Καλάθι αγορών

Μια ματιά στο αγαπημένο μας διακοσμητικό αξεσουάρ: Τα χαλιά

Ρίξτε μια ματιά στο αγαπημένος μας διακοσμητικό αξεσουάρ: Χαλιά για κάθε μέρος του σπιτιού με τις πιο ξεχωριστές ιδέες διακόσμησης

Ρίξτε μια ματιά στο αγαπημένος μας διακοσμητικό αξεσουάρ: Χαλιά για κάθε μέρος του σπιτιού με τις πιο ξεχωριστές ιδέες διακόσμησης.

Όταν πρόκειται για την διακόσμηση ενός δωματίου του σπιτιού, το πρώτο που έχετε να κάνετε είναι να κοιτάξετε προς…τα κάτω. Μια απλή αλλά σημαντική ανανέωση σε οποιοδήποτε δωμάτιο μπορεί να είναι τόσο εύκολο με το να προσθέσετε ένα καινούργιο χαλί. Τα οφέλη για την προσθήκη λίγο περισσότερης “κάλυψης” στο πάτωμα κυμαίνονται από ματαιοδοξία έως χρησιμότητα.
Τα χαλιά μπορούν να “δέσουν”  ένα ολόκληρο δωμάτιο και να λειτουργήσουν ως ένα εστιακό κομμάτι. Ωστόσο, υπάρχουν μερικά πρακτικά χαρακτηριστικά για τα χαλιά που αξίζει να γνωρίζετε. Η τοποθέτηση χαλιών σε ένα δωμάτιο με σκληρό ξύλο ή πλακάκιμπορεί να αποτρέψει το αίσθημα των κρύων ποδιών και να μειώσει την εφελκυσμό.
Προσθέτοντας ένα χαλί στην είσοδο ή στη βεράντα μπορεί να κρατήσει τα εσωτερικά πατώματα και τα χαλιά καθαρότερα. Με αυτό τον τρόπο είστε σίγουροι ότι ακόμη και αν οι επισκέπτες σας μπουν στο σπίτι με τα παπούτσια τους θα μπορούν να τα σκουπίσουν σε αυτό το σημείο. Χωρίς να χρειαστεί να λερωθούν επιπλέον τα κύρια χαλιά. Είτε πρόκειται για την κρεβατοκάμαρά, την κουζίνα, το μπάνιο ή την είσοδο που χρειάζεται κάτι παραπάνω, τα παρακάτω χαλιά θα σας καλύψουν πλήρως.
Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για να αγοράσετε το τέλειο και ιδανικό χαλί για το σπίτι σας.

σαλόνι με χαλί
Μια ουδέτερη αλλά υφή χαλί περιοχής, όπως αυτή, εξακολουθεί να προσθέτει ενδιαφέρον στο συνολικό χώρο.

1. Ουδέτερο χαλί περιοχής

Ένα χαλί ουδέτερης περιοχής λειτουργεί ως “κόλλα” για οποιοδήποτε δωμάτιο, ειδικά σε ένα μονόχρωμο δωμάτιο. Σκεφτείτε ένα χαλί ουδέτερης περιοχής ως τον καμβά που θα στοιβάζετε τα έπιπλά σας. Για να μην αναφέρουμε, σε ένα καθιστικό όπως αυτό, το χαλί με βελούδινη περιοχή παρουσιάζει πιο άνετες επιλογές για καθιστικές περιοχές.
Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το σαλόνι : διακόσμηση, χρώματα, έπιπλα και πολλά ακόμη.

χαλί
Τα κομψό χαλί από δέρμα αγελάδας εκπέμπει ένα αίσθημα δροσιάς.

2. Χαλί από δέρμα αγελάδας

Ίσως μια από τις αγαπημένες μας τάσεις εσωτερικής διακόσμησης, ένα χαλί faux cowhide προσφέρει όλα τα πρακτικά οφέλη ενός κανονικού χαλιού περιοχής. Αυτή την φορά με μια επιπλέον δόση “δροσιάς”. Οι γήινες αποχρώσεις και η φυσική υφή ενός χαλιού σαν αυτό προσθέτουν κάποια ψυχή στο χώρο σας. Χρησιμοποιώντας αυτό το στυλ του χαλιού, ως τμήμα του γραφείου ή του υπνοδωματίου στο σπίτι σας ένα είναι σίγουρο ότι προσθέσετε μια πολυτελής αίσθηση στο χώρο.

καθιστικό με σαλόνι
Συνδέοντας τα χρώματα του υφασμάτινου χαλιού με τα υπόλοιπα έπιπλα και προσθέτοντας ακόμη περισσότερη “υφή τέχνης” στους τοίχους, το στυλ του χώρου πραγματικά είναι απίθανο.

