Καλάθι αγορών

Tips για να καθαρίσετε τους λιπαρούς λεκέδες της κουζίνας

Μάθετε πως φεύγουν οι λιπαροί λεκέδες της κουζίνας. Οι πιο πρακτικές ιδέες και λύσεις για την κουζίνα

Μάθετε πως φεύγουν οι λιπαροί λεκέδες της κουζίνας. Οι πιο πρακτικές ιδέες και λύσεις για την κουζίνα.

Η κουζίνα είναι ένας χώρος του σπιτιού που μαζεύονται οι περισσότεροι και οι πιο δύσκολοι λεκέδες. Αυτό συμβαίνει, καθώς, τηγανίζετε σταγόνες λαδιού πετάγονται στα πλακάκια και στα ντουλάπια της κουζίνας. Με αποτέλεσμα να δημιουργούν λιπαρούς λεκέδες. Μάθετε, λοιπόν, πως φεύγουν οι λιπαροί λεκέδες της κουζίνας. Σας έχουμε τις πιο πρακτικές ιδέες και λύσεις για την κουζίνα.
κουζινα
Πολλές φορές, δεν έχετε τον χρόνο να τους καθαρίσετε αμέσως και έτσι σχηματίζεται ένα λιπαρό στρώμα πάνω στα πλακάκια ή στα ντουλάπια της κουζίνας. Γι’αυτό μάθετε μερικές χρήσιμες συμβουλές για το πώς να καθαρίσετε τους λιπαρούς λεκέδες από την κουζίνα γρήγορα και εύκολα με προϊόντα που έχετε ήδη.
1. Αν οι λιπαροί λεκέδες είναι ακόμα φρέσκοι, σκουπίστε τα πλακάκια ή τα ντουλάπια της κουζίνας με χαρτί κουζίνας.
2. Βρέξτε ένα καθαρό πανί με ζεστό νερό και σκουπίστε τους λιπαρούς λεκέδες για να μαλακώσουν.
3. Σε μια λεκάνη με ζεστό νερό, ρίξτε λίγο υγρό απορρυπαντικό πλυντηρίου πιάτων. Βουτήξτε ένα σφουγγάρι στη λεκάνη, στίψτε το καλά και στη συνέχεια, με κυκλικές κινήσεις, σκουπίστε τις λεκιασμένες επιφάνειες.
4. Αν οι λεκέδες είναι παλιοί, φτιάξτε μια πάστα, αναμιγνύοντας 2 κουταλιές της σούπας μαγειρική σόδα σε 1 φλιτζάνι ζεστό νερό. 

τηγάνια
Η κουζίνα είναι ένας χώρος του σπιτιού που μαζεύονται οι περισσότεροι και οι πιο δύσκολοι λεκέδες.

5. Απλώστε την πάστα μαγειρικής σόδας πάνω στα λεκιασμένα πλακάκια ή ντουλάπια της κουζίνας και αφήστε την να στεγνώσει. Στη συνέχεια αφαιρέστε την με ένα μαλακό πανί.
6. Αν οι λιπαροί λεκέδες δεν έχουν απομακρυνθεί, φτιάξτε ένα διάλυμα από ίσα μέρη λευκού ξυδιού και ζεστού νερού. Ψεκάστε με αυτό τα πλακάκια ή τα ντουλάπια της κουζίνας και αφήστε το για 5 λεπτά.
7. Στη συνέχεια, βρέξτε ένα πανί με ζεστό νερό και καθαρίστε τις επιφάνειες.
8. Τέλος, στεγνώστε και σκουπίστε με χαρτί κουζίνας.
Καθαρίστε εύκολα και οικολογικά τις κεραμικές εστίες.

Ζητήστε τιμή προσφοράς ανακαίνισης στη παρακάτω φόρμα ή Καλέστε μας στο 2103003038 και σχεδιάστε το χώρο σας με τις νέες τάσεις μαζί με έναν αρχιτέκτονα. Δείτε περισσότερες πληροφορίες στην σελίδα ανακαίνιση σπιτιού. Τέλος δείτε τον απόλυτο οδηγό για την ανακαίνιση του σπιτιού.

  Προτεινόμενες Κατηγορίες

  Ιδέες διακόσμησης

  Η εταιρεία είναι από τις πιο γνωστές, τεχνικές εταιρείες άρτια εξειδικευμένη και καταξιωμένη στο χώρο των κατασκευών και ειδικών κατασκευών αποκατάσταση διατηρητέων κτιρίων. Παρέχει ολοκληρωμένες κατασκευαστικές λύσεις, για τον επαγγελματία και τον ιδιώτη, με προτάσεις ανακαίνισης και διακόσμησης του χώρου, γραφείου, ξενοδοχείου, καταστήματος, σπιτιού αλλά και την κατασκευή και εφαρμογή των προτάσεων.

  Ανακαινίσεις

  Ηλεκτρονική Ταυτότητα Κτηρίου

  Κατασκευή

  Διακόσμηση

  Μελέτες - Άδειες

  Τακτοποίηση Αυθαιρέτων

  Άδειες Δόμησης

  Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης

  Τα παλιά σπίτια εμφανίζουν προβλήματα στις υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, διαβρώσεις σε σοβάδες και τοιχοποιίες, παλαιωμένα κουφώματα, καθώς και πολλά από τα υλικά χρειάζονται συντήρηση, επισκευή ή και αντικατάσταση. Έτσι αναζητούμε λύσεις να δημιουργήσουμε  τις ιδανικές συνθήκες διαμονής στη κατοικία μας.

  Τα cookies είναι απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία του Reconsblog.gr. Συνεχίζοντας την πλοήγησή σας αποδέχεστε τη χρήση cookies

  Χρειάζεσαι βοήθεια;

  Ειμαστε εδω για να σε βοηθησουμε

  Κάτι δεν είναι σαφές στο προϊόν;
  Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα χαρούμε να απαντήσουμε σε όλες τις ερωτήσεις σας.