Μενού
Μενού

Μια εντυπωσιακή ταπετσαρία που σας "κοιτά" στα μάτια

Πρωτότυπη ταπετσαρία για το σπίτι. Βάλτε την στην διακόσμηση του σπιτιού
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Πρωτότυπη ταπετσαρία για να δείτε με άλλα…μάτια τους χώρους στο σπίτι. Βάλτε την στην διακόσμηση του σπιτιού και δεν θα σας απογοητεύσει.

Η εταιρεία Carven σχεδίασε μια πρωτότυπη design ταπετσαρία που σας προκαλεί να δείτε ξανά τους χώρους τους σπιτιού σας. Αυτή τη φορά με άλλα… μάτια. Η συγκεκριμένη ταπετσαρία είναι κατασκευασμένη με φιλικό προς το περιβάλλον τρόπο.
Οι επιρροές των δημιουργών είναι εμπνευσμένες από πολλές διαφορετικές πηγές, όπως η φύση ή το αστικό περιβάλλον. Άλλωστε, τις αποδίδουν με το δικό τους χιουμοριστικό τρόπο. Επιπλέον, το ενδιαφέρον είναι ότι αυτές οι αποτυπώσεις, οι οποίες εικονογραφούνται σε graphic design, καταφέρνουν να διατηρούν την οργανική αισθητική της.
Δείτε εδώ εντυπωσιακές ταπετσαρίες για όλα τα δωμάτια του σπιτιού και επιλέξτε εκείνη που θα θέλατε στο δικό σας χώρο.

ταπετσαρία τοίχου

Αυτή η πρωτότυπη ταπετσαρία με τα εκατοντάδες ζευγάρια ματιών σε προκαλούν να παίξεις μαζί τους.


Τα σχέδια της Carven έχουν στοιχεία από αρχιτεκτονική, design και καλές τέχνες. Το στοιχείο, ωστόσο, που πρωταγωνιστεί πολύ έντονα είναι το στοιχείο του χιούμορ. Η συγκεκριμένη ταπετσαρία είναι το πιο πετυχημένο σχέδιο της εταιρεία και ονομάζεται “I See You”.
Αυτή η πανέξυπνη και πρωτότυπη ταπετσαρία με τα εκατοντάδες ζευγάρια ματιών να σε παρατηρούν σε προκαλούν να παίξεις μαζί τους. Γίνεται να τους αντισταθείς; Είναι η ιδανική επιλογή για το παιδικό δωμάτιο. Καθώς μπορείτε να τους προτρέψετε να ζωγραφίσουν τις πιο όμορφες φατσούλες για το… δωμάτιό τους.
ταπετσαρία

Μπορεί να μην είναι του γούστου σας, αλλά δεν είναι η πιο διαδραστική ταπετσαρία που έχετε δει;


Αν είστε πολλοί τολμηροί μπορείτε να τη βάλετε σε ένα διάδρομο ή σε ένα τοίχο του καθιστικού ή στην κουζίνα ή στη σκάλα, ή όπου τέλος πάντων κάνετε κέφι και να παίζετε όλη η οικογένεια μαζί.

Main Menu