Μενού

Διώξτε το χνούδι από τα μάλλινα σε χρόνο dt

Ιδέες και λύσεις για το σπίτι: Μάθετε πως θα απαλλαγείτε από το χνούδι των μάλλινων.

Έχετε αγανακτήσει από το χνούδι που βγάζουν τα μάλλινα ρούχα; Μην ανησυχείτε καθώς χρειάζεται μία μόνο κίνηση για να απαλλαγείτε μια και καλή από αυτό. Μάθετε, λοιπόν, πως θα απαλλαγείτε από το χνούδι των μάλλινων. Ιδέες και λύσεις για το σπίτι που πραγματικά θα σας λύσουν τα χέρια. Ρίξτε μια ματιά παρακάτω και σώστε τα μάλλινα σας.

Το μυστικό σας «όπλο» για να βγάζετε το χνούδι από εδώ και πέρα είναι το ξυραφάκι ξυρίσματος. Αρχικά, απλώστε το ρούχο σε μια σκληρή επίπεδη επιφάνεια. Μετά πάρτε ένα παλιό ξυραφάκι, το οποίο δεν χρησιμοποιείτε πια, και περάστε με αυτό το ρούχο «ξυρίζοντας» τα χνούδια.

μάλλινα ρούχα
Το μυστικό σας «όπλο» για να βγάζετε το χνούδι από εδώ και πέρα είναι το ξυραφάκι ξυρίσματος.

Ιδέες αποθήκευσης και οργάνωσης για τα ρούχα και τα παπούτσια στο σπίτι.

Με αυτόν τον τρόπο, λοιπόν, θα αφαιρέσετε το χνούδι και μάλιστα σε χρόνο ντε τε. Εννοείται πως θα πρέπει να κάνετε προσεκτικές κινήσεις (δεν χρειάζεται καν να σας το πούμε) για να μην καταστρέψετε το ρούχο σας. Ωστόσο, αν φοβάστε μπορείτε να κάνετε μία δοκιμή σε κάποιο παλιό μάλλινο ρούχο σας έτσι ώστε να είστε σίγουροι πως όλα θα γίνουν όπως πρέπει.

Γενικά, αν φοβάστε το ξυραφάκι υπάρχει και μια άλλη λύση πέρα από το αυτό, η οποία είναι το σελοτέιπ. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κόψετε λίγο σελοτέιπ και να το περάσετε με τα δυο σας χέρια πάνω από το ρούχο. Εάν το χνούδι δεν είναι πάρα πολύ το αποτέλεσμα θα σας εκπλήξει. Αν, όμως, το χνούδι είναι αρκετό τότε το ξυραφάκι θα πρέπει να αναλάβει την δουλειά.

μάλλινα

Διαβάστε ακόμη:

Περισσότερα άρθρα

Same Category

Stay in touch!

7,116ΥποστηρικτέςΚάντε Like
190ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,240ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής