Καλάθι αγορών

Η ΕΕ επιτρέπει τη χρήση κοπριάς και ζωικών υποπροϊόντων για καύσιμα

κοπριά για καύσιμα

Ε.Ε.:Επιτρέπεται η χρήση κοπριάς και ζωικών υποπροϊόντων για καύσιμα.

Δύο νέους κανονισμούς, που στοχεύουν στην καλύτερη χρήση των αποβλήτων και των υποπροϊόντων που προέρχονται από την κτηνοτροφία, δημοσίευσε η Ευρωπαϊκή Ένωση.
Η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να ανακτήσει έως και δύο εκατομμύρια τόνους φώσφορο από τη λυματολάσπη, τα βιοδιασπώμενα απόβλητα, την κοπριά και τα κρεατοστεάλευρα.

Τι επιτρέπει ο πρώτος κανονισμός;

Ο πρώτος κανονισμός επιτρέπει τη χρήση κοπριάς από όλα τα εκτρεφόμενα ζώα ως ειδικά καύσιμα. Μέχρι σήμερα, η κοπριά πουλερικών ήταν ο μόνος τύπος κοπριάς που είχε χρησιμοποιηθεί αποτελεσματικά. Καθώς, οι υπόλοιπες υπάγονταν στην Ευρωπαϊκή Οδηγία για τα απόβλητα. Η οποία περιελάμβανε αυστηρές διαδικασίες που καθιστούσαν τη χρήση της κοπριάς ακριβή. Η νέα νομοθεσία, όμως, αλλάζει τα παραπάνω, εντάσσοντας την κοπριά από τα εκτρεφόμενα ζώα στους κανόνες για τα υποπροϊόντα ζώων.
Η κοπριά εκτρεφόμενων ζώων μπορεί να λειτουργήσει ως μία βιώσιμη πηγή καυσίμου. Αρκεί η διαδικασία να συμβαδίζει με τις απαιτήσεις ευζωίας των ζώων, τη δημόσια υγεία και την προστασία του περιβάλλοντος, αναφέρεται στον κανονισμό.

Τι επιτρέπει ο δεύτερος κανονισμός;

Ο δεύτερος κανονισμός ενέκρινε μία νέα μέθοδο επεξεργασίας των ζωικών λιπών, ώστε να παραχθούν ανανεώσιμα καύσιμα. Ο συγκεκριμένος κανονισμός επιτρέπει τη χρήση της μεθόδου, ώστε να παραχθεί ντίζελ, προπάνιο και βενζίνη.

Αναλαμβάνουμε φακέλους έκδοσης ηλεκτρονικής ταυτότητας κτιρίου στην Περιφέρεια Αττικής, στο Δήμο Τανάγρας, στο Δήμο Χαλκιδαίων, στο Δήμο Κορινθίων, Δήμο Λουτρακίου και στο Δήμο Τρίπολης. Καλέστε μας στο 2103003038. Εναλλακτικά συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας και θα σας καλέσουμε εμείς.

Ζητήστε τιμή προσφοράς ανακαίνισης στη παρακάτω φόρμα ή Καλέστε μας στο 2103003038 και σχεδιάστε το χώρο σας με τις νέες τάσεις μαζί με έναν αρχιτέκτονα. Δείτε περισσότερες πληροφορίες στην σελίδα ανακαίνιση σπιτιού. Τέλος δείτε τον απόλυτο οδηγό για την ανακαίνιση του σπιτιού.

  Προτεινόμενες Κατηγορίες

  Ιδέες διακόσμησης

  Η εταιρεία είναι από τις πιο γνωστές, τεχνικές εταιρείες άρτια εξειδικευμένη και καταξιωμένη στο χώρο των κατασκευών και ειδικών κατασκευών αποκατάσταση διατηρητέων κτιρίων. Παρέχει ολοκληρωμένες κατασκευαστικές λύσεις, για τον επαγγελματία και τον ιδιώτη, με προτάσεις ανακαίνισης και διακόσμησης του χώρου, γραφείου, ξενοδοχείου, καταστήματος, σπιτιού αλλά και την κατασκευή και εφαρμογή των προτάσεων.

  Ανακαινίσεις

  Ηλεκτρονική Ταυτότητα Κτηρίου

  Κατασκευή

  Διακόσμηση

  Μελέτες - Άδειες

  Τακτοποίηση Αυθαιρέτων

  Άδειες Δόμησης

  Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης

  Τα παλιά σπίτια εμφανίζουν προβλήματα στις υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, διαβρώσεις σε σοβάδες και τοιχοποιίες, παλαιωμένα κουφώματα, καθώς και πολλά από τα υλικά χρειάζονται συντήρηση, επισκευή ή και αντικατάσταση. Έτσι αναζητούμε λύσεις να δημιουργήσουμε  τις ιδανικές συνθήκες διαμονής στη κατοικία μας.

  Τα cookies είναι απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία του Reconsblog.gr. Συνεχίζοντας την πλοήγησή σας αποδέχεστε τη χρήση cookies

  Χρειάζεσαι βοήθεια;

  Ειμαστε εδω για να σε βοηθησουμε

  Κάτι δεν είναι σαφές στο προϊόν;
  Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα χαρούμε να απαντήσουμε σε όλες τις ερωτήσεις σας.