Καλάθι αγορών

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τις ψευδοροφές

ψευδοροφές στο σπίτι για εκλεπτυσμένη διακόσμηση

Μάθετε τα πάντα για τις ψευδοροφές στο σπίτι. Δημιουργήστε μια εκλεπτυσμένη διακόσμηση.

Είστε ένα άτομο που βαριέστε πολύ εύκολα και νιώθετε ότι κάποιες στιγμές δεν θέλετε να κάνετε τίποτα; Μήπως ήρθε η ώρα να σκεφτείτε κάτι διαφορετικό για το ταβάνι του σπιτιού σας; Σίγουρα όταν είστε ξαπλωμένοι και σκέφτεστε το μόνο πράγμα που κοιτάτε είναι το ταβάνι. Γιατί να μην το ανανεώσετε προκειμένου να αποκτήσει ενδιαφέρον;
Χρησιμοποιήστε τη φαντασία σας για να δημιουργήσετε ψευδοροφές με ενδιαφέρον. Οι οροφές τις περισσότερες φορές φτιάχνονται γιατί απλά πρέπει να υπάρχουν και η διακόσμηση τους έρχεται σε δεύτερη μοίρα. Η πιο συνηθισμένη τους εικόνα είναι ένα καλώδιο για το φωτιστικό κεντραρισμένο στο περίπου και αρκετές ατέλειες. Έχετε σκεφτεί όμως ότι με τη χρήση γυψοσανίδας μπορείτε να έχετε ένα πολύ ωραίο αποτέλεσμα; Ένα αποτέλεσμα που συνδυάζει διαφορετικά ύψη και διαφορετικά είδη φωτισμού.
Ιδέες για να φωτίσετε το μπάνιο σας με μεταλλικά διακοσμητικά.
Σύμφωνα με το αποτέλεσμα που επιθυμείτε, το σχέδιο της ψευδοροφής μπορεί να είτε απλό ή περίτεχνο. Για παράδειγμα, θα είναι μία διακοσμητική λεπτομέρεια ή  χρειάζεστε περισσότερο φως στον χώρο; Ρίξτε, λοιπόν, μια ματιά παρακάτω και αντλήστε έμπνευση για το δικό σας σπίτι.

#1 Διακοσμητικό στοιχείο

Με τη γυψοσανίδα μπορείτε να δημιουργήσετε πολύ εύκολα εσοχές ή προεξοχές, καμπύλες, κλίσεις καθώς και συνδυασμοί αυτών. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή μόνο πως ότι σκεφτείτε θα πρέπει να προσδίδει στον χώρο και να μην τον κάνει να φαίνεται μικρότερο.

ψευδοροφή με φωτισμό
Για τον κρυφό φωτισμό μπορείτε να χρησιμοποιήσετε χρωματιστές λάμπες.

#2 Συνδυασμός φωτισμών

Ένα πλεονέκτημα που διαθέτει η ψευδοροφή είναι το γεγονός ότι μπορείτε να βάλετε όποια θέλετε  και όσα κι αν είναι δεν ενοχλούν οπτικά τα καλώδια. Για παράδειγμα: κρυφός φωτισμός και σποτ, κρεμαστό φως και κρυφός φωτισμός κλπ.

Αναλαμβάνουμε φακέλους έκδοσης ηλεκτρονικής ταυτότητας κτιρίου στην Περιφέρεια Αττικής, στο Δήμο Τανάγρας, στο Δήμο Χαλκιδαίων, στο Δήμο Κορινθίων, Δήμο Λουτρακίου και στο Δήμο Τρίπολης. Καλέστε μας στο 2103003038. Εναλλακτικά συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας και θα σας καλέσουμε εμείς.

#3 Οριοθέτηση χώρων

Μια πολύ καλή χρήση της γυψοσανίδας είναι για να ξεχωρίσετε περιοχές διαφορετικών χρήσεων σε ενιαίους χώρους (π.χ. την κουζίνα από το σαλόνι). Στην συγκεκριμένη περίπτωση η ψευδοροφή μπορεί να δώσει τη δυνατότητα για ένα καλύτερο σχεδιασμό της κουζίνας χωρίς περιορισμούς, εφόσον ο σωλήνας απορρόφησης του απορροφητήρα μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιοδήποτε σημείο.

