Μάθετε πως θα φτιάξετε μόνοι σας ένα μη τοξικό απορρυπαντικό πιάτων

Εύκολο DIY για την κουζίνα: Φτιάξτε μόνοι σας ένα μη τοξικό απορρυπαντικό πιάτων.

Τα καλά απορρυπαντικά πιάτων είναι ιδιαίτερα ακριβά, ενώ κάποιες εταιρείες κυκλοφορούν απορρυπαντικά που περιέχουν και χημικά τοξικά όπως αμμωνία ή φορμαλδεϋδη. Σίγουρα, θέλετε να προστατέψτε την υγεία των δικών σας και εμείς σας έχουμε την λύση: Εύκολο DIY για την κουζίνα. Φτιάξτε μόνοι σας ένα μη τοξικό απορρυπαντικό πιάτων σε χρόνο ντε τε.

Υλικά που θα χρειαστείτε για να φτιάξτε το απορρυπαντικό πιάτων

  • 2 φλ. υγρό σαπούνι Μασσαλίας
  • 1/2 φλ. χυμό λεμονιού
  • αιθέρια έλαια (προαιρετικά)
  • ένα χωνί
  • ένα άδειο μπουκάλι
  • ένα μπολ
  • ένα εργαλείο για ανακάτεμα.

Διαδικασία

Ξεκινήστε αναμειγνύοντας τα 2 φλ. υγρού σαπουνιού με 1/2 φλ. ζεστό νερό σε ένα μπολ. Συνεχίστε προσθέτοντας 1/2 φλ. χυμό λεμονιού. Το λεμόνι θα προσθέσει μία οξύτητα στο σαπούνι η οποία είναι πολύ σημαντική, καθώς είναι αυτή που διώχνει τα λίπη από τα πιάτα.

Στην περίπτωση που θέλετε να βάλετε αιθέρια έλαια, τώρα είναι η ώρα. Μερικές σταγόνες από το αγαπημένο σας αιθέριο έλαιο θα δώσει ένα έξτρα άρωμα στο σαπούνι. Εμείς σας προτείνουμε να δοκιμάσετε τη λεβάντα, τη μέντα ή ότι άλλο θέλετε.

Έτσι θα φτιάξετε το πιο εύκολο DIY καθαριστικό για τους πάγκους και τους νιπτήρες.

Ανακατέψτε καλά όλα τα υλικά σας. Βάλτε το σπιτικό απορρυπαντικό σας σε ένα άδειο μπουκάλι χρησιμοποιώντας το χωνί. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και ένα από αυτά τα μπουκάλια που ρίχνουν με μορφή σπρέι για να είναι πιο εύκολη η χρήση του. Για μεγαλύτερη οικονομία μπορείτε να φτιάξετε μεγαλύτερη ποσότητα απορρυπαντικού και να την αποθηκεύσετε.

Διαβάστε ακόμη:

Καλέστε μας στο 2103003039 ή συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας και ένας εξειδικευμένος συνεργάτης μας θα σας καλέσει το συντομότερο δυνατό