Μενού

Fabulous γκρι τραπεζαρίες με μοναδικό σχεδιασμό

Εντυπωσιακές γκρι τραπεζαρίες για να αντλήσετε ιδέες διακόσμησης για το σπίτι σας.

Είτε αγαπάτε το ρουστίκ, το μοντέρνο ή το κλασσικό στυλ, η τραπεζαρία είναι μια από τις καλύτερες ευκαιρίες για να παρουσιάσετε την αίσθηση του στυλ στο σπίτι σας. Αλλά είναι ένας χώρος με επίκεντρο τα έπιπλα που συχνά είναι εύκολο για μας να παραβλέψουμε τις δυνατότητες άλλων τρόπων για να το διακρίνουμε. Γι’αυτό και εμείς σας παρουσιάζουμε τις πιο όμορφες γκρι τραπεζαρίες για να πάρετε ιδέες διακόσμησης για το σπίτι σας.

Ακόμα και κάτι τόσο απλό όσο ένα χρώμα μπορεί να πάει την τραπεζαρία σας σε μια εντελώς νέα κατεύθυνση. Δίνοντας, μάλιστα, μια αίσθηση του χρώματος και της εκλέπτυνσης που συνήθως δεν είναι δυνατόν με τα έπιπλα και μόνο. Επίσης, η δημιουργία ενός αντίκτυπου δεν απαιτεί έντονο ή υπερβολικό χρώμα. Στην πραγματικότητα, ένα από τα καλύτερα χρώματα για μια τραπεζαρία είναι το γκρι. Από τους ελαφρύτερους τόνους μέχρι τις πιο διαυγείς αποχρώσεις, το γκρι είναι ένα χρώμα που ποτέ δεν καταφέρνει να προσθέσει δράμα σε ότι άλλο κάνετε στο χώρο. Για να σας δείξουμε τι εννοούμε, δείτε παρακάτω μερικές από τις αγαπημένες μας τραπεζαρίες σε αυτή τη μυστηριώδη ουδέτερη σκιά.

Μάθετε πως θα επιλέξετε την κατάλληλη τραπεζαρία για το σπίτι σας.

#1 Γκρι τραπεζαρία με πράσινες καρέκλες

γκρι τραπεζαρία με πράσινες καρέκλες
Σχεδόν κάθε χρώμα σκάει σε ένα γκρι σκηνικό, το οποίο σας δίνει έναν άπειρο αριθμό επιλογών για την επιλογή χρωμάτων στο χώρο σας.

Σχεδόν κάθε χρώμα σκάει σε ένα γκρι σκηνικό, το οποίο σας δίνει έναν άπειρο αριθμό επιλογών για την επιλογή χρωμάτων στο χώρο σας. Εδώ οι διαφορετικές γκρι αποχρώσεις στον τοίχο και στο πάτωμα τονίζουν το πράσινο της καρέκλας και των φυτών.

#2 Γκρίζα τραπεζαρία με δραματικό πολυέλαιο

γκρι τραπεζαρία με άσπρο δραματικό πολυέλαιο
Οι πιο σκούρες αποχρώσεις του γκρι έχουν μια φυσική αίσθηση, αλλά δημιουργούν και ένα ακόμη ουδέτερο σκηνικό.

Οι πιο σκούρες αποχρώσεις του γκρι έχουν μια φυσική αίσθηση, αλλά δημιουργούν και ένα ακόμη ουδέτερο σκηνικό. Σε αυτή την τραπεζαρία, η σκιά που δημιουργείτε στον τοίχο τονίζει τον φωτισμό, σε αντίθεση με τον πολυέλαιο, με αποτέλεσμα να προβάλλονται περισσότερο τα μεταλλικά στοιχεία σε όλο το δωμάτιο.

#3 Αραιή γκρίζα τραπεζαρία

γκρι τραπεζαρία
Για δωμάτια με κλασσικά στοιχεία αρχιτεκτονικής, το γκρι είναι ένα ιδιαίτερα καλό χρώμα για την ανάδειξη των λεπτομερειών.

Για δωμάτια με κλασσικά στοιχεία αρχιτεκτονικής, το γκρι είναι ένα ιδιαίτερα καλό χρώμα για την ανάδειξη των λεπτομερειών. Ακόμα και χωρίς την αφθονία των επίπλων, ο χαρακτήρας αυτού του δωματίου καθορίζεται από το χρώμα των τοίχων και του δαπέδου και από τον ενσωματωμένο σχεδιασμό του δωματίου.

Τα πιο όμορφα και κλασσικά γκρι και λευκά μπάνια.

#4 Γκρι τραπεζαρία με κίτρινες καρέκλες

γκρι τραπεζαρία με κίτρινες καρέκλες
Το μείγμα χρωμάτων σε αυτό το δωμάτιο μετριάζει τη ζωντάνια του κίτρινου ενώ ενεργοποιεί τους σχετικά ήπια τόνους του υπόλοιπου χώρου.

Όταν χρησιμοποιείτε το γκρι χρώμα σε ένα χώρο, αναζητήστε χρήσιμες αντιθέσεις με φωτεινότερους τόνους. Το μείγμα χρωμάτων σε αυτό το δωμάτιο μετριάζει τη ζωντάνια του κίτρινου ενώ ενεργοποιεί τους σχετικά ήπια τόνους του υπόλοιπου χώρου.

Διακόσμηση: Πώς θα βάλετε το κίτρινο σε κάθε δωμάτιο.

#5 Δραματική γκρι τραπεζαρία

γκρι τραπεζαρία
Το γκρι είναι καλό για πολύ περισσότερα από ένα χρώμα βαφής στην τραπεζαρία.

Το γκρι είναι καλό για πολύ περισσότερα από ένα χρώμα βαφής στην τραπεζαρία. Το γκρι που υπάρχει στα έπιπλα και αντιπροσωπεύεται στην τέχνη δίνει σε αυτή την τραπεζαρία ένα αναμφισβήτητο αέρα ήρεμης αξιοπρέπειας.

Ιδέες και τρόποι για να κάνετε την τραπεζαρία σας να φαίνεται πιο ακριβή.

Περισσότερα άρθρα

Same Category

Εκπληκτικές και στιλάτες τραπεζαρίες που θα λατρέψετε

Δείτε τις πιο εντυπωσιακές τραπεζαρίες για να πάρετε ιδέες...

Πανέμορφα τραπέζια τραπεζαρίας με χρώματα

Εντυπωσιακές ιδέες χρωμάτων για το τραπέζι της τραπεζαρίας. Ιδέες...

Οι τάσεις του 2017 για τον χώρο της τραπεζαρίας

Τέσσερις διακοσμητικές τάσεις του 2017 για την τραπεζαρία. Ιδέες...

Stay in touch!

7,091ΥποστηρικτέςΚάντε Like
189ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,310ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής