Καλάθι αγορών

Πλέον μπορείτε να κάνετε μπάνιο στο … σαλόνι με μια εκπληκτική μπανιέρα

Χάρη στον Alexander Zhukovsky πλέον μπορείτε να κάνετε μπάνιο στο σαλόνι με αυτή την πρωτότυπη μπανιέρα

Χάρη στον Alexander Zhukovsky πλέον μπορείτε να κάνετε μπάνιο στο σαλόνι με αυτή την πρωτότυπη μπανιέρα.

Πως σας ακούγεται η ιδέα του να απολαμβάνετε το μπάνιο σας στο… σαλόνι του σπιτιού σας; Μερικοί την θεωρούν σούπερ ιδέα, σε άλλους δεν αρέσει και τόσο, ωστόσο είναι μια πραγματικότητα. Είναι μια ακόμη καινούργια αρχιτεκτονική καινοτομία που ήρθε για να “αναστατώσει” τους χώρους του σπιτιού μας.
Ο Ρώσος σχεδιαστής, Alexander Zhukovsky, δημιούργησε μια στρογγυλή, γυάλινη και άκρως εντυπωσιακή μπάνιερα. Το καλό όμως δεν είναι μόνο η εμφάνισή της, αλλά το γεγονός ότι δεν στέκεται στο πάτωμα αλλά κρέμεται από το ταβάνι.

Λειτουργία της bathsphere
Από τη μεριά σας μπορείτε να ρυθμίζετε τη θερμοκρασία, το φωτισμό, τον ήχο και τις μυρωδιές που θα υπάρχουν μέσα στην μπανιέρα.

Το όνομά της πρωτότυπης μπανιέρας είναι Bathsphere. Είναι βασισμένη στην ιδέα της δημιουργίας του χώρου μέσα στον ίδιο τον χώρο. Δεν είναι ωραίο μετά από μια κουραστική μέρα στη δουλειά να μπορείτε να απομονωθείτε στον μικρό γυάλινο κόσμο αυτής της σφαίρας;
Τέλος, εσείς από τη μεριά σας μπορείτε να ρυθμίζετε τη θερμοκρασία, το φωτισμό, τον ήχο και τις μυρωδιές που θα υπάρχουν μέσα στην μπανιέρα. Επίσης υπάρχει και η δυνατότητα της βροχής την οποία μπορείτε να προσθέσετε μέσα στο στρογγυλό μπάνιο. Με αποτέλεσμα, ενώ θα απολαμβάνετε το ντους σας, θα βρέχει ταυτόχρονα από την γυάλινη οροφή της μπανιέρας. Δεν είναι τέλειο;

Ζητήστε τιμή προσφοράς ανακαίνισης στη παρακάτω φόρμα ή Καλέστε μας στο 2103003038 και σχεδιάστε το χώρο σας με τις νέες τάσεις μαζί με έναν αρχιτέκτονα. Δείτε περισσότερες πληροφορίες στην σελίδα ανακαίνιση σπιτιού. Τέλος δείτε τον απόλυτο οδηγό για την ανακαίνιση του σπιτιού.

  Προτεινόμενες Κατηγορίες

  Ιδέες διακόσμησης

  Η εταιρεία είναι από τις πιο γνωστές, τεχνικές εταιρείες άρτια εξειδικευμένη και καταξιωμένη στο χώρο των κατασκευών και ειδικών κατασκευών αποκατάσταση διατηρητέων κτιρίων. Παρέχει ολοκληρωμένες κατασκευαστικές λύσεις, για τον επαγγελματία και τον ιδιώτη, με προτάσεις ανακαίνισης και διακόσμησης του χώρου, γραφείου, ξενοδοχείου, καταστήματος, σπιτιού αλλά και την κατασκευή και εφαρμογή των προτάσεων.

  Ανακαινίσεις

  Ηλεκτρονική Ταυτότητα Κτηρίου

  Κατασκευή

  Διακόσμηση

  Μελέτες - Άδειες

  Τακτοποίηση Αυθαιρέτων

  Άδειες Δόμησης

  Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης

  Τα παλιά σπίτια εμφανίζουν προβλήματα στις υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, διαβρώσεις σε σοβάδες και τοιχοποιίες, παλαιωμένα κουφώματα, καθώς και πολλά από τα υλικά χρειάζονται συντήρηση, επισκευή ή και αντικατάσταση. Έτσι αναζητούμε λύσεις να δημιουργήσουμε  τις ιδανικές συνθήκες διαμονής στη κατοικία μας.

  Τα cookies είναι απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία του Reconsblog.gr. Συνεχίζοντας την πλοήγησή σας αποδέχεστε τη χρήση cookies

  Χρειάζεσαι βοήθεια;

  Ειμαστε εδω για να σε βοηθησουμε

  Κάτι δεν είναι σαφές στο προϊόν;
  Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα χαρούμε να απαντήσουμε σε όλες τις ερωτήσεις σας.