Καλάθι αγορών

Η Ινδία παρουσιάζει το πρώτο ηλιακό τρένο

Ηλιακό τρένο.

Η Ινδία παρουσιάζει το πρώτο ηλιακό τρένο. Υπεύθυνος του project: H εφαρμογή ηλιακών πάνελ σε βαγόνια είναι δύσκολη υπόθεση.

Οι μετακινήσεις κατευθύνονται σταδιακά σε ένα πιο πράσινο μέλλον στην Ινδία. Με τα αυτοκίνητα, φορτηγά και μοτοσυκλέτες να στηρίζονται όλο και περισσότερο στον ηλεκτρισμό και όχι στην κατανάλωση καυσίμου. Και τα τρένα φαίνεται πως παίρνουν αυτή τη στροφή, αν και με πολύ δειλά βήματα. Γι’ αυτό κάνουν εμφάνιση το πρώτο ηλιακό τρένο.
Ηλιακό τρένο στην Ινδία.
Στην Ινδία με το τεράστιο σιδηροδρομικό δίκτυο και την εξάρτησή του από τις ντιζελομηχανές, έκανε την εμφάνισή του το πρώτο ηλιακό τρένο. Τα ηλιακά πάνελ που τοποθετήθηκαν στην οροφή του προορίζονται μόνο για τις ανέσεις των επιβατών. Η κίνηση του τρένου παραμένει βασισμένη στο ντίζελ.
Έτσι, ουσιαστικά τα ηλιακά πάνελ θα χρησιμοποιούνται για τα φώτα, τις οθόνες πληροφοριών και τους ανεμιστήρες, παράγοντας 7.200KW ετησίως. Μειώνοντας, έτσι, τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα κατά 9 τόνους ανά βαγόνι το χρόνο. Θα εξοικονομεί επίσης 21.000 λίτρα ντίζελ για ένα τρένο με έξι ηλιακά βαγόνια.
Ηλιακό τρένο.
Μιλώντας στο Business Standard, ο υπεύθυνος του project παραδέχτηκε πως η εφαρμογή ηλιακών πάνελ σε βαγόνια που κινούνται με 80χλμ/ώρα δεν είναι εύκολη υπόθεση. Το τρένο αυτό είναι μια αρχή όμως και ίσως στο κοντινό μέλλον να δούμε κάποιο που θα κινείται εξολοκλήρου με ηλιακή ενέργεια.

Ζητήστε τιμή προσφοράς ανακαίνισης στη παρακάτω φόρμα ή Καλέστε μας στο 2103003038 και σχεδιάστε το χώρο σας με τις νέες τάσεις μαζί με έναν αρχιτέκτονα. Δείτε περισσότερες πληροφορίες στην σελίδα ανακαίνιση σπιτιού. Τέλος δείτε τον απόλυτο οδηγό για την ανακαίνιση του σπιτιού.

  Προτεινόμενες Κατηγορίες

  Ιδέες διακόσμησης

  Η εταιρεία είναι από τις πιο γνωστές, τεχνικές εταιρείες άρτια εξειδικευμένη και καταξιωμένη στο χώρο των κατασκευών και ειδικών κατασκευών αποκατάσταση διατηρητέων κτιρίων. Παρέχει ολοκληρωμένες κατασκευαστικές λύσεις, για τον επαγγελματία και τον ιδιώτη, με προτάσεις ανακαίνισης και διακόσμησης του χώρου, γραφείου, ξενοδοχείου, καταστήματος, σπιτιού αλλά και την κατασκευή και εφαρμογή των προτάσεων.

  Ανακαινίσεις

  Ηλεκτρονική Ταυτότητα Κτηρίου

  Κατασκευή

  Διακόσμηση

  Μελέτες - Άδειες

  Τακτοποίηση Αυθαιρέτων

  Άδειες Δόμησης

  Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης

  Τα παλιά σπίτια εμφανίζουν προβλήματα στις υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, διαβρώσεις σε σοβάδες και τοιχοποιίες, παλαιωμένα κουφώματα, καθώς και πολλά από τα υλικά χρειάζονται συντήρηση, επισκευή ή και αντικατάσταση. Έτσι αναζητούμε λύσεις να δημιουργήσουμε  τις ιδανικές συνθήκες διαμονής στη κατοικία μας.

  Τα cookies είναι απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία του Reconsblog.gr. Συνεχίζοντας την πλοήγησή σας αποδέχεστε τη χρήση cookies

  Χρειάζεσαι βοήθεια;

  Ειμαστε εδω για να σε βοηθησουμε

  Κάτι δεν είναι σαφές στο προϊόν;
  Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα χαρούμε να απαντήσουμε σε όλες τις ερωτήσεις σας.