Μενού

Συμβουλές για την επιλογή σωστού χρώματος για το εσωτερικό βάψιμο του σπιτιού

Tips την επιλογή χρώματος για εσωτερικό βάψιμο σπιτιού. Ιδέες για το σπίτι για να κάνετε πάντα την σωστή επιλογή.

Ο ευκολότερος τρόπος για να επιλέξετε τα καλύτερα χρώματα για το εσωτερικό βάψιμο του σπιτιού είναι να ξεκινήσετε με τα χρώματα που αγαπάτε. Όταν ξεκινάτε με τα χρώματα που αγαπάτε, δεν δεσμεύεστε από τα παραδοσιακά σχέδια χρωμάτων για ένα συγκεκριμένο στυλ διακόσμησης.

Χρησιμοποιώντας το δικό σας αγαπημένο χρώμα ως βασική επιλογή, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε ένα περίγραμμα χρωμάτων γύρω από αυτό. Οι επιλογές σας μπορούν να αποτελέσουν την ιδανική έμπνευση για τη νέα σας χρωματική παλέτα.

Tι χρώμα να διαλέξω για τον εξωτερικό και εσωτερικό χώρο του σπιτιού μου.

#1 Κοιτάξτε διάφορους χώρους για να πάρετε έμπνευση χρώματος για το εσωτερικό του σπιτιού σας

πολυθρόνα με σχέδια

Τα περιοδικά και οι κατάλογοι ήταν πάντα το βασικό στοιχείο για να αντλήστε έμπνευση για ιδέες διακόσμησης. Είστε τυχεροί που τώρα υπάρχουν χιλιάδες σελίδες έμπνευσης στο διαδίκτυο. Οι ιστοσελίδες εταιριών χρωμάτων μπορούν επίσης να σας δείξουν τρόπους χρήσης του χρώματος στο σπίτι σας. Οι ιστότοποι κοινωνικών μέσων όπως το Pinterest και το Instagram προσφέρουν μία “έγχρωμη” έμπνευση για να πάρετε ιδέες.

#2 Χρησιμοποιήστε έναν απλό τροχό χρωμάτων για να δημιουργήσετε το σχεδιάγραμμά σας

λευκό δωμάτιο ενιαίου χώρου

Δεν χρειάζεται να μελετήσετε τη θεωρία χρωμάτων για να πάρετε ιδέες. Αυτά τα φθηνά εργαλεία χρωμάτων μπορούν να σας βοηθήσουν να διαλέξετε χρώμα για το σπίτι πολύ γρήγορα. Με μια στροφή του τροχού, μπορείτε να δείτε πώς τα χρώματα μπορούν να σχετίζονται μεταξύ τους και να μάθετε τα βασικά της θεωρίας των χρωμάτων. Με αυτό τον τρόπο μπορείτε να επιλέξετε τις αποχρώσεις χρωμάτων που θέλετε για το σπίτι σας.

#3 Μάθετε το μυστικό της επιλογής ουδέτερων χρωμάτων

χωλ με ουδέτερα χρώματα

Ακριβώς επειδή επιλέγετε ουδέτερα χρώματα δεν σημαίνει ότι πρέπει να χαλαρώσετε. Μπορείτε να ανανεώσετε την ουδέτερη παλέτα χρωμάτων κάνοντας δημιουργική με τον τρόπο χρήσης των χρωμάτων. Ένας τοίχος σε ουδέτερο χρώμα προσθέτει στυλ, αλλά διατηρεί ακόμα το δωμάτιο χαλαρό. Το χρώμα του ουδέτερου τοίχου με μια παστέλ οροφή είναι ένας “ύπουλος” τρόπος για να προσθέσετε χρώμα χωρίς να χάσετε το χαλαρωτικό vibe του χώρου.

Οι εσωτερικές τάσεις στα χρώματα που θα είναι παντού το 2018.

#4 Προτιμήστε τα σχέδια

κρεβάτι με κλινοσκεπάσματα με σχέδια

Ένας από τους ευκολότερους τρόπους για να επιλέξετε χρώμα για το εσωτερικό του σπιτιού είναι να ξεκινήσετε με ένα ύφασμα… εκτύπωσης. Δείτε τα μαξιλάρια, τα κλινοσκεπάσματα ακόμη και τα τραπεζάκια καθώς μπορούν να σας δώσουν ιδέες για να επιλέξετε το ιδανικό χρώμα. Εάν θέλετε να επιλέξετε ένα χρώμα που είναι για μεγαλύτερο χώρο, κοιτάξτε το χρώμα στις μικρές λεπτομέρειες του υφάσματος εκτύπωσης. Πάρτε ένα δείγμα από ύφασμα στο κατάστημα βαφής, ώστε να μπορείτε να επιλέξετε ταινίες χρωμάτων για να δείτε στο σπίτι.

#5 Βρείτε το ιδανικό χρώμα σε έργα τέχνης

πίνακας

Το μυστικό ενός εσωτερικού σχεδιαστή όταν επιλέγει το ιδανικό χρώμα προέρχεται από τα έργα τέχνης στο σπίτι. Οι περισσότεροι καλλιτέχνες δημιουργούν τα δικά τους σχέδια χρωμάτων για τα κομμάτια τους. Μπορείτε να επωφεληθείτε από τη διορατικότητα τους επιλέγοντας ένα χρώμα από τον αγαπημένο σας πίνακα.

3 εντυπωσιακοί τρόποι για να βάλετε χρώμα στο υπνοδωμάτιο.

Περισσότερα άρθρα

Same Category

Stay in touch!

7,091ΥποστηρικτέςΚάντε Like
189ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,310ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής