε λίγα λεπτά θα δημιουργήσετε έναν τέλειο τρόπο για να παρουσιάσετε όλες τις αγαπημένες σας στιγμές σε ένα σημείο.

5. DIY mini polaroid κορνίζες

mini polaroid κορνίζες
Εκτυπώστε τις αγαπημένες σας φωτογραφίες και τοποθετήστε τες σε ένα ξύλινο πλαίσιο polaroid με ξύλινη βάση.

Εκτυπώστε τις αγαπημένες σας φωτογραφίες και τοποθετήστε τες σε ένα ξύλινο πλαίσιο polaroid με ξύλινη βάση. Μπορείτε να τις βάλετε στο γραφείο για να του δώσετε στυλ ή όπου αλλού θέλετε.

Δέκα δημιουργικά και πανέμορφα γραφεία για να πάρετε ιδέες για το δικό σας.