Καλάθι αγορών

Ανέξοδες κατασκευές για το σπίτι σου που γίνονται σε ένα Σαββατοκύριακο

Ανέξοδες κατασκευές που μπορείς να κάνεις στο σπίτι σου σε ένα σαββατοκύριακο

Περνάς τον χρόνο σου ολοένα και περισσότερο έξω; Καιρός να κάνεις κάτι δημιουργικό και πρακτικό για εσένα.

Αυτές οι πέντε εύκολες κατασκευές θα σε βοηθήσουν να συμπληρώσεις ότι λείπει από το σπίτι σου, σε μόλις ένα Σαββατοκύριακο.
Σχέδια με το ρολό του χαρτιού υγείας
Βαρέθηκες να βλέπεις τον ίδιο τοίχο κάθε μέρα; Άλλαξε τον με μηδέν ευρώ και πολλή φαντασία. Το μόνο που θα χρειαστεί είναι να κόψετε τα άδεια ρολό και να ενώσετε τα κομμάτια με μια κόλλα για χαρτί.

Τραπεζάκι από παλιές βαλίτσες
Έχει παρατημένες σε ένα σημείο του σπιτιού παλιές βαλίτσες; Γιατί, λοιπόν, να μην τις χρησιμοποιήσεις για να φτιάξεις ένα υπέροχο και πρωτότυπο τραπεζάκι; Οι βαλίτσες θα πρέπει να έχουν σκληρό περίβλημα για να στέκονται. Βάλε τη μία πάνω στην άλλη ξεκινώντας από τη μεγαλύτερη.
Ταπετσαρία από εφημερίδες
Αν σου αρέσει το sophisticated ύφος για το σπίτι σου, μπορείς να δημιουργήσεις μια ταπετσαρία από εφημερίδες, περιοδικά, ακόμα και βιβλία. Το σπίτι θα αποκτήσει αμέσως έναν πιο οικολογικό χαρακτήρα.
Ανέξοδες κατασκευές που μπορείς να κάνεις στο σπίτι σου σε ένα σαββατοκύριακο
Φτιάξε μια πόλη με τα καλώδια που περισσεύουν
Θέλετε να βάλετε σε τάξη τα καλώδια που περισσεύουν; Τότε, σχεδίασε μια πόλη ή οτιδήποτε θες με τα τμήματα των καλωδίων που απλά είναι στο πάτωμα. Η συγκεκριμένη κατασκευή είναι μια καλή μέθοδος ομαδοποίησης.
Ανέξοδες κατασκευές που μπορείς να κάνεις στο σπίτι σου σε ένα σαββατοκύριακο
Άλλαξε στυλ στις καρέκλες
Δεν ξέρεις τι να κάνεις τις παλιές ξύλινες καρέκλες; Αν έχεις φαντασία και “πιάνουν” λίγο τα χέρια σου, το αποτέλεσμα θα είναι σίγουρα ξεχωριστό. Ζωγράφισε την πλάτη τους, άλλαξε το χρώμα και φυσικά το ύφασμα τους, και οι καρέκλες σου θα μοιάζουν αγνώριστες.
Ανέξοδες κατασκευές που μπορείς να κά
 

Ζητήστε τιμή προσφοράς ανακαίνισης στη παρακάτω φόρμα ή Καλέστε μας στο 2103003038 και σχεδιάστε το χώρο σας με τις νέες τάσεις μαζί με έναν αρχιτέκτονα. Δείτε περισσότερες πληροφορίες στην σελίδα ανακαίνιση σπιτιού. Τέλος δείτε τον απόλυτο οδηγό για την ανακαίνιση του σπιτιού.

  Προτεινόμενες Κατηγορίες

  Ιδέες διακόσμησης

  Η εταιρεία είναι από τις πιο γνωστές, τεχνικές εταιρείες άρτια εξειδικευμένη και καταξιωμένη στο χώρο των κατασκευών και ειδικών κατασκευών αποκατάσταση διατηρητέων κτιρίων. Παρέχει ολοκληρωμένες κατασκευαστικές λύσεις, για τον επαγγελματία και τον ιδιώτη, με προτάσεις ανακαίνισης και διακόσμησης του χώρου, γραφείου, ξενοδοχείου, καταστήματος, σπιτιού αλλά και την κατασκευή και εφαρμογή των προτάσεων.

  Ανακαινίσεις

  Ηλεκτρονική Ταυτότητα Κτηρίου

  Κατασκευή

  Διακόσμηση

  Μελέτες - Άδειες

  Τακτοποίηση Αυθαιρέτων

  Άδειες Δόμησης

  Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης

  Τα παλιά σπίτια εμφανίζουν προβλήματα στις υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, διαβρώσεις σε σοβάδες και τοιχοποιίες, παλαιωμένα κουφώματα, καθώς και πολλά από τα υλικά χρειάζονται συντήρηση, επισκευή ή και αντικατάσταση. Έτσι αναζητούμε λύσεις να δημιουργήσουμε  τις ιδανικές συνθήκες διαμονής στη κατοικία μας.

  Τα cookies είναι απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία του Reconsblog.gr. Συνεχίζοντας την πλοήγησή σας αποδέχεστε τη χρήση cookies

  Χρειάζεσαι βοήθεια;

  Ειμαστε εδω για να σε βοηθησουμε

  Κάτι δεν είναι σαφές στο προϊόν;
  Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα χαρούμε να απαντήσουμε σε όλες τις ερωτήσεις σας.