Μενού
Μενού

Απλοί και διασκεδαστικοί τρόποι για να αλλάξετε την όψη του ψυγείου

 Ιδέες διακόσμηση κουζίνας για να αλλάξετε την όψη του ψυγείου.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Ιδέες διακόσμηση κουζίνας για να αλλάξετε την όψη του ψυγείου.

Στις μέρες μας αν κάνουμε μια πρόχειρη έρευνα αγοράς, θα συναντήσουμε πολλά ψυγεία σε διαφορετικά χρώματα και έντονες αποχρώσεις. Βέβαια, ένα ψυγείο με χρώμα θα ανεβάσει και το κόστος, καθώς κάτι τέτοιο παρέχεται από τις πιο αναγνωρισμένες μάρκες.
Αν, λοιπόν, δεν θέλετε να δώσετε αρκετά λεφτά για την αγορά ενός ψυγείου, επιλέξτε ένα απλό και διακοσμήστε το μόνοι σας. Αν, από την άλλη, έχετε και απλά θέλετε να κρύψετε τυχόν γρατσουνιές αυτό το άρθρο θα σας βοηθήσει πολύ.
Δείτε παρακάτω ιδέες και τρόπους για να ανανεώσετε το ψυγείο σας:

1. Μπογιά μαυροπίνακα

Μια ιδέα που θα δώσει στην κουζίνα σας ένα ιδιαίτερο στυλ. Θα μπορείτε να γράφετε ότι θέλετε, από ανακοινώσεις μέχρι ζωγραφιές. Μια ιδέα που θα λατρευτεί, σίγουρα, και από μεγάλους αλλά, ιδιαίτερα από μικρούς. Η επιφάνεια μπορεί να καθαρίζεται χωρίς κανένα πρόβλημα με νερό. Τρίβετε με γυαλόχαρτο και περνάτε όσο χέρια του ειδικού χρώματος μαυροπίνακα χρειαστεί έως ότου σας ικανοποιεί το αποτέλεσμα.
Διακόσμηση κουζίνας αλλάζοντας την όψη του ψυγείου
2. Απλή μπογιά
Μια έξυπνη ιδέα για να καλύψετε τις φθορές ενός λευκού ψυγείου. Ζητείστε από ένα χρωματοπωλείο μιας καλής ποιότητας μπογιά στην απόχρωση που επιθυμείτε. Τρίψτε με γυαλόχαρτο για να “αγριέψει” ελαφρά η γυαλιστερή του επιφάνεια του ψυγείου. Και στη συνέχεια, βάψτε μόνο την εξωτερική επιφάνεια από τις πόρτες, αφού τις βγάλετε από το ψυγείο, χωρίς να αγγίξετε καθόλου πλαϊνά μέρη.
Διακόσμηση κουζίνας αλλάζοντας την όψη του ψυγείου
3. Χαρτί μαυροπίνακα
Αν δεν θέλετε να ακολουθήσετε τις προηγούμενες χρονοβόρες μεθόδους, μπορείτε απλά να εφαρμόσετε ένα αυτοκόλλητο μαυροπίνακα. Θα το βρείτε σε ότι μέτρο θέλετε σε καταστήματα με χρώματα και είδη για κατασκευές.
Διακόσμηση κουζίνας αλλάζοντας την όψη του ψυγείου
4. Stickers
Μια όμορφη ιδέα για να διακοσμήσετε το ψυγείο σας και να του δώσετε πιο φρέσκο στυλ. Διακοσμητικά stickers θα βρείτε παντού. Επιλέξτε σχέδια και αποχρώσεις που να ταιριάζουν με το όλο ύφος της κουζίνας.

Διακόσμηση κουζίνας αλλάζοντας την όψη του ψυγείου5. Μαγνήτες

Σας έχουμε μια ιδέα για να ξεφύγετε από το κλασσικό τρόπο με τα μαγνητάκια. Αντί να κολλήσετε μικρά μαγνητάκια, κολλήστε μαγνήτες πάνω σε μεταλλικά κουτάκια και τοποθετήστε τα στην πόρτα του ψυγείου. Μπορείτε να βάλετε μέσα χαρτιά, φωτογραφίες, σημειώσεις και ότι άλλο θέλετε.
Διακόσμηση κουζίνας αλλάζοντας την όψη του ψυγείου
 

Main Menu