#4 Ξεπεράστε τα όρια

Ξεπεράστε τα όρια της οροφής προκειμένου να καλύψετε περισσότερες από μία ανάγκες σας με στυλ. Δημιουργήστε ένα όμορφο πλαίσιο για το φωτιστικό και συνεχίστε το σχέδιο στον τοίχο για να τοποθετήσετε την επίπεδη τηλεόραση ή τον αγαπημένο σας πίνακα.
Ιδέες για να «μεγαλώσετε» τον χώρο του σαλονιού.
ψευδοροφή

Σκέφτεστε να προβείτε σε ανακαίνιση του σπιτιού – κατοικίας σας και αναζητάτε μία εταιρεία που θα σας καθοδηγήσει; Eνημερωθείτε για τα οφέλη της ανακαίνισης καθώς και για τις υπηρεσίες της recons στη σελίδα ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΣΠΙΤΙΟΥ ΚΟΣΤΟΣ και ΤΙΜΕΣ

#5 Θέρμανση – εξαερισμός

Με τη χρήση γυψοσανίδας στην οροφή μπορεί να καλυφτεί ένα ολόκληρο σύστημα θέρμανσης και εξαερισμού του χώρου. Βέβαια ο χώρος και πάλι θα φαίνεται περιποιημένος αφού μόνο τα στόμια εισαγωγής ή απόρριψης αέρα θα είναι εμφανή. Τα στόμια κατασκευάζονται σε πολλές διαστάσεις και μπορούν να βαφτούν σε οποιοδήποτε χρώμα επιλογής με ηλεκτροστατική βαφή.

#6 Συνδυασμός υλικών

Μπορείτε να συνδυάσετε τη γυψοσανίδα με άλλα υλικά που υπάρχουν στον χώρο σας. Όπως για παράδειγμα το μέταλλο ή το ξύλο μπορούν να έχουν ένα πιο ομοιόμορφο αποτέλεσμα.

Ζητήστε τιμή προσφοράς ανακαίνισης στη παρακάτω φόρμα ή Καλέστε μας στο 2103003038 και σχεδιάστε το χώρο σας με τις νέες τάσεις μαζί με έναν αρχιτέκτονα. Δείτε περισσότερες πληροφορίες στην σελίδα ανακαίνιση σπιτιού. Τέλος δείτε τον απόλυτο οδηγό για την ανακαίνιση του σπιτιού.

  Προτεινόμενες Κατηγορίες

  Ιδέες διακόσμησης

  Η εταιρεία είναι από τις πιο γνωστές, τεχνικές εταιρείες άρτια εξειδικευμένη και καταξιωμένη στο χώρο των κατασκευών και ειδικών κατασκευών αποκατάσταση διατηρητέων κτιρίων. Παρέχει ολοκληρωμένες κατασκευαστικές λύσεις, για τον επαγγελματία και τον ιδιώτη, με προτάσεις ανακαίνισης και διακόσμησης του χώρου, γραφείου, ξενοδοχείου, καταστήματος, σπιτιού αλλά και την κατασκευή και εφαρμογή των προτάσεων.

  Ανακαινίσεις

  Ηλεκτρονική Ταυτότητα Κτηρίου

  Κατασκευή

  Διακόσμηση

  Μελέτες - Άδειες

  Τακτοποίηση Αυθαιρέτων

  Άδειες Δόμησης

  Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης

  Τα παλιά σπίτια εμφανίζουν προβλήματα στις υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, διαβρώσεις σε σοβάδες και τοιχοποιίες, παλαιωμένα κουφώματα, καθώς και πολλά από τα υλικά χρειάζονται συντήρηση, επισκευή ή και αντικατάσταση. Έτσι αναζητούμε λύσεις να δημιουργήσουμε  τις ιδανικές συνθήκες διαμονής στη κατοικία μας.

  Τα cookies είναι απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία του Reconsblog.gr. Συνεχίζοντας την πλοήγησή σας αποδέχεστε τη χρήση cookies

  Χρειάζεσαι βοήθεια;

  Ειμαστε εδω για να σε βοηθησουμε

  Κάτι δεν είναι σαφές στο προϊόν;
  Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα χαρούμε να απαντήσουμε σε όλες τις ερωτήσεις σας.