Καλάθι αγορών

Tips για να διαμορφώσετε σωστά έναν ενιαίο χώρο στο σπίτι σας

Διακόσμηση σπιτιού με tips ώστε να διαμορφώσετε σωστά έναν ενιαίο χώρο.

Διακόσμηση σπιτιού με tips ώστε να διαμορφώσετε σωστά έναν ενιαίο χώρο.

Ο ενιαίος χώρος του καθιστικού με την τραπεζαρία και την κουζίνα είναι αναμφισβήτητα μια αρχιτεκτονική επιλογή που έχει γίνει συνώνυμο της σύγχρονης ζωής. Προσφέρει πρακτικότητα, και σας επιτρέπει να παρακολουθείτε τα παιδιά σας πιο εύκολα ή να συζητάτε με τους καλεσμένους σας ενώ ετοιμάζετε το δείπνο.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ “ΖΩΝΕΣ”

Μπορείτε να δημιουργήσετε φυσικά σύνορα με έπιπλα, μεγάλα φυτά, και τραπέζια. Αυτά τα κομμάτια θα λειτουργούν ως κλειδιά για να ενσωματωθούν με τον συνολικό χώρο. Για παράδειγμα, αν θέλετε να κρατήσετε τον χώρο ανοιχτό, τοποθετήστε καναπέδες γύρω από ένα χαλί, και χρησιμοποιήστε το χρώμα του χαλιού σε άλλα σημεία του χώρου – ίσως σε ένα βάζο στο τραπέζι της τραπεζαρίας.

ΚΟΙΝΟ ΘΕΜΑ

Διαφορετικές ζώνες, όπως η κουζίνα, η τραπεζαρία και το καθιστικό θα πρέπει να έχουν το δικό τους στυλ. Αλλά, σε έναν ενιαίο χώρο δεν θα φαίνεται ωραία αισθητικά. Γι’ αυτό, διαλέξτε ένα κοινό χρώμα και στυλ που θα συνδέονται μεταξύ τους.

Αναλαμβάνουμε φακέλους έκδοσης ηλεκτρονικής ταυτότητας κτιρίου στην Περιφέρεια Αττικής, στο Δήμο Τανάγρας, στο Δήμο Χαλκιδαίων, στο Δήμο Κορινθίων, Δήμο Λουτρακίου και στο Δήμο Τρίπολης. Καλέστε μας στο 2103003038. Εναλλακτικά συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας και θα σας καλέσουμε εμείς.

ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΤΕ ΜΕΓΑΛΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ

Τα σπίτια με ενιαίους χώρους χρειάζονται ορισμένα κομμάτια που να δηλώνουν την κάθε ζώνη. Μεγάλοι πολυέλαιοι, καθρέφτες και χαλιά, είναι μερικά από αυτά που θα πρέπει να προσθέσετε στην λίστα σας.
Τέλος, να προσέχετε τα έπιπλα του σαλονιού να είναι ευνοϊκά τοποθετημένα, για να καλωσορίζουν τον επισκέπτη. Απαλλαχτείτε από περιττά έπιπλα ή χαλασμένα και αφήστε τον χώρα σας να αναπνέει.

Δείτε παρακάτω μερικούς όμορφους ενιαίους χώρους:

Ενιαίος χώρος γραφείου και σαλονιού.
Δείτε πόσο ωραία διαχωρίζεται ένας ενιαίος χώρος με τη χρήση μιας βιβλιοθήκης.

Βιβλιοθήκη που λειτουργεί ως διαχωριστικό.
Και εδώ η βιβλιοθήκη λειτουργεί ως διαχωριστικό. Όμορφη και ταυτόχρονα έξυπνη ιδέα.

Κουζίνα και τραπεζαρία.
Σαλόνι και κουζίνα μαζί.
Δείτε πόσο όμορφος είναι αυτός ο χώρος ανάμεσα σε σαλόνι και κουζίνα. Με έναν καναπέ και ένα τραπεζάκι δημιουργείται κατευθείαν επιπλέον τραπεζαρία.

Σαλονοτραπεζαρία.
Να προσέχετε τα έπιπλα του σαλονιού να είναι ευνοϊκά τοποθετημένα, για να καλωσορίζουν τον επισκέπτη.

Σαλονοτραπεζαρία.
Μεγάλοι πολυέλαιοι, καθρέφτες και χαλιά, είναι μερικά από αυτά που θα πρέπει να προσθέσετε στην λίστα σας.

Σκέφτεστε να προβείτε σε ανακαίνιση του σπιτιού – κατοικίας σας και αναζητάτε μία εταιρεία που θα σας καθοδηγήσει; Eνημερωθείτε για τα οφέλη της ανακαίνισης καθώς και για τις υπηρεσίες της recons στη σελίδα ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΣΠΙΤΙΟΥ ΚΟΣΤΟΣ και ΤΙΜΕΣ

Ζητήστε τιμή προσφοράς ανακαίνισης στη παρακάτω φόρμα ή Καλέστε μας στο 2103003038 και σχεδιάστε το χώρο σας με τις νέες τάσεις μαζί με έναν αρχιτέκτονα. Δείτε περισσότερες πληροφορίες στην σελίδα ανακαίνιση σπιτιού. Τέλος δείτε τον απόλυτο οδηγό για την ανακαίνιση του σπιτιού.

  Προτεινόμενες Κατηγορίες

  Ιδέες διακόσμησης

  Η εταιρεία είναι από τις πιο γνωστές, τεχνικές εταιρείες άρτια εξειδικευμένη και καταξιωμένη στο χώρο των κατασκευών και ειδικών κατασκευών αποκατάσταση διατηρητέων κτιρίων. Παρέχει ολοκληρωμένες κατασκευαστικές λύσεις, για τον επαγγελματία και τον ιδιώτη, με προτάσεις ανακαίνισης και διακόσμησης του χώρου, γραφείου, ξενοδοχείου, καταστήματος, σπιτιού αλλά και την κατασκευή και εφαρμογή των προτάσεων.

  Ανακαινίσεις

  Ηλεκτρονική Ταυτότητα Κτηρίου

  Κατασκευή

  Διακόσμηση

  Μελέτες - Άδειες

  Τακτοποίηση Αυθαιρέτων

  Άδειες Δόμησης

  Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης

  Τα παλιά σπίτια εμφανίζουν προβλήματα στις υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, διαβρώσεις σε σοβάδες και τοιχοποιίες, παλαιωμένα κουφώματα, καθώς και πολλά από τα υλικά χρειάζονται συντήρηση, επισκευή ή και αντικατάσταση. Έτσι αναζητούμε λύσεις να δημιουργήσουμε  τις ιδανικές συνθήκες διαμονής στη κατοικία μας.

  Τα cookies είναι απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία του Reconsblog.gr. Συνεχίζοντας την πλοήγησή σας αποδέχεστε τη χρήση cookies

  Χρειάζεσαι βοήθεια;

  Ειμαστε εδω για να σε βοηθησουμε

  Κάτι δεν είναι σαφές στο προϊόν;
  Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα χαρούμε να απαντήσουμε σε όλες τις ερωτήσεις σας.