Οι πιο στυλάτες και μικρές κρεβατοκάμαρες

Μικρές σε χώρο αλλά τεράστιες σε στυλ κρεβατοκάμαρες

Χρειάζεστε ένα makeover στην κρεβατοκάμαρα, αλλά δεν έχετε χώρο; Δείτε τις πιο «τεράστιες» σε στυλ κρεβατοκάμαρες.

Καλούμε όλους τους κατοίκους της Λιλιπούπολης!

Διαμερίσματα μεγάλων πόλεων, σαν της Αθήνας, αλλά και γενικά όπως φοιτητικές γκαρσονιέρες, είναι εικονογραφημένα σχέδια σπιτιού και ο μειωμένος χώρος τους και σχεδιασμός μειώνει τις δυνατότητες του χώρου μας.

Εάν χρειάζεστε ένα makeover στην κρεβατοκάμαρα, αλλά δεν νομίζετε ότι έχετε αρκετό χώρο για να κάνετε κάτι με το οποίο όχι μόνο θα είστε ικανοποιημένοι, αλλά θα το λατρέψετε, τότε είστε στο σωστό μέρος.

Έχουμε μερικές υπέροχες ιδέες για μικρές κρεβατοκάμαρες για να αποδείξουμε ότι τα μικρά διαστήματα χώρου μπορούν να είναι κομψά. Τουλάχιστον όσο κομψά όσο τα μεγάλα, γιατί όπως έχουμε πει πολλές φορές, όλα είναι χρώματα για έπιπλα.

Τα μικρά υπνοδωμάτια στην αρχή μοιάζουν σαν εφιάλτης στο μυαλό μας, ειδικά όταν πρόκειται να τα διακοσμήσουμε. Έχουμε την εντύπωση ότι πρέπει να προτιμήσουμε ελάχιστα έπιπλα και επιλέξουμε χρώματα σε ανοιχτούς τόνους.

Βέβαια, μην ξεχνάτε ότι δεν πρέπει να ξεφύγουμε από το προσωπικό μας στυλ. Μπορούμε πολύ εύκολα να χρησιμοποιήσουμε έξυπνες ιδέες οργάνωσης και διακόσμησης έτσι ώστε να προσαρμόσουμε τον προσωπικό μας χώρο σύμφωνα με το δικό μας γούστο.

Στην πραγματικότητα, το μικρό υπνοδωμάτιο σας μπορεί να είναι μια ευλογία για έναν καλύτερο ύπνο τη νύχτα. Η Αμερικανική Ένωση Ύπνου συνιστά να παραμένουν οι δραστηριότητες τόνωσης έξω από την κρεβατοκάμαρα και προειδοποιεί ότι οι περισπασμοί όπως η τηλεόραση, το διαδίκτυο και η εργασία μπορούν να διαταράξουν τα σχέδια του ύπνου σας.

Μην ξεχάσετε να κάνετε κλικ πάνω στις εικόνες για μεγένθυση και slide show.

Καλέστε μας στο 2103003039 ή συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας και ένας εξειδικευμένος συνεργάτης μας θα σας καλέσει το συντομότερο δυνατό