Μια ματιά στο αγαπημένο μας διακοσμητικό αξεσουάρ: Τα χαλιά

Ρίξτε μια ματιά στο αγαπημένος μας διακοσμητικό αξεσουάρ: Χαλιά για κάθε μέρος του σπιτιού με τις πιο ξεχωριστές ιδέες διακόσμησης

Ρίξτε μια ματιά στο αγαπημένος μας διακοσμητικό αξεσουάρ: Χαλιά για κάθε μέρος του σπιτιού με τις πιο ξεχωριστές ιδέες διακόσμησης.

Όταν πρόκειται για την διακόσμηση ενός δωματίου του σπιτιού, το πρώτο που έχετε να κάνετε είναι να κοιτάξετε προς…τα κάτω. Μια απλή αλλά σημαντική ανανέωση σε οποιοδήποτε δωμάτιο μπορεί να είναι τόσο εύκολο με το να προσθέσετε ένα καινούργιο χαλί. Τα οφέλη για την προσθήκη λίγο περισσότερης «κάλυψης» στο πάτωμα κυμαίνονται από ματαιοδοξία έως χρησιμότητα.

Τα χαλιά μπορούν να «δέσουν»  ένα ολόκληρο δωμάτιο και να λειτουργήσουν ως ένα εστιακό κομμάτι. Ωστόσο, υπάρχουν μερικά πρακτικά χαρακτηριστικά για τα χαλιά που αξίζει να γνωρίζετε. Η τοποθέτηση χαλιών σε ένα δωμάτιο με σκληρό ξύλο ή πλακάκιμπορεί να αποτρέψει το αίσθημα των κρύων ποδιών και να μειώσει την εφελκυσμό.

Προσθέτοντας ένα χαλί στην είσοδο ή στη βεράντα μπορεί να κρατήσει τα εσωτερικά πατώματα και τα χαλιά καθαρότερα. Με αυτό τον τρόπο είστε σίγουροι ότι ακόμη και αν οι επισκέπτες σας μπουν στο σπίτι με τα παπούτσια τους θα μπορούν να τα σκουπίσουν σε αυτό το σημείο. Χωρίς να χρειαστεί να λερωθούν επιπλέον τα κύρια χαλιά. Είτε πρόκειται για την κρεβατοκάμαρά, την κουζίνα, το μπάνιο ή την είσοδο που χρειάζεται κάτι παραπάνω, τα παρακάτω χαλιά θα σας καλύψουν πλήρως.

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για να αγοράσετε το τέλειο και ιδανικό χαλί για το σπίτι σας.

σαλόνι με χαλί
Μια ουδέτερη αλλά υφή χαλί περιοχής, όπως αυτή, εξακολουθεί να προσθέτει ενδιαφέρον στο συνολικό χώρο.

1. Ουδέτερο χαλί περιοχής

Ένα χαλί ουδέτερης περιοχής λειτουργεί ως «κόλλα» για οποιοδήποτε δωμάτιο, ειδικά σε ένα μονόχρωμο δωμάτιο. Σκεφτείτε ένα χαλί ουδέτερης περιοχής ως τον καμβά που θα στοιβάζετε τα έπιπλά σας. Για να μην αναφέρουμε, σε ένα καθιστικό όπως αυτό, το χαλί με βελούδινη περιοχή παρουσιάζει πιο άνετες επιλογές για καθιστικές περιοχές.

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το σαλόνι : διακόσμηση, χρώματα, έπιπλα και πολλά ακόμη.

χαλί
Τα κομψό χαλί από δέρμα αγελάδας εκπέμπει ένα αίσθημα δροσιάς.

2. Χαλί από δέρμα αγελάδας

Ίσως μια από τις αγαπημένες μας τάσεις εσωτερικής διακόσμησης, ένα χαλί faux cowhide προσφέρει όλα τα πρακτικά οφέλη ενός κανονικού χαλιού περιοχής. Αυτή την φορά με μια επιπλέον δόση «δροσιάς». Οι γήινες αποχρώσεις και η φυσική υφή ενός χαλιού σαν αυτό προσθέτουν κάποια ψυχή στο χώρο σας. Χρησιμοποιώντας αυτό το στυλ του χαλιού, ως τμήμα του γραφείου ή του υπνοδωματίου στο σπίτι σας ένα είναι σίγουρο ότι προσθέσετε μια πολυτελής αίσθηση στο χώρο.

καθιστικό με σαλόνι
Συνδέοντας τα χρώματα του υφασμάτινου χαλιού με τα υπόλοιπα έπιπλα και προσθέτοντας ακόμη περισσότερη «υφή τέχνης» στους τοίχους, το στυλ του χώρου πραγματικά είναι απίθανο.

3. Υφασμάτινο χαλί

Ένα πολύχρωμο, υφασμάτινο χαλί σαν αυτό παραπάνω είναι τόσο πρακτικό και κομψό για το χώρο του σαλονιού. Κατά την επιλογή ενός υφάσματος με υφή, θυμηθείτε να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στη λεπτομέρεια. Επιπλέον, σκεφτείτε την θέση που θα έχει στο σπίτι. Σκεφτείτε το χρώμα και τις υφές των επίπλων στο χώρο που θα βάλετε το χαλί σας και αν μπορούν αυτά να αναμειχθούν καλά ή όχι.

μεγάλη κουζίνα
Ένα χαλί που ταιριάζει τόσο στην κουζίνα και όσο και την τραπεζαρία δημιουργούν ένα τελικό αποτέλεσμα προσθέτοντας σύνορα και συμμετρία σε έναν ενιαίο χώρο.

4. Χαλιά σε έναν ενιαίο χώρο

Όλοι αγαπάμε την ιδέα στο να προσθέσουμε ένα χαλί κάτω από το τραπέζι. Το παραπάνω «ντουέτο» χαλιού  σε κουζίνα και τραπεζαρία δεν συνδέει μόνο τον κοινό χώρο μαζί, αλλά προσφέρει το αίσθημα ζεστασιάς ακόμη και όταν μαγειρεύετε.

Ενώ επιλέγετε χαλιά για την τραπεζαρία ή την κουζίνα να έχετε κατά νου τα είδη των υλικών από τα οποία κατασκευάζεται το χαλί. Παράγοντες που πρέπει να λάβετε υπόψη είναι εάν το υλικό είναι υδατοστεγές ή ανθεκτικό στη βαφή και αν τα χρώματα και τα σχέδια ταιριάζουν και στους δύο χώρους.

Καλέστε μας στο 2103003039 ή συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας και ένας εξειδικευμένος συνεργάτης μας θα σας καλέσει το συντομότερο δυνατό