Εκπληκτικές ιδέες χρωμάτων για τα ντουλάπια της κουζίνας

Πέντε ιδέες χρωμάτων για τα ντουλάπια της κουζίνας. Διακόσμηση κουζίνας με όμορφους χρωματικούς συνδυασμούς
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Πέντε ιδέες χρωμάτων για τα ντουλάπια της κουζίνας. Διακόσμηση κουζίνας με όμορφους χρωματικούς συνδυασμούς.

Όπως έχουμε ξαναπεί, το χρώμα είναι αυτό που μετράει περισσότερο σε μια διακόσμηση, καθώς από αυτό ξεκινάνε όλα. Ωστόσο, όπως αντιλαμβάνεστε το κόστος των χρωμάτων και των υλικών των ντουλαπιών κουζίνας σαν κάνει να βλέπετε αυτή την εργασία με άλλο μάτι. Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε πέντε όμορφες ιδέες χρωμάτων για τα ντουλάπια της κουζίνας σας. Διακόσμηση κουζίνας με όμορφους χρωματικούς συνδυασμούς, καθώς όσο πιο πολύ ψάχνεις κάτι τόσο πιο πολλές λύσεις θα βρεις γι’αυτό.
Πριν σηκώσετε τα μανίκια σας να θυμάστε ότι κάθε στοιχείο πρέπει να αφαιρεθεί και να αποθηκευτεί (πχ.οι πόρτες και τα συρτάρια). Μάλιστα, κάθε επιφάνεια που πρόκειται να βαφτεί χρειάζεται απόλυτο καθαρισμό. Ρίξτε, λοιπόν, μια ματιά παρακάτω και αντλήστε ιδέες για το δικό σας σπίτι.

#1 Η ακρίβεια μετράει

κουζίνα
Δημιουργός σε αυτό το δυνητικά τρελό έργο είναι η Tasha Agruso, η οποία αποκαλείται Designer Trapped in Body of a Lawyer. Αντί να ξεχειλίζει το χρώμα, η Tasha προσέγγισε το έργο της με σχεδόν επιστημονική ακρίβεια. Κατέληξε στο συμπέρασμα ότι είναι δυνατό το βάψιμο των ντουλαπιών χωρίς ενδιάμεση λείανση και προετοιμασία (η οποία είναι μεγάλη). Μάλιστα, η Tasha αναφέρει ότι το φινίρισμα των χρωμάτων εξακολουθεί να είναι ισχυρό και δύο χρόνια μετά.

#2 Ιστορική κομψότητα

σκούρα κουζίνα
Κάθε φορά που μπαίνεις σε αυτή την κουζίνα δεν γίνεται να μην βλέπεις την ισορροπία της κλασσικής κομψότητας. Ο Decorator Jenni στο σχεδιαστικό design blog Dear Lille Studio κληρονόμησε αυτά τα βαμμένα ντουλάπια από τον προηγούμενο ιδιοκτήτη και πιστεύει ότι το χρώμα είναι το Benjamin Moore Lampblack. Το Lampblack ήταν ένα ζωηρό χρώμα με κάρβουνο που παραδοσιακά βρέθηκε στις ταπετσαρίες του 18ου και 19ου αιώνα.

#3 Ποιότητα πέρα από την ποσότητα

λευκά ντουλάπια
Το Gleaming chrome pulls, το νέο πλακάκι του μετρό και ο νεροχύτης Kohler είναι οι τελευταίες πινελιές στην πλήρως ανακατασκευασμένη κουζίνα της Diane Henkler. Και το κεντρικό κομμάτι αυτού; Τα βαμμένα ντουλάπια της. Εάν έχει μια λέξη συμβουλών, είναι η εξής: Ποιότητα. Σίγουρα το συγκεκριμένο έργο δεν μπορεί να θεωρηθεί φθηνό, αλλά είναι σημαντικό να αφιερώσετε λίγο περισσότερο για προϊόντα που εξασφαλίζουν μακροχρόνια αποτελέσματα.

#4 Ήρεμη και ζεστή κουζίνα

κουζίνα
Το πλεονέκτημα αυτής της κουζίνας δεν είναι μόνο το πανέμορφο, λευκό χρώμα και το ομαλό φινίρισμα, αλλά το χαμηλό κόστος και η έλλειψη επενδύσεων σε εξοπλισμό. Η αρχική σχεδίαση από την blogger Laura στο The Turquoise Home έχει ως στόχο μια υπέροχη κουζίνα χωρίς “φανταχτερό εξοπλισμό”.

#5 Σκούρα κουζίνα

σκούρα κουζίνα
Ακόμη και αν υπάρχουν λευκά και κρεμώδη χρώματα τείνουν το σκούρο, ωστόσο, σίγουρα έχει μια θέση στην κουζίνα. Ο Abbey Hendrickson από το blog σχεδιασμού Aesthetic Outburst ήθελε μια πιο κλασσική και καταπραϋντική διάθεση για αυτή την κουζίνα που βρίσκεται στη Νέα Υόρκη.
Σας αρέσει το μπλε; Δείτε τις πιο όμορφες μπλε κουζίνες για να πάρετε έμπνευση.

Κατηγορίες Προιόντων