Μενού
Μενού

Εύκολες κατασκευές για τον εξωτερικό χώρο του σπιτιού

Φτιάξτε μόνοι σας diy κατασκευές για τον εξωτερικό χώρο του σπιτιού. Ιδέες διακόσμησης
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Φτιάξτο μόνος σου: DIY κατασκευές για τον εξωτερικό χώρο του σπιτιού. Ιδέες διακόσμησης εξωτερικών χώρων.

Οι καλύτεροι εξωτερικοί χώροι είναι γεμάτοι με χρήσιμες, ανθεκτικές στις καιρικές συνθήκες διακοσμήσεις. Όσο πιο όμορφη η διακόσμηση τόσο πιο ακριβή σας φαίνεται. Ωστόσο, θυμηθείτε ότι μπορείτε να εξοικονομήσετε πολλά χρήματα εάν επιλέξετε τις DIY κατασκευές για τον εξωτερικό χώρο του σπιτιού. Ιδέες διακόσμησης εξωτερικών χώρων που είναι, πραγματικά, φτιαγμένες από… τα χεράκια σας.
Οι diy κατασκευές πέρα από διασκεδαστικές είναι και φθηνές. Ως πρόσθετο κίνητρο, η διακόσμηση του εξωτερικού χώρου του σπιτιού σας όχι μόνο βελτιώνει την ελκυστικότητα, αλλά δημιουργεί έναν άλλο χρήσιμο χώρο. Ουσιαστικά, ο υπαίθριος χώρος διαβίωσης πρέπει πάντα να φαίνεται και να αισθάνεται σαν επέκταση του εσωτερικού χώρου.
Οι DIY ιδέες εξωτερικών διακοσμήσεων λειτουργούν για να βελτιώσουν την ευελιξία του εξωτερικού χώρου του σπιτιού, ενώ ταυτόχρονα ενισχύουν το προσωπικό στυλ. Τα έργα κυμαίνονται από την βεράντα, το μπαλκόνι και μερικούς τρόπους που μπορούν να δώσουν στυλ στον κήπο.

#1 Αναβαθμίστε τους αριθμούς του σπιτιού ώστε να γίνεται πιο… μοντέρνοι

πόρτα

Όταν πρόκειται για την υπαίθρια διακόσμηση όλα βρίσκονται στις λεπτομέρειες.


Όταν πρόκειται για την υπαίθρια διακόσμηση όλα βρίσκονται στις λεπτομέρειες. Ένα φτηνό, πλαστικό σήμα του αριθμού σπιτιών θα μειώσει περισσότερο το στυλ του σπιτιού σας. Υπάρχουν πολλοί τρόποι αναβάθμισης των αριθμών του σπιτιού, αλλά υπάρχουν μερικά βασικά σημεία που πρέπει να θυμάστε.

  • Βεβαιωθείτε ότι το στυλ των αριθμών είναι σύμφωνο με την ηλικία και το ύφος του σπιτιού.
  • Τοποθετήστε τους αριθμούς σπιτιών κάτω από ένα εξωτερικό φως, ώστε οι άνθρωποι να μπορούν να τα δουν εύκολα από το δρόμο.
  • Διατηρήστε την γραμματοσειρά του αριθμού απλή και ευανάγνωστη. Ορισμένα χειρόγραφα είναι σχεδόν αδύνατο να διαβαστούν από απόσταση.

Μοναδικοί τρόποι για να διακοσμήσετε την μπροστινή πόρτα σας για τις γιορτές.

#2 Προσθέστε ζεστασιά στην εξωτερική περιοχή με ένα προσαρμοσμένο σήμα

καθιστικό εξωτερικού χώρου

Οι ταμπέλες είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να υποδεχθείτε τους επισκέπτες στο σπίτι σας.


Οι ταμπέλες είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να υποδεχθείτε τους επισκέπτες στο σπίτι σας ή να κάνετε μια ισχυρή δήλωση που μιλάει στις αξίες της οικογένειάς σας. Μπορείτε να σχεδιάσετε σχεδόν κάθε σημάδι για την περιοχή της βεράντας σας. Σκεφτείτε το συναίσθημα που θέλετε να δημιουργήσετε. Θέλετε να είναι φιλόξενο; Ίσως ένα απλό σημάδι “καλωσορίσματος” να είναι μια όμορφη ιδέα για μικρές συγκεντρώσεις.
Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τα έπιπλα εξωτερικού χώρου.

#3 Δημιουργήστε έναν μίνι κήπο λουλουδιών

μικρά χρωματιστά γλάστράκια

Αυτός ο μίνι κήπος λουλουδιών είναι διασκεδαστικός ειδικά αν έχετε παιδί στο σπίτι.


Οι άνθρωποι πρέπει να σταματήσουν να παίρνουν τους κήπους τους τόσο σοβαρά. Μια καταπληκτική αυλή μπορεί να κάνει περισσότερα για να βελτιώσει τη διάθεσή σας από έναν απλό κήπο χωρίς προσωπικότητα. Αυτός ο μίνι κήπος λουλουδιών είναι διασκεδαστικός ειδικά αν έχετε παιδί στο σπίτι. Καθώς, μπορείτε να τους βάλετε να ζωγραφίσουν τα γλαστράκια. Μόλις δημιουργήσετε τις μίνι γλάστρες σας, τα ενσωματώστε τες σε έναν κήπο με παρτέρια.
Φτιάξτε μόνοι σας πρωτότυπες γλάστρες με κορμούς δέντρων.

#4 Πολυέλαιος για εξωτερική χρήση

Πολυέλαιος

Αυτός ο πολυέλαιος με…κεριά μπορεί να δημιουργήσει ένα όμορφο φως έμφασης.


Μπορεί να μην είστε αρκετά τυχεροί ώστε να έχετε ηλεκτρικά καλώδια που μπορούν να φτάσουν στο αίθριο ή στην αυλή σας. Ακόμα και αν υπάρχει χώρος για φωτισμό αυτός ο πολυέλαιος με…κεριά μπορεί να δημιουργήσει ένα όμορφο φως έμφασης. Το πάρα πολύ φως έξω δεν είναι σχεδόν τόσο χαλαρωτικό όσο η ατμόσφαιρα του φωτός των κεριών.
Διακοσμήσετε όμορφα το υπνοδωμάτιο με αυτά τα υπέροχα φωτιστικά.

#5 Μάθετε πώς να φτιάξετε ένα δοχείο φυτού

γλάστρα με φυτά

Θεωρητικά, οι χυμώδεις καλλιεργητές έχουν χαμηλή συντήρηση και είναι εύκολο να το κάνουν.


Θεωρητικά, οι χυμώδεις καλλιεργητές έχουν χαμηλή συντήρηση και είναι εύκολο να το κάνουν. Ωστόσο, αξίζει να μάθετε πώς ακριβώς να φτιάξετε ένα μεγάλο φυτό σαν αυτό, επειδή μπορούν να γίνουν πολύ εύκολα λάθη. Μόλις λάβετε τα βασικά στοιχεία, θα έχετε τη δυνατότητα να δημιουργήσετε κάποια συναρπαστικά σημεία εστίασης στον υπαίθριο χώρο διαβίωσης που θα κάνουν τους γείτονές σας να παραμιλούν.
Σπόροι που μπορείτε να φυτέψετε στο μπαλκόνι ή στον κήπο.
 

Main Menu