Καλάθι αγορών

Πώς να ζυγίσετε τις επιλογές σας και να δημιουργήσετε την εμφάνιση που θέλετε

δέες διακόσμησης σπιτιού προκειμένου να ζυγίζετε τις επιλογές σας.Ιδέες για μπάνιο, κουζίνα κλπ.

Ιδέες διακόσμησης σπιτιού για να ζυγίζετε τις επιλογές και να δημιουργήσετε την εμφάνιση που θέλετε. Ιδέες για το μπάνιο και την κουζίνα.

Όταν σχεδιάζετε μια κουζίνα ή ένα μπάνιο, κάθε στοιχείο μετράει. Δεδομένου ότι αυτά τα δωμάτια είναι τόσο χρηστικά, κάθε κομμάτι έχει διπλό καθήκον όσον αφορά την παροχή μιας λειτουργίας και την προσθήκη στη συνολική αισθητική. Οι επιλογές φωτισμού που επιλέγετε δεν αποτελούν εξαίρεση.
Υπάρχουν πολλά περισσότερα για την επιλογή των εξαρτημάτων που πρέπει να συμπεριλάβετε στο σπίτι. Επίσης, υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός βασικών υλικών και τελειωμάτων για να διαλέξετε. Κάθε ένα από αυτά έρχεται με το δικό του μοναδικό σημείο τιμής, διάρκεια ζωής, επίπεδο συντήρησης και στυλ.
Για να διασφαλίσετε ότι η αγορά σας θα ταιριάζει στις ανάγκες σας, έχουμε συντάξει έναν μίνι οδηγό για τον τρόπο ζύγισης των επιλογών σας. Διαβάστε το καθώς ξεκινάτε την αναδιαμόρφωση, και είμαστε σίγουροι ότι θα καταλήξετε με φωτιστικά που θα σας βοηθήσουν να ζωντανέψετε το όραμά σας.

μπάνιο
Σκεφτείτε το σύνολο του χώρου πριν επιλέξετε τα φωτιστικά.

1. Εξετάστε το χώρο ως σύνολο

Πριν ξεκινήσετε οποιοδήποτε έργο σχεδιασμού, είναι καλύτερο να έχετε ένα προσχέδιο. Εξετάστε αν θα προσπαθήσετε να συνδυάσετε τα νέα φωτιστικά με αυτά που έχετε ήδη ή εάν πρόκειται να κάνετε μια πλήρη αναδιαμόρφωση. Σε κάθε περίπτωση, μπορεί να είναι μια καλή ιδέα να βρείτε κάποια σχεδίαση έμπνευσης για να συνεργαστείτε.
Σημείωση για όσους έχουν αποφασίσει να αναμειγνύουν και να ταιριάζουν σε διάφορα υλικά: Οι εμπειρογνώμονες της Delta Faucets συνιστούν το συντονισμό στυλ επιλέγοντας παρόμοια τελειώματα σε όλα τα φωτιστικά. Για παράδειγμα, μπορείτε να εστιάσετε στην επιλογή όλων των γυαλισμένων τεμαχίων για να δημιουργήσετε μια συνεκτική εμφάνιση.

κουζίνα
Λάβετε υπόψη ότι το υλικό που θα επιλέξετε είναι εξίσου σημαντικό με το φινίρισμα.

2. Επιλέξτε ένα βασικό υλικό

Όταν οι περισσότεροι άνθρωποι σκέφτονται την κουζίνα και το μπάνιο, θεωρούν ότι μόνο το φινίρισμα είναι αυτό που επηρεάζει το συνολικό ύφος του χώρου. Ωστόσο, στις περισσότερες περιπτώσεις, το φινίρισμα είναι μόνο ένα κορυφαίο “παλτό” που τοποθετείται πάνω σε ένα διαφορετικό υποκείμενο υλικό. Το υλικό που θα επιλέξετε θα επηρεάσει τόσο το σημείο της τιμής όσο και τη διάρκεια ζωής των εξαρτημάτων.

Αναλαμβάνουμε φακέλους έκδοσης ηλεκτρονικής ταυτότητας κτιρίου στην Περιφέρεια Αττικής, στο Δήμο Τανάγρας, στο Δήμο Χαλκιδαίων, στο Δήμο Κορινθίων, Δήμο Λουτρακίου και στο Δήμο Τρίπολης. Καλέστε μας στο 2103003038. Εναλλακτικά συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας και θα σας καλέσουμε εμείς.

