Καλάθι αγορών

Οικονομικές ιδέες: Φτιάξε μόνος σου κρεβάτι από παλέτες!

Φτιάξε μόνος σου εντυπωσιακά κρεβάτια από παλέτες

Συμβουλές για να φτιάξετε μόνοι σας εντυπωσιακά κρεβάτια από παλέτες. Βήμα-βήμα η διαδικασία, και εικόνες για έμπνευση.

Η δημιουργία ενός κρεβατιού με τη χρήση παλέτας είναι πολύ εύκολη υπόθεση. Μπορείτε, λοιπόν, να φτιάξετε μόνοι σας το κρεβάτι σας όπως ακριβώς το θέλετε. Χρησιμοποιώντας παλέτες είτε για οικονομικούς λόγους είτε επειδή δίνουν απίστευτο στιλ σε ένα χώρο.
Άλλωστε, ένα κρεβάτι που φτιάχνεται από παλέτες, μπορεί να φτιαχτεί εύκολα από τον οποιονδήποτε, και μπορείτε όποτε θελήσετε να χρησιμοποιήσετε τις παλέτες σε διαφορετικό σχέδιο για να δημιουργήσετε ένα διαφορετικό έπιπλο ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Η διαδικασία

Βήμα 1ο: Τρίψτε καλά τις παλέτες με γυαλόχαρτο ή με πλάνη (ειδικό εργαλείο που λειαίνει ξύλινες επιφάνειες).
Βήμα 2ο: Αν θέλετε μπορείτε να βάψετε τις παλέτες σας σε ό,τι απόχρωση θέλετε. Αν επιλέξετε να τις βάψετε αφήστε τις να στεγνώσουν καλά.
Βήμα 3ο: Χρησιμοποιήστε μεταλλικές συνδέσεις για να βιδώσετε τις παλέτες μεταξύ τους και να είναι το κρεβάτι σας πιο ασφαλές.
Βήμα 5ο: Τοποθετήστε πάνω από τις παλέτες το στρώμα σας και το κρεβάτι σας είναι έτοιμο.

κρεβάτι απο παλέτες
Τα κρεβάτια από παλέτες χαρίζουν στιλ σε κάθε υπνοδωμάτιο και είναι πολύ εύκολα στην κατασκευή τους.

Τα βασικά πλεονεκτήματα ενός κρεβατιού που φτιάχνεται από παλέτες είναι πως μπορεί να φτιαχτεί εύκολα από τον οποιονδήποτε και παράλληλα κοστίζει ελάχιστα.Χρησιμοποιώντας απλές παλέτες μπορείτε να δημιουργήσετε μόνοι σας ένα υπέροχο και πολύ εντυπωσιακό κρεβάτι.
Επιπλέον, μπορείτε να βάψετε τις παλέτες και να τις τρίψετε για να αποκτήσουν ένα πιο vintage αποτέλεσμα. Διαφορετικά μπορείτε να τις αφήσετε στη φυσική τους απόχρωση.
κρεβάτι απο παλέτες
Προσθέστε φωτισμό ανάμεσα στις παλέτες για ένα πιο εντυπωσιακό και ρομαντικό αποτέλεσμα.

Γενικά, σε πολλούς αρέσει η ιδέα της ανακύκλωσης και της επαναχρησιμοποίησης πραγμάτων. Δεν είναι φοβερό όταν μπορείτε να τροποποιήσετε ένα παλιό και άχρηστο αντικείμενο σε νέο και λειτουργικό πάλι; Με αυτόν τον τρόπος συνεισφέρουμε τόσο στο περιβάλλον όσο και στην τσέπη μας. Ειδικά, στην εποχή που ζούμε, η οποία δεν είναι για μεγάλες σπατάλες. Επομένως, η ιδέα του recycle και reuse εισέρχεται καθημερινά στην ζωή μας.
κρεβάτι απο παλέτες
Είναι ιδανική λύση για νέα ζευγάρια που θέλουν να φτιάξουν την φωλίτσα τους χωρίς όμως να ξοδευτούν.

Αν δεν θέλετε να φαίνονται οι παλέτες, μπορείτε φυσικά να ντύσετε ολόκληρη την βάση του κρεβατιού με έναύφασμα/κάλυμμα, δημιουργώντας ένα κλασσικό κρεβάτι με στρώμα/υπόστρωμα πανομοιότυπο με τα αντίστοιχα του εμπορίου που σε κανένα σημείο τους δεν διακρίνεται το ξύλο, όπως και ναεπενδύσετε ακόμη και τα κεφαλάρια με ύφασμα, ταπετσαρία κλπ.
κρεβάτι απο παλέτες
Η βάση μπορεί να έχει ακριβώς το μέγεθος του στρώματος ή να είναι μεγαλύτερη συνολικά, δημιουργώντας ενσωματωμένα με το κρεβάτι “κομοδίνα”.

Φυσικά τα ξύλα, όπως και σε κάθε κατασκευή από παλέτες, μπορούν να βαφτούν και να επεξεργαστούν σαν οποιαδήποτε άλλη ξύλινη επιφάνεια. Γενικά, τα κρεβάτια από παλέτες, ακόμη κι αν “ξενίζουν” ορισμένους, είναι μια άκρως οικονομική και ιδιαίτερη λύση τουλάχιστον για νεανικά/φοιτητικά σπίτια, για παιδικά δωμάτια, για εξοχικά σπίτια κλπ.

κρεβάτι απο παλέτες
Είναι η πιο οικονομική λύση για φοιτητικά σπίτια, παιδικά δωμάτια, εξοχικά σπίτια κλπ.

Μπορούν να πάρουν πολλές διαφορετικές μορφές και το φτηνό αλλά ιδιαίτερη ςαντοχής ξύλο από τις παλέτες είναι δική σας επιλογή ποια τελική μορφή θα έχει και κατά πόσο δεν θα φαίνεται πως πρόκειται για ένα υπέροχο Do It Υourshelf έπιπλο.
κρεβάτι απο παλέτες
Ακόμη κι αν χρησιμοποιήσετε γυαλιστερές παλέτες που ανάλογα με τον τύπο τους θα σας κοστίσουν 8-10-12-15 ευρώ/τεμ, είναι ένας από τους πιο οικονομικούς τρόπους για να φτιάξετε κρεβάτια κάθε διάστασης και σε πολλά διαφορετικά σχέδια.

Tip: Μπορείτε να βιδώσετε στο πάνω μέρος του κρεβατιού μια πιο φαρδιά παλέτα ώστε να τη χρησιμοποιείτε και ως κομοδίνο. Ή πολύ απλά να τοποθετήσετε τις δύο πάνω παλέτες οριζόντια και τις δύο κάτω παλέτες κατακόρυφα. Έτσι στο πάνω μέρος οι παλέτες σας θα είναι πιο φαρδιές και θα μπορείτε να τις χρησιμοποιείτε για κομοδίνο.
 

Αναλαμβάνουμε φακέλους έκδοσης ηλεκτρονικής ταυτότητας κτιρίου στην Περιφέρεια Αττικής, στο Δήμο Τανάγρας, στο Δήμο Χαλκιδαίων, στο Δήμο Κορινθίων, Δήμο Λουτρακίου και στο Δήμο Τρίπολης. Καλέστε μας στο 2103003038. Εναλλακτικά συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας και θα σας καλέσουμε εμείς.

Ζητήστε τιμή προσφοράς ανακαίνισης στη παρακάτω φόρμα ή Καλέστε μας στο 2103003038 και σχεδιάστε το χώρο σας με τις νέες τάσεις μαζί με έναν αρχιτέκτονα. Δείτε περισσότερες πληροφορίες στην σελίδα ανακαίνιση σπιτιού. Τέλος δείτε τον απόλυτο οδηγό για την ανακαίνιση του σπιτιού.

  Προτεινόμενες Κατηγορίες

  Ιδέες διακόσμησης

  Η εταιρεία είναι από τις πιο γνωστές, τεχνικές εταιρείες άρτια εξειδικευμένη και καταξιωμένη στο χώρο των κατασκευών και ειδικών κατασκευών αποκατάσταση διατηρητέων κτιρίων. Παρέχει ολοκληρωμένες κατασκευαστικές λύσεις, για τον επαγγελματία και τον ιδιώτη, με προτάσεις ανακαίνισης και διακόσμησης του χώρου, γραφείου, ξενοδοχείου, καταστήματος, σπιτιού αλλά και την κατασκευή και εφαρμογή των προτάσεων.

  Ανακαινίσεις

  Ηλεκτρονική Ταυτότητα Κτηρίου

  Κατασκευή

  Διακόσμηση

  Μελέτες - Άδειες

  Τακτοποίηση Αυθαιρέτων

  Άδειες Δόμησης

  Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης

  Τα παλιά σπίτια εμφανίζουν προβλήματα στις υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, διαβρώσεις σε σοβάδες και τοιχοποιίες, παλαιωμένα κουφώματα, καθώς και πολλά από τα υλικά χρειάζονται συντήρηση, επισκευή ή και αντικατάσταση. Έτσι αναζητούμε λύσεις να δημιουργήσουμε  τις ιδανικές συνθήκες διαμονής στη κατοικία μας.

  Τα cookies είναι απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία του Reconsblog.gr. Συνεχίζοντας την πλοήγησή σας αποδέχεστε τη χρήση cookies

  Χρειάζεσαι βοήθεια;

  Ειμαστε εδω για να σε βοηθησουμε

  Κάτι δεν είναι σαφές στο προϊόν;
  Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα χαρούμε να απαντήσουμε σε όλες τις ερωτήσεις σας.