Κομισιόν: Η Ελλάδα να φτιάξει υποδομές εναλλακτικών καυσίμων

Κομισιόν:Η Ελλάδα πρέπει να φτιάξει υποδομές εναλλακτικών καυσίμων. Προειδοποιεί υπό την απειλή παραπομπής στο Ευρωδικαστήριο.

Η Κομισιόν ζητάει από την Ελλάδα να φτιάξει υποδομές εναλλακτικών καυσίμων.

Η Ελλάδα κι άλλες 7 χώρες βρίσκονται στο στόχαστρο της Κομισιόν για τις καθυστερήσεις στην ανάπτυξη υποδομών για τα εναλλακτικά καύσιμα. Μάλιστα, η Κομισιόν δίνει δυο μήνες περιθώριο για συμμόρφωση. Καθώς προειδοποιεί τις 8 χώρες να εντάξουν τους σχετικούς κανόνες στο εθνικό τους δίκαιο, υπό την απειλή παραπομπής στο Ευρωδικαστήριο. Πρόκειται για το δεύτερο στάδιο της διαδικασίας επί παραβάσει που κινεί η Επιτροπή, όταν δεν γίνεται σεβαστή η ευρωπαϊκή νομοθεσία.

Τα εθνικά πλαίσια πολιτικής είναι το βασικό μέσο που προβλέπει η οδηγία για να εξασφαλιστεί η δημιουργία υποδομών εναλλακτικών καυσίμων. Συμπεριλαμβανομένων σημείων επαναφόρτωσης ηλεκτρικών οχημάτων και σημείων ανεφοδιασμού με φυσικό αέριο για να αποφευχθεί ο κατακερματισμός της εσωτερικής αγοράς. Η επιτάχυνση της ανάπτυξης υποδομών εναλλακτικών καυσίμων είναι απαραίτητη για την παροχή σε όλους τους Ευρωπαίους.

Καλέστε μας στο 2103003039 ή συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας και ένας εξειδικευμένος συνεργάτης μας θα σας καλέσει το συντομότερο δυνατό