Ορείχαλκος

Τα αληθινά ορειχάλκινα φωτιστικά είναι σπάνια επειδή τείνουν να είναι ακριβά. Αλλά για εκείνους που είναι πρόθυμοι να κάνουν την επένδυση, είναι ένα υλικό που περνάει το τεστ του χρόνου. Επιπλέον, έχουν μια ομαλή και πυκνή κάλυψη από άλλα υλικά. Στο παρελθόν, ο μόλυβδος χρησιμοποιήθηκε στην παραγωγή βαλβίδων ορείχαλκου και δυστυχώς διέρρευσε στην παροχή ύδατος με την πάροδο του χρόνου. Αν και έχει θεσπιστεί νομοθεσία για τη ρύθμιση του ποσού που χρησιμοποιείται, είναι δυνατό να υπάρχει μόλυβδος σε αυτά τα εξαρτήματα.

Ατσάλι/ Χάλυβας

Όσον αφορά τον χάλυβα, αυτό που έχει σημασία είναι η τιμή. Τα ανοξείδωτα μοντέλα τείνουν να διαρκούν όσο μια επιλογή από ορείχαλκο. Σε αντίθεση με τα πιο οικονομικά υλικά που τείνουν να σκουριάζουν με την πάροδο του χρόνου.

Σκέφτεστε να προβείτε σε ανακαίνιση του σπιτιού – κατοικίας σας και αναζητάτε μία εταιρεία που θα σας καθοδηγήσει; Eνημερωθείτε για τα οφέλη της ανακαίνισης καθώς και για τις υπηρεσίες της recons στη σελίδα ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΣΠΙΤΙΟΥ ΚΟΣΤΟΣ και ΤΙΜΕΣ

Ψευδάργυρος

Αν η καρδιά σας είναι τοποθετημένη σε μεταλλικά στοιχεία, ο ψευδάργυρος είναι πιθανώς η πιο προσιτή επιλογή. Τα φωτιστικά από ψευδάργυρο ή κράματα ψευδαργύρου είναι εύκολο να παραχθούν και μάλιστα άφθον. Ωστόσο, δεν είναι και πολύ ανθεκτικά.

Πλαστικό

Από όλα τα υλικά, τα πλαστικά εξαρτήματα είναι τα πιο οικονομικά. Όσον αφορά το στυλ, πιθανότατα θα περιοριστείτε σε ένα συμπαγές χρώμα. Επιπλέον, ένα πλαστικό εξάρτημα ενδέχεται να σπάσει με την πάροδο του χρόνου, ειδικά αν έχει τοποθετηθεί λανθασμένα.

μπάνιο
Το φινίρισμα ενός εξαρτήματος είναι το κλειδί για να οδηγήσετε το σπίτι στο επιθυμητό στυλ.

3. Επιλέξτε το φινίρισμα

Αφού εγκαταστήσετε το βασικό υλικό, μπορείτε να προχωρήσετε στην αισθητική. Παρακάτω είναι μια λίστα με τις πιο συνηθισμένες επιλογές.

Χρώμιο

Το χρώμιο είναι μια από τις πιο δημοφιλείς επιλογές για τελειώματα. Είναι μια φθηνή και ουδέτερη επιλογή που λειτουργεί καλά με σύγχρονα και παραδοσιακά στυλ. Η λάμψη σε αυτό το είδος φινιρίσματος είναι επίσης μια καλή επιλογή προκειμένου να κρυφτούν γρατσουνιές. Εντούτοις, φαίνονται πολύ εύκολα τα δακτυλικά αποτυπώματα, οπότε ο τακτικός καθαρισμός είναι σημαντικός.

Νικέλιο

Στις μέρες μας, το νικέλιο θεωρείται πιο σύγχρονη εναλλακτική λύση από το χρώμιο. Έρχεται σε ένα ελαφρώς υψηλότερο σημείο τιμών και έχει δύο ξεχωριστές επιλογές τελειώματος.
Α. Στιλβωμένο νικέλιο: Το στιλβωμένο νικέλιο έχει λείο και γυαλιστερό φινίρισμα και είναι λίγο πιο σκούρο από το χρώμιο. Λειτουργεί καλά με μια ποικιλία στυλ από παραδοσιακό σε μοντέρνο και σύγχρονο. Ωστόσο, ενδέχεται να είναι δύσκολο να ταιριάζει με άλλα φινιρίσματα. Αν επιλέξετε στιλβωμένο νικέλιο, το καλύτερο θα είναι να το χρησιμοποιήσετε για όλα τα φωτιστικά.
Β. Βουρτσισμένο νικέλιο: Ενώ το βουρτσισμένο νικέλιο λειτουργεί επίσης με μια ποικιλία από στυλ, έχει μια αίσθηση αντίκας. Το σκούρο του φινίρισμα το καθιστά μια καλή επιλογή για όσους θέλουν να κρύψουν σημάδια φθοράς.

Χαλκός

Τα τελευταία χρόνια, ο χαλκός έχει γίνει όλο και πιο δημοφιλής. Η τολμηρή του εμφάνιση μπορεί να προσθέσει μια πλούσια αφή στο χώρο, ειδικά σε αντίθεση με πιο ουδέτερα υλικά. Λειτουργεί ιδιαίτερα καλά όταν αναμιγνύεται με άλλα τελειώματα και γι’ αυτό μπορεί να τραβήξει το μάτι.

Ορείχαλκος

Παραδοσιακά, ο ορείχαλκος έχει θεωρηθεί ως μια vintage επιλογή για τα φωτιστικά. Ωστόσο, οι εμπειρογνώμονες σχεδίου λένε ότι μια νεότερη ανάληψη αυτού του υλικού – με κίτρινο ή χρυσό- είναι έτοιμη να κάνει επιστροφή. Με δύο διαφορετικές επιλογές φινιρίσματος, ο ορείχαλκος θεωρείται συχνά ως μια επιλογή που θέτει τον χώρο χωριστά.
Α. Στιλβωμένος ορείχαλκος: Ο στιλβωμένος ορείχαλκος είναι τόσο εύκολος στο καθάρισμα. Είναι ακριβότερο από μια εναλλακτική λύση χρώμιο ή νικέλιο, αλλά αναμιγνύει καλά και με τα δύο.
Β. Ο ορείχαλκος από σατέν: Ο ορείχαλκος από σατέν δυστυχώς, είναι πιο δύσκολο να βρεθεί, γεγονός που το καθιστά μια πιο ακριβή επιλογή. Για όσους μπορούν να κάνουν την επένδυση, αυτό το φινίρισμα είναι ιδανικό για να κρύβετε τα πάντα. Οπότε δεν χρειάζεται τόσο τακτική φροντίδα όσο και πολλές άλλες εναλλακτικές λύσεις φινιρίσματος.

κουζίνα
Ζυγίστε τις επιλογές σας πριν αγοράσετε.

Η επιλογή κουζινών ή μπάνιων μπορεί να είναι πιο περίπλοκη απ ‘ότι φαίνεται με την πρώτη ματιά. Υπάρχουν αμέτρητες επιλογές, με τις δικές τους προδιαγραφές. Χρησιμοποιήστε αυτήν την ανάρτηση ως πόρο για τον τρόπο ζύγισης των επιλογών σας, προτού δεσμευθείτε να πραγματοποιήσετε μια αγορά.

Ζητήστε τιμή προσφοράς ανακαίνισης στη παρακάτω φόρμα ή Καλέστε μας στο 2103003038 και σχεδιάστε το χώρο σας με τις νέες τάσεις μαζί με έναν αρχιτέκτονα. Δείτε περισσότερες πληροφορίες στην σελίδα ανακαίνιση σπιτιού. Τέλος δείτε τον απόλυτο οδηγό για την ανακαίνιση του σπιτιού.

  Προτεινόμενες Κατηγορίες

  Ιδέες διακόσμησης

  Η εταιρεία είναι από τις πιο γνωστές, τεχνικές εταιρείες άρτια εξειδικευμένη και καταξιωμένη στο χώρο των κατασκευών και ειδικών κατασκευών αποκατάσταση διατηρητέων κτιρίων. Παρέχει ολοκληρωμένες κατασκευαστικές λύσεις, για τον επαγγελματία και τον ιδιώτη, με προτάσεις ανακαίνισης και διακόσμησης του χώρου, γραφείου, ξενοδοχείου, καταστήματος, σπιτιού αλλά και την κατασκευή και εφαρμογή των προτάσεων.

  Ανακαινίσεις

  Ηλεκτρονική Ταυτότητα Κτηρίου

  Κατασκευή

  Διακόσμηση

  Μελέτες - Άδειες

  Τακτοποίηση Αυθαιρέτων

  Άδειες Δόμησης

  Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης

  Τα παλιά σπίτια εμφανίζουν προβλήματα στις υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, διαβρώσεις σε σοβάδες και τοιχοποιίες, παλαιωμένα κουφώματα, καθώς και πολλά από τα υλικά χρειάζονται συντήρηση, επισκευή ή και αντικατάσταση. Έτσι αναζητούμε λύσεις να δημιουργήσουμε  τις ιδανικές συνθήκες διαμονής στη κατοικία μας.

  Τα cookies είναι απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία του Reconsblog.gr. Συνεχίζοντας την πλοήγησή σας αποδέχεστε τη χρήση cookies

  Χρειάζεσαι βοήθεια;

  Ειμαστε εδω για να σε βοηθησουμε

  Κάτι δεν είναι σαφές στο προϊόν;
  Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα χαρούμε να απαντήσουμε σε όλες τις ερωτήσεις σας.