Η νέα τάση για το πάτωμα

anakainisi-kataskevi-ksenodoxeio-ανακαινιση-ξενοδοχειου-σπιτου-recons-ενεργειακή-αναβάθμιση-stegh-στέγη-κατασκευή-πάτωμα-patoma

Η νέα τάση για το πάτωμα του σπιτιού – Γκρι πάτωμα.

Χαζεύοντας ανάμεσα σε μεγάλα site διακόσμησης της Ευρώπης και της Αμερικής, όπως το Elle Decor, μαθαίνει κανείς τις πρώτες τάσεις της διακόσμησης που προτείνουν οι διακοσμητές και προτιμούν οι διάσημοι.

Ποιά είναι λοιπόν η τελευταία τάση στα πατώματα; Εμείς θα σας πούμε, εσείς θα τα δείτε, θα τα σκεφτείτε και όσοι χτίζετε ή ανακαινίζετε σπίτι μπορεί και να τα κάνετε.

Η τάση αυτή, λοιπόν, είναι τα ξύλινα πατώματα. Οχι, όχι, μην βιάζεστε! Ξύλινα πατώματα, αλλά όχι στο χρώμα του ξύλου. Σε χρώμα γκρι αυτή τη φορά. Μπορεί να σας ακούγεται περίεργο με το πρώτο άκουσμα, αλλά οι φωτογραφίες παρακάτω θα σας πείσουν.

Αξίζει να αναφερθεί ότι το γκρι πάτωμα ταιριάζει με όλα τα χρώματα και υφές διακόσμησης, διατηρώντας ταυτόχρονα τη ζεστή θερμοκρασία του ξύλου. Ενώ, παράλληλα, ταιριάζει γάντι με το μινιμαλιστικό στυλ, αλλά και όλα τα χρώματα, παστέλ ή μη.
Γκρι πάτωμα.
Τα γκρι πατώματα βοηθούν στο να μοιάζει ο χώρος μεγαλύτερος αλλά και κρατάνε περισσότερη σκόνη από όσο δείχνουν.

Γκρί πάτωμα σαλονιού.

 

Γκρι πάτωμα σπιτιού.
Επιπλέον συμβουλή: Τα γκρι πατώματα βοηθούν στο να μοιάζει ο χώρος μεγαλύτερος αλλά και κρατάνε περισσότερη σκόνη από όσο δείχνουν. Γι’ αυτό ακριβώς και δεν θέλουν την καθημερινή περιποίηση του γυαλιστερού παρκέ. Ίσως τελικά να αξίζει μία δεύτερη ματιά.

Καλέστε μας στο 2103003039 ή συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας και ένας εξειδικευμένος συνεργάτης μας θα σας καλέσει το συντομότερο δυνατό