Καλάθι αγορών

Σχέδια για την επέκταση των δικτύων πετρελαίου και αερίου ανακοίνωσε η Κίνα

Αγωγοί πετρελαίου και αερίου.

Η Κίνα ανακοίνωσε ότι θα επεκτείνει το δίκτυο αγωγών πετρελαίου και φυσικού αερίου τα επόμενα χρόνια.

Η μεγαλύτερη ενεργοβόρος χώρα στον κόσμο προσπαθεί να διασφαλίσει τη τροφοδοσία της και να καθαρίσει το ενεργειακό της μίγμα όπου κυρίαρχο ρόλο έχει ο άνθρακας. Σύμφωνα με το ΑΠΕ, το σχέδιο επέκτασης ανακοινώθηκε σήμερα από την η Εθνική Επιτροπή Ανάπτυξης και Μεταρρύθμισης και η Εθνική Διοίκηση Ενέργειας.
Σύμφωνα με το έγγραφο, τα δίκτυα αγωγών της χώρας θα φτάσουν τα 169.000 χλμ έως το 2020. Με τα δίκτυα για το αργό πετρέλαιο, το διυλισμένο πετρέλαιο και το φυσικό αέριο να φθάνουν τα 32.000 χλμ., τα 33.000 χλμ και τα 104.000 χλμ αντίστοιχα. Το συνολικό μήκος των δικτύων θα ανέλθει σε 240.000 χλμ μέχρι το 2025.
Οι αγωγοί για διυλισμένο πετρέλαιο θα φτάσουν σε όλες τις πόλεις με πληθυσμό 1 εκ. κατοίκους και άνω. Ενώ οι πόλεις με περισσότερους από μισό εκ. κατοίκους θα έχουν πρόσβαση σε αγωγούς φυσικού αερίου. Τα δίκτυα αγωγών πετρελαίου και φυσικού αερίου εξασφαλίζουν τη σταθερή ροή ενέργειας από ξένες πηγές. Αλλά και από απομακρυσμένες συνοριακές περιοχές σε ευημερούσες πόλεις της ενδοχώρας.

Στο τέλος του 2015, το μήκος των αγωγών για αργό, διυλισμένο πετρέλαιο και φυσικό αέριο ήταν 27.000 χλμ., 21.000 χλμ. και 64.000 χλμ., αντίστοιχα.

Δεδομένης της ταχείας οικονομικής επέκτασης και της αύξησης του πληθυσμού, οι ανάγκες της Κίνας για ενέργεια αυξάνονται σταθερά. Η κυβέρνηση πιστεύει ότι βελτιωμένα δίκτυα πετρελαίου και φυσικού αερίου θα συμβάλουν στη διασφάλιση της ενεργειακής ασφάλειας και στην τόνωση των επενδύσεων.
Οι εισαγωγές ενέργειας από χώρες κατά μήκος της πρωτοβουλίας ‘Μία ζώνη, Ένας δρόμος’ θα ενισχυθούν με την κατασκευή περισσότερων αγωγών. Με το σχέδιο των Αρχών να περιλαμβάνει αναφορές σε έργα με τη Ρωσία, τη Μιανμάρ και τις χώρες της Κεντρικής Ασίας.
Οι προμήθειες πετρελαίου και φυσικού αερίου θα βοηθήσουν τη χώρα να περιορίσει την εξάρτησή της από τον πιο ρυπογόνο άνθρακα. Ο οποίος, μολονότι η χρήση του μειώνεται, εξακολουθεί να αντιστοιχεί σε πάνω από το 60% της ενεργειακής δομής.
Η κατανάλωση αργού πετρελαίου στην Κίνα αυξήθηκε κατά 5,5% σε ετήσια βάση το 2016. Η κατανάλωση φυσικού αερίου αυξήθηκε κατά 8%. Την ίδια χρονιά, η κατανάλωση άνθρακα μειώθηκε κατά 4,7%.

Αναλαμβάνουμε φακέλους έκδοσης ηλεκτρονικής ταυτότητας κτιρίου στην Περιφέρεια Αττικής, στο Δήμο Τανάγρας, στο Δήμο Χαλκιδαίων, στο Δήμο Κορινθίων, Δήμο Λουτρακίου και στο Δήμο Τρίπολης. Καλέστε μας στο 2103003038. Εναλλακτικά συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας και θα σας καλέσουμε εμείς.

Ζητήστε τιμή προσφοράς ανακαίνισης στη παρακάτω φόρμα ή Καλέστε μας στο 2103003038 και σχεδιάστε το χώρο σας με τις νέες τάσεις μαζί με έναν αρχιτέκτονα. Δείτε περισσότερες πληροφορίες στην σελίδα ανακαίνιση σπιτιού. Τέλος δείτε τον απόλυτο οδηγό για την ανακαίνιση του σπιτιού.

  Προτεινόμενες Κατηγορίες

  Ιδέες διακόσμησης

  Η εταιρεία είναι από τις πιο γνωστές, τεχνικές εταιρείες άρτια εξειδικευμένη και καταξιωμένη στο χώρο των κατασκευών και ειδικών κατασκευών αποκατάσταση διατηρητέων κτιρίων. Παρέχει ολοκληρωμένες κατασκευαστικές λύσεις, για τον επαγγελματία και τον ιδιώτη, με προτάσεις ανακαίνισης και διακόσμησης του χώρου, γραφείου, ξενοδοχείου, καταστήματος, σπιτιού αλλά και την κατασκευή και εφαρμογή των προτάσεων.

  Ανακαινίσεις

  Ηλεκτρονική Ταυτότητα Κτηρίου

  Κατασκευή

  Διακόσμηση

  Μελέτες - Άδειες

  Τακτοποίηση Αυθαιρέτων

  Άδειες Δόμησης

  Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης

  Τα παλιά σπίτια εμφανίζουν προβλήματα στις υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, διαβρώσεις σε σοβάδες και τοιχοποιίες, παλαιωμένα κουφώματα, καθώς και πολλά από τα υλικά χρειάζονται συντήρηση, επισκευή ή και αντικατάσταση. Έτσι αναζητούμε λύσεις να δημιουργήσουμε  τις ιδανικές συνθήκες διαμονής στη κατοικία μας.

  Τα cookies είναι απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία του Reconsblog.gr. Συνεχίζοντας την πλοήγησή σας αποδέχεστε τη χρήση cookies

  Χρειάζεσαι βοήθεια;

  Ειμαστε εδω για να σε βοηθησουμε

  Κάτι δεν είναι σαφές στο προϊόν;
  Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα χαρούμε να απαντήσουμε σε όλες τις ερωτήσεις σας.