Διακοσμήσετε όμορφα το υπνοδωμάτιο με αυτά τα υπέροχα φωτιστικά

Ιδέες διακόσμησης για το υπνοδωμάτιο με αυτά τα εντυπωσιακά φωτιστικά.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Ιδέες διακόσμησης για το υπνοδωμάτιο με αυτά τα εντυπωσιακά φωτιστικά.

Θέλετε να κάνετε μια ανανέωση στην κρεβατοκάμαρα σας; Θέλετε να είναι πιο φωτεινή, λαμπερή και χαρούμενη; Τότε η ιδανική λύση και ο πιο εύκολος τρόπος είναι να αλλάξετε τα φωτιστικά σας.
Ξεχάστε την παλιά συνήθεια να βάζετε δεξιά και αριστερά από το κρεβάτι επάνω στα δύο κομοδίνα τα φωτιστικά. Η νέα τάση για πιο παιχνιδιάρικη και πολύχρωμη αίσθηση στο δωμάτιο θέλει τα φωτιστικά να κρέμονται από το ταβάνι.

1. Κρεμαστά φωτιστικά σε κάθε πλευρά

Κρεμάστε από ένα φωτιστικό δεξιά και αριστερά από το κρεβάτι σας. Το οποίο θα είναι ανεξάρτητα από το φωτιστικό του υπνοδωματίου που βρίσκεται στο κέντρο. Αν οι τοίχοι σας είναι ανοιχτόχρωμοι, τότε επιλέξτε φωτιστικά καπέλων σε έντονα χρώματα. Αν οι τοίχοι σας είναι σε έντονα ή σκούρα χρώματα, προτιμήστε ανοιχτόχρωμα ή λευκά φωτιστικά.

Διακόσμηση υπνοδωματίου με τα αυτά τα εντυπωσιακά φωτιστικά

Αν οι τοίχοι σας είναι ανοιχτόχρωμοι, τότε επιλέξτε φωτιστικά καπέλων σε έντονα χρώματα.

2. Κρεμαστά φωτιστικά από την ίδια πλευρά

Αν θέλετε ένα πιο στιλάτο αποτέλεσμα κρεμάστε αντί για ένα, δύο ή παραπάνω φωτιστικά διαφορετικού μεγέθους πάνω από το ίδιο κομοδίνο. Για ένα πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα, κρεμάστε τα άνισα μεταξύ τους σε διαφορετικό ύψος.

Διακόσμηση υπνοδωματίου με τα αυτά τα εντυπωσιακά φωτιστικά

Για ένα πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα, κρεμάστε τα άνισα μεταξύ τους σε διαφορετικό ύψος.

3. Φωτιστικά και μαξιλάρια στο ίδιο χρώμα

Συνδυάστε τα χρώματα των φωτιστικών με την υπόλοιπη διακόσμηση της κρεβατοκάμαρας. Για να αναδειχθούν τα φωτιστικά σας, όταν έχουν έντονο χρώμα, φροντίστε ο υπόλοιπος χώρος να έχει πιο ουδέτερα χρώματα για να μην είναι υπερβολική η συνολική εικόνα.
Παράδειγμα: Αν έχετε κίτρινα φωτιστικά, όπως στην εικόνα, συνδυάστε τα με κίτρινες μαξιλαροθήκες σε διάφορες αποχρώσεις και σχέδια ή με ένα κίτρινο ριχτάρι.

Διακόσμηση υπνοδωματίου με τα αυτά τα εντυπωσιακά φωτιστικά

Για να αναδειχθούν τα φωτιστικά σας, όταν έχουν έντονο χρώμα, φροντίστε ο υπόλοιπος χώρος να έχει πιο ουδέτερα χρώματα για να μην είναι υπερβολική η συνολική εικόνα.

4. Το ίδιο φωτιστικό διαφορετικό κάθε εποχή

Αν τα φωτιστικά σας έχουν υφασμάτινα ή χάρτινα καπέλα εκμεταλλευτείτε τα. Αλλάξτε τα καπέλα ανάλογα με την εποχή. Για ένα πιο βιομηχανικό στυλ στην κρεβατοκάμαρα, μπορείτε ανά περιόδους να αφαιρείτε εντελώς τα καπέλα των φωτιστικών. Σε αυτήν την περίπτωση προτιμήστε το καλώδιο που θα κρέμεται η λάμπα σας να είναι σε έντονο χρώμα για να δημιουργείται αντίθεση.

Διακόσμηση υπνοδωματίου με τα αυτά τα εντυπωσιακά φωτιστικά

Για ένα πιο βιομηχανικό στυλ στην κρεβατοκάμαρα, μπορείτε ανά περιόδους να αφαιρείτε εντελώς τα καπέλα των φωτιστικών.

Κατηγορίες Προιόντων