Καλάθι αγορών

Οι τάσεις του 2017 για τον χώρο της τραπεζαρίας

Τέσσερις διακοσμητικές τάσεις του 2017 για την τραπεζαρία. Ιδέες διακόσμησης με έξυπνα tips

Τέσσερις διακοσμητικές τάσεις του 2017 για την τραπεζαρία. Ιδέες διακόσμησης με έξυπνα tips.

Τα τελευταία χρόνια, οι επίσημοι χώροι της τραπεζαρίας έχουν βιώσει μια δημοτικότητα. Ενώ κάποτε ήταν αδιανόητο να έχετε ένα σπίτι χωρίς ένα δωμάτιο για τη φιλοξενία της οικογένειας και των φίλων, οι σημερινοί ιδιοκτήτες σπιτιών σπάζουν την παράδοση προς όφελος των πιο χαλαρών εσωτερικών χώρων.
Ωστόσο, οι τάσεις τραπεζαρίας του 2017 αποδεικνύουν ότι ακόμη και οι πιο ξεπερασμένοι εσωτερικοί χώροι μπορούν να εκσυγχρονιστούν. Εάν είστε έτοιμοι να δώσετε ένα άλλο ύφος στον συγκεκριμένο χώρο, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε. Ρίξτε μια ματιά στις παρακάτω τάσεις και σκεφτείτε ποιες ταιριάζουν καλύτερα με την αισθητική σας. Χρησιμοποιώντας τις παρακάτω συμβουλές θα μπορείτε να δημιουργήσετε μια τραπεζαρία κατάλληλη για τον 21ο αιώνα.

λευκή τραπεζαρία
Σκεφτείτε να δημιουργήσετε μια ζεστή γωνιά φαγητού.

#1 Δημιουργήστε μια γωνιά φαγητού

Για εκείνους που αντιτίθενται στην αφιέρωση ολόκληρου του δωματίου στην επίσημη ψυχαγωγία, σκεφτείτε να δημιουργήσετε μια ξεχωριστή περιοχή της κουζίνας ως τραπεζαρία. Μια γωνία φαγητού σας δίνει τις επιπλέον θέσεις που χρειάζεστε, ενώ παράλληλα παραμένετε χρήσιμη στην καθημερινή σας ζωή.
Κατά την τοποθέτηση αυτού του χώρου, είναι σημαντικό να βρεθεί η σωστή ισορροπία μεταξύ της διάκρισης και του συντονισμού με την υπόλοιπη κουζίνα. Το σχήμα μπορεί να είναι εξαιρετικά χρήσιμο για να ρυθμίσετε τη γωνιά. Κοιτάξτε, για παράδειγμα, πώς τα στρογγυλεμένα έπιπλα στην παραπάνω εικόνα έρχονται σε αντίθεση με το γραμμικό τους υπόβαθρο.
Εν τω μεταξύ, το χρώμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να φτιάξετε τη γωνιά με το υπόλοιπο δωμάτιο. Βεβαιωθείτε ότι έχετε την ίδια παλέτα χρωμάτων σε αυτήν την περιοχή όπως στον υπόλοιπο χώρο. Ωστόσο, εάν ανησυχείτε για την υπερβολική ανάμειξη της αισθητικής, εξετάστε το ενδεχόμενο να ενσωματώσετε διαφορετικά μοτίβα σε παρόμοιες αποχρώσεις. Με αυτό τον τρόπο θα δώσετε επιπλέον οπτικό ενδιαφέρον.

τραπεζαρία
Μια τραπεζαρία θα δώσει στο δωμάτιο μια χαλαρή αίσθηση.

#2 Επιλέξτε τις θέσεις των καθισμάτων

Ένας άλλος τρόπος με τον οποίο οι τραπεζαρίες γίνονται όλο και πιο χαλαροί χώροι είναι μέσω των καθισμάτων που έχουν επιλεχθεί για αυτούς τους χώρους. Προτιμήστε καρέκλες με ψηλή πλάτη για να δημιουργήσετε ένα εκπλεπτυσμένο στυλ στο χώρο. Βέβαια, ο πιο δημοφιλής τρόπος για να κάνετε την τραπεζαρία σας να μοιάζει απίστευτη είναι να τοποθετήσετε στην μια μεριά ένα ευρύχωρο παγκάκι.
Πολλοί άνθρωποι υποθέτουν ότι αυτός ο τύπος διαρρυθμίσεων καθισμάτων προορίζεται για ρουστίκ εσωτερικούς χώρους. Μην ξεχνάτε ότι οι πάγκοι μπορούν συχνά να είναι πολυλειτουργικοί. Εξετάστε το ενδεχόμενο να προσθέσετε έναν αποθηκευτικό χώρο από αυτούς και να συμπεριλάβετε μερικά μαξιλάρια για να νιώθουν οι καλεσμένοι σας πιο άνετοι.

τραπεζαρία με μαύρες καρέκλες
Επιλέξτε ένα φωτιστικό με χαρακτήρα.

Αναλαμβάνουμε φακέλους έκδοσης ηλεκτρονικής ταυτότητας κτιρίου στην Περιφέρεια Αττικής, στο Δήμο Τανάγρας, στο Δήμο Χαλκιδαίων, στο Δήμο Κορινθίων, Δήμο Λουτρακίου και στο Δήμο Τρίπολης. Καλέστε μας στο 2103003038. Εναλλακτικά συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας και θα σας καλέσουμε εμείς.

#3 Προτιμήστε εντυπωσιακά φωτιστικά

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο φωτισμός είναι απαραίτητος για κάθε χώρο, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να περιορίζεστε σε έναν πολυέλαιο. Οι σύγχρονοι χώροι τραπεζαρίας τείνουν να διαθέτουν ότι το φωτιστικό στοιχείο χρησιμεύει ως το επίκεντρο του δωματίου. Μερικές φορές θεωρείται ακόμη και έργο τέχνης.
Όταν παίρνετε φωτιστικά, το μέγεθός του είναι το κύριο μέλημά σας. Κατά γενικό κανόνα, αν προσθέσετε το μήκος και το πλάτος του δωματίου μαζί, παίρνετε έναν αριθμό ίσο με τη διάμετρο του φωτιστικού. Για παράδειγμα, αν αγοράζετε ένα εξάρτημα για να το βάζετε σε ένα δωμάτιο 8 x 12, 8 + 12 = 20, οπότε θα πρέπει να αναζητήσετε ένα εξάρτημα διαμέτρου 20.
Όσο για την αισθητική, ο κύριος στόχος σας θα πρέπει να είναι ότι επιλέξατε ένα κομμάτι που ξεχωρίζει. Σκεφτείτε να χρησιμοποιήσετε ένα τολμηρό χρώμα, ίσως ακόμη και ένα που βρίσκεται στην αντίθετη πλευρά του χρώματος του χώρου. Εναλλακτικά, μπορείτε να επιλέξετε ένα εξάρτημα με ενσωματωμένα μεταλλικά στοιχεία για να προσθέσετε λάμψη στο χώρο.

τραπεζαρία
“Ανακατέψτε” και “μεγιστοποιήστε” τα χρώματα της καρέκλας για να δώσετε στο δωμάτιο μια καταπληκτική αίσθηση.

