Καλάθι αγορών

Οι αυτοκινητοβιομηχανίες στρέφονται στις μπαταρίες στερεού τύπου

Μπαταρίες στερεού τύπου.

Οι αυτοκινητοβιομηχανίες στρέφονται στις μπαταρίες στερεού τύπου. Σύμφωνα με τους κατασκευαστές αυτό γίνεται για το μέλλον της αυτοκίνησης.

Οι αυτοκινητοβιομηχανίες και οι κατασκευαστές μπαταριών, μέσα στην επόμενη δεκαετία, αναμένετε να κινηθούν προς μια νέα λύση που ακούει στο όνομα «μπαταρίες στερεού τύπου». Προκειμένου να αντικαταστήσουν τις διαδεδομένες σήμερα μπαταρίες λιθίου. Καθώς, και να αυξήσουν την αυτονομία και την ταχύτητα φόρτισης σε πιο ικανοποιητικά επίπεδα για το μέσο οδηγό.
Οι μπαταρίες στερεού τύπου (solid state) χρησιμοποιούν στερεούς ηλεκτρολύτες. Και χαρακτηρίζονται από υψηλότερη ενεργειακή πυκνότητα, ταχύτερη φόρτιση, μεγαλύτερη αντοχή στο χρόνο και ενισχυμένη ασφάλεια. Όλα αυτά σε σύγκριση, πάντα,  με τις υφιστάμενες μπαταρίες.
Φέτος, ένας από τους πρωτεργάτες της ανάπτυξης της μπαταρίας λιθίου, ο 94χρονος John Goodenough, αποφάσισε να στραφεί στην έρευνα των μπαταριών στερεού τύπου. Καθώς πιστεύει ότι μπορούν να αποφέρουν περισσότερα πλεονεκτήματα.
Πρόσφατα, η Toyota ανακοίνωσε ότι αναπτύσσει τη συγκεκριμένη τεχνολογία για να κυκλοφορήσει αντίστοιχα οχήματα από το 2022. Δεδομένης της εμπειρίας της Toyota στα θέματα αυτά, ο νέος προσανατολισμός της λαμβάνεται σοβαρά υπόψη από τον κλάδο και προμηνύει εξελίξεις μεσοπρόθεσμα.
Πρόσφατα, ο αντιπρόεδρος της Hyunday, Λι Κι-Σανγκ, κλήθηκε να μιλήσει για την τεχνολογία των μπαταριών και το μέλλον της. Τόνισε σχετικά ότι οι δυνατότητες των μπαταριών λιθίου σιγά-σιγά φτάνουν στα όριά τους. Καθώς η ενεργειακή τους πυκνότητα θα αυξάνεται στο εξής με ολοένα και χαμηλότερο ρυθμό. Αντιθέτως, η εταιρεία θεωρεί ότι το μέλλον βρίσκεται σε άλλου είδους μπαταρίες. Όπως οι στερεού τύπου, οι λιθίου-θείου και οι λιθίου-αέρα.
Η Hyundai εκτιμά ότι αν γίνει κάποια σημαντική πρόοδος στις νέες αυτές τεχνολογίες μεταξύ του 2020 και του 2025, τότε αυτό θα μπορούσε να οδηγήσει τα ηλεκτρικά οχήματα σε ένα ποσοστό 95% στην αγορά.
«Οι σημερινές μπαταρίες λιθίου θα φτάσουν στα όριά τους το 2022-23. Οι κατασκευαστές ήδη στοχεύουν στο 2025 για τη νέα γεννιά μπαταριών», τόνισε ο Κι-Σανγκ.

Ζητήστε τιμή προσφοράς ανακαίνισης στη παρακάτω φόρμα ή Καλέστε μας στο 2103003038 και σχεδιάστε το χώρο σας με τις νέες τάσεις μαζί με έναν αρχιτέκτονα. Δείτε περισσότερες πληροφορίες στην σελίδα ανακαίνιση σπιτιού. Τέλος δείτε τον απόλυτο οδηγό για την ανακαίνιση του σπιτιού.

  Προτεινόμενες Κατηγορίες

  Ιδέες διακόσμησης

  Η εταιρεία είναι από τις πιο γνωστές, τεχνικές εταιρείες άρτια εξειδικευμένη και καταξιωμένη στο χώρο των κατασκευών και ειδικών κατασκευών αποκατάσταση διατηρητέων κτιρίων. Παρέχει ολοκληρωμένες κατασκευαστικές λύσεις, για τον επαγγελματία και τον ιδιώτη, με προτάσεις ανακαίνισης και διακόσμησης του χώρου, γραφείου, ξενοδοχείου, καταστήματος, σπιτιού αλλά και την κατασκευή και εφαρμογή των προτάσεων.

  Ανακαινίσεις

  Ηλεκτρονική Ταυτότητα Κτηρίου

  Κατασκευή

  Διακόσμηση

  Μελέτες - Άδειες

  Τακτοποίηση Αυθαιρέτων

  Άδειες Δόμησης

  Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης

  Τα παλιά σπίτια εμφανίζουν προβλήματα στις υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, διαβρώσεις σε σοβάδες και τοιχοποιίες, παλαιωμένα κουφώματα, καθώς και πολλά από τα υλικά χρειάζονται συντήρηση, επισκευή ή και αντικατάσταση. Έτσι αναζητούμε λύσεις να δημιουργήσουμε  τις ιδανικές συνθήκες διαμονής στη κατοικία μας.

  Τα cookies είναι απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία του Reconsblog.gr. Συνεχίζοντας την πλοήγησή σας αποδέχεστε τη χρήση cookies

  Χρειάζεσαι βοήθεια;

  Ειμαστε εδω για να σε βοηθησουμε

  Κάτι δεν είναι σαφές στο προϊόν;
  Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα χαρούμε να απαντήσουμε σε όλες τις ερωτήσεις σας.