Φτιάξε μόνος σου τα έπιπλα του κήπου

Diy καθίσματα κήπου.

Φτιάξε μόνος σου:Diy κατασκευές για το σπίτι με τα πιο όμορφα έπιπλα κήπου.Ιδέες διακόσμησης για όλα τα γούστα.

Σίγουρα, όταν «ανοίγει» ο καιρός και είναι ηλιόλουστος η δημιουργικότητά μας χτυπάει κόκκινο. Τι σημαίνει αυτό; Θέλουμε να διακοσμήσουμε με τον καλύτερο τρόπο την αυλή, το μπαλκόνι ή την βεράντα μας.

Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε τις πιο δημιουργικές και έξυπνες ιδέες για diy κατασκευές για να φτιάξετε μόνοι  σας τα έπιπλα του κήπου. Οικονομικές και εύκολες λύσεις μόνο για σένα.

Αρχικά έχουμε τα έπιπλα εξωτερικού χώρου από κασάκια. Είναι πολύ στην μόδα τα τραπεζάκια, τα οποία μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις και για την διακόσμηση ενός μικρού μπαλκονιού. Αν θες μπορείς να τους προσθέσεις και ρόδες, για να τα μετακινείς όπου εσύ θες.Έπιπλα εξωτερικού χώρου από κασάκια.

Κάτι άλλο που μπορεί να λειτουργήσει σαν τραπεζάκι είναι αυτά τα μεγάλα καρούλια. Το οποία μπορείς να τα βρεις στα περισσότερα ξυλουργεία.
Που θα κάθεστε όμως όταν μαζεύεται η παρέα ή η οικογένειά σου; Βρες ένα παλιό ξύλινο παγκάκι, και βάψτο σε ότι χρώμα σου αρέσει. Στη συνέχεια λουστράρισέ το, και θα δείς πως θα φαίνεται σαν καινούργιο.
Αν όμως θέλεις να φτιάξεις κάτι από τα δικά σου χέρια, τότε μάζεψε 2-4 παλέτες, ένωσε τες με καρφιά, χρωμάτισε τες, και αν θέλεις, πέτα πάνω και 1-2 μαξιλάρια. Και μόλις δημιούργησε την τέλεια βεράντα.
Extra tips!

Για ακόμη μια ονειρική ατμόσφαιρα δημιούργησε μόνος σου φαναράκια κήπου από τα παλιά σου βάζα. Πως; Πάρε απλά ένα βάζο και διακόσμησε το εξωτερικά όπως εσύ θέλεις. Στη συνέχεια βάλε μέσα ένα κεράκι και είναι έτοιμο.

Αν βέβαια, θες να τα κρεμάσεις πάρε ένα λεπτό σύρμα ή μια μεταλλική κρεμάστρα που θα λυγίσεις ανάλογα. Μπορείς να φτιάξεις κρεμάσματα που θα τα εφαρμόσεις, πολύ προσεκτικά και σφιχτά στο χείλος των βάζων, ώστε να τα κρεμάσεις οπουδήποτε σου αρέσει. Αν πάλι τα θες κάπου εκτός αέρα, τότε απλά μην βάλεις το καπάκι του βάζου και ακούμπησε τα όπως θες. Αντί για βάζο μπορείς να κάνεις το ίδιο με κονσερβοκούτι.
DIY φαναράκια κήπου.


Θέλετε να διακοσμήσετε ή να ανακαινίσετε;
Κοινοποίηση