#4 Επιλέξτε παιχνιδιάρικες καρέκλες

Η τελευταία τάση για την οποία θα μιλήσουμε είναι οι παιχνιδιάρικες καρέκλες. Όπως μπορείτε να δείτε από την παραπάνω φωτογραφία, η χαλαρή τάση στις τραπεζαρίες έχει επεκταθεί σε μια πιο εκλεκτική περιοχή. Γι’ αυτό, λοιπόν, να το έχετε υπόψιν όταν έρθει η ώρα να επιλέξετε τις καρέκλες για την τραπεζαρία σας.
Σε αυτό το σημείο έχετε αρκετές επιλογές. Επιλέξτε να συνδυάσετε και να ταιριάξετε το χρώμα, το σχήμα ή το υλικό των καρεκλών. Κρατήστε τουλάχιστον μία από αυτές τις λεπτομέρειες συνεπής σε κάθε κομμάτι. Αυτό θα βοηθήσει τη διασύνδεση των καρεκλών , επιτρέποντάς σας να αποκτήσετε τις αισθητικές λεπτομέρειες που θέλετε.
Θυμηθείτε, όταν έχετε επιλέξει ένα στοιχείο σχεδιασμού που έχει τόσο μεγάλο οπτικό αντίκτυπο. Γι’ αυτό ακριβώς θα πρέπει να είναι το μόνο σημείο εστίασης. Χρησιμοποιήστε ουδέτερα χρώματα και υλικά σε όλο τον υπόλοιπο χώρο για να δημιουργήσετε ένα φόντο, στο οποίο επιτρέπει στις καρέκλες να ξεχωρίζουν.

Σκέφτεστε να προβείτε σε ανακαίνιση του σπιτιού – κατοικίας σας και αναζητάτε μία εταιρεία που θα σας καθοδηγήσει; Eνημερωθείτε για τα οφέλη της ανακαίνισης καθώς και για τις υπηρεσίες της recons στη σελίδα ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΣΠΙΤΙΟΥ ΚΟΣΤΟΣ και ΤΙΜΕΣ

Ζητήστε τιμή προσφοράς ανακαίνισης στη παρακάτω φόρμα ή Καλέστε μας στο 2103003038 και σχεδιάστε το χώρο σας με τις νέες τάσεις μαζί με έναν αρχιτέκτονα. Δείτε περισσότερες πληροφορίες στην σελίδα ανακαίνιση σπιτιού. Τέλος δείτε τον απόλυτο οδηγό για την ανακαίνιση του σπιτιού.

  Προτεινόμενες Κατηγορίες

  Ιδέες διακόσμησης

  Η εταιρεία είναι από τις πιο γνωστές, τεχνικές εταιρείες άρτια εξειδικευμένη και καταξιωμένη στο χώρο των κατασκευών και ειδικών κατασκευών αποκατάσταση διατηρητέων κτιρίων. Παρέχει ολοκληρωμένες κατασκευαστικές λύσεις, για τον επαγγελματία και τον ιδιώτη, με προτάσεις ανακαίνισης και διακόσμησης του χώρου, γραφείου, ξενοδοχείου, καταστήματος, σπιτιού αλλά και την κατασκευή και εφαρμογή των προτάσεων.

  Ανακαινίσεις

  Ηλεκτρονική Ταυτότητα Κτηρίου

  Κατασκευή

  Διακόσμηση

  Μελέτες - Άδειες

  Τακτοποίηση Αυθαιρέτων

  Άδειες Δόμησης

  Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης

  Τα παλιά σπίτια εμφανίζουν προβλήματα στις υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, διαβρώσεις σε σοβάδες και τοιχοποιίες, παλαιωμένα κουφώματα, καθώς και πολλά από τα υλικά χρειάζονται συντήρηση, επισκευή ή και αντικατάσταση. Έτσι αναζητούμε λύσεις να δημιουργήσουμε  τις ιδανικές συνθήκες διαμονής στη κατοικία μας.

  Τα cookies είναι απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία του Reconsblog.gr. Συνεχίζοντας την πλοήγησή σας αποδέχεστε τη χρήση cookies

  Χρειάζεσαι βοήθεια;

  Ειμαστε εδω για να σε βοηθησουμε

  Κάτι δεν είναι σαφές στο προϊόν;
  Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα χαρούμε να απαντήσουμε σε όλες τις ερωτήσεις σας.