Αναλαμβάνουμε φακέλους έκδοσης ηλεκτρονικής ταυτότητας κτιρίου στην Περιφέρεια Αττικής, στο Δήμο Τανάγρας, στο Δήμο Χαλκιδαίων, στο Δήμο Κορινθίων, Δήμο Λουτρακίου και στο Δήμο Τρίπολης. Καλέστε μας στο 2103003038. Εναλλακτικά συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας και θα σας καλέσουμε εμείς.

3. Υφασμάτινο χαλί

Ένα πολύχρωμο, υφασμάτινο χαλί σαν αυτό παραπάνω είναι τόσο πρακτικό και κομψό για το χώρο του σαλονιού. Κατά την επιλογή ενός υφάσματος με υφή, θυμηθείτε να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στη λεπτομέρεια. Επιπλέον, σκεφτείτε την θέση που θα έχει στο σπίτι. Σκεφτείτε το χρώμα και τις υφές των επίπλων στο χώρο που θα βάλετε το χαλί σας και αν μπορούν αυτά να αναμειχθούν καλά ή όχι.

μεγάλη κουζίνα
Ένα χαλί που ταιριάζει τόσο στην κουζίνα και όσο και την τραπεζαρία δημιουργούν ένα τελικό αποτέλεσμα προσθέτοντας σύνορα και συμμετρία σε έναν ενιαίο χώρο.

4. Χαλιά σε έναν ενιαίο χώρο

Όλοι αγαπάμε την ιδέα στο να προσθέσουμε ένα χαλί κάτω από το τραπέζι. Το παραπάνω “ντουέτο” χαλιού  σε κουζίνα και τραπεζαρία δεν συνδέει μόνο τον κοινό χώρο μαζί, αλλά προσφέρει το αίσθημα ζεστασιάς ακόμη και όταν μαγειρεύετε.
Ενώ επιλέγετε χαλιά για την τραπεζαρία ή την κουζίνα να έχετε κατά νου τα είδη των υλικών από τα οποία κατασκευάζεται το χαλί. Παράγοντες που πρέπει να λάβετε υπόψη είναι εάν το υλικό είναι υδατοστεγές ή ανθεκτικό στη βαφή και αν τα χρώματα και τα σχέδια ταιριάζουν και στους δύο χώρους.

Σκέφτεστε να προβείτε σε ανακαίνιση του σπιτιού – κατοικίας σας και αναζητάτε μία εταιρεία που θα σας καθοδηγήσει; Eνημερωθείτε για τα οφέλη της ανακαίνισης καθώς και για τις υπηρεσίες της recons στη σελίδα ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΣΠΙΤΙΟΥ ΚΟΣΤΟΣ και ΤΙΜΕΣ

Ζητήστε τιμή προσφοράς ανακαίνισης στη παρακάτω φόρμα ή Καλέστε μας στο 2103003038 και σχεδιάστε το χώρο σας με τις νέες τάσεις μαζί με έναν αρχιτέκτονα. Δείτε περισσότερες πληροφορίες στην σελίδα ανακαίνιση σπιτιού. Τέλος δείτε τον απόλυτο οδηγό για την ανακαίνιση του σπιτιού.

  Προτεινόμενες Κατηγορίες

  Ιδέες διακόσμησης

  Η εταιρεία είναι από τις πιο γνωστές, τεχνικές εταιρείες άρτια εξειδικευμένη και καταξιωμένη στο χώρο των κατασκευών και ειδικών κατασκευών αποκατάσταση διατηρητέων κτιρίων. Παρέχει ολοκληρωμένες κατασκευαστικές λύσεις, για τον επαγγελματία και τον ιδιώτη, με προτάσεις ανακαίνισης και διακόσμησης του χώρου, γραφείου, ξενοδοχείου, καταστήματος, σπιτιού αλλά και την κατασκευή και εφαρμογή των προτάσεων.

  Ανακαινίσεις

  Ηλεκτρονική Ταυτότητα Κτηρίου

  Κατασκευή

  Διακόσμηση

  Μελέτες - Άδειες

  Τακτοποίηση Αυθαιρέτων

  Άδειες Δόμησης

  Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης

  Τα παλιά σπίτια εμφανίζουν προβλήματα στις υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, διαβρώσεις σε σοβάδες και τοιχοποιίες, παλαιωμένα κουφώματα, καθώς και πολλά από τα υλικά χρειάζονται συντήρηση, επισκευή ή και αντικατάσταση. Έτσι αναζητούμε λύσεις να δημιουργήσουμε  τις ιδανικές συνθήκες διαμονής στη κατοικία μας.

  Τα cookies είναι απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία του Reconsblog.gr. Συνεχίζοντας την πλοήγησή σας αποδέχεστε τη χρήση cookies

  Χρειάζεσαι βοήθεια;

  Ειμαστε εδω για να σε βοηθησουμε

  Κάτι δεν είναι σαφές στο προϊόν;
  Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα χαρούμε να απαντήσουμε σε όλες τις ερωτήσεις σας.