Ανέξοδες κατασκευές για το σπίτι σου που γίνονται σε ένα Σαββατοκύριακο

Ανέξοδες κατασκευές που μπορείς να κάνεις στο σπίτι σου σε ένα σαββατοκύριακο
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Περνάς τον χρόνο σου ολοένα και περισσότερο έξω; Καιρός να κάνεις κάτι δημιουργικό και πρακτικό για εσένα.

Αυτές οι πέντε εύκολες κατασκευές θα σε βοηθήσουν να συμπληρώσεις ότι λείπει από το σπίτι σου, σε μόλις ένα Σαββατοκύριακο.
Σχέδια με το ρολό του χαρτιού υγείας
Βαρέθηκες να βλέπεις τον ίδιο τοίχο κάθε μέρα; Άλλαξε τον με μηδέν ευρώ και πολλή φαντασία. Το μόνο που θα χρειαστεί είναι να κόψετε τα άδεια ρολό και να ενώσετε τα κομμάτια με μια κόλλα για χαρτί.

Τραπεζάκι από παλιές βαλίτσες
Έχει παρατημένες σε ένα σημείο του σπιτιού παλιές βαλίτσες; Γιατί, λοιπόν, να μην τις χρησιμοποιήσεις για να φτιάξεις ένα υπέροχο και πρωτότυπο τραπεζάκι; Οι βαλίτσες θα πρέπει να έχουν σκληρό περίβλημα για να στέκονται. Βάλε τη μία πάνω στην άλλη ξεκινώντας από τη μεγαλύτερη.
Ταπετσαρία από εφημερίδες
Αν σου αρέσει το sophisticated ύφος για το σπίτι σου, μπορείς να δημιουργήσεις μια ταπετσαρία από εφημερίδες, περιοδικά, ακόμα και βιβλία. Το σπίτι θα αποκτήσει αμέσως έναν πιο οικολογικό χαρακτήρα.
Ανέξοδες κατασκευές που μπορείς να κάνεις στο σπίτι σου σε ένα σαββατοκύριακο
Φτιάξε μια πόλη με τα καλώδια που περισσεύουν
Θέλετε να βάλετε σε τάξη τα καλώδια που περισσεύουν; Τότε, σχεδίασε μια πόλη ή οτιδήποτε θες με τα τμήματα των καλωδίων που απλά είναι στο πάτωμα. Η συγκεκριμένη κατασκευή είναι μια καλή μέθοδος ομαδοποίησης.
Ανέξοδες κατασκευές που μπορείς να κάνεις στο σπίτι σου σε ένα σαββατοκύριακο
Άλλαξε στυλ στις καρέκλες
Δεν ξέρεις τι να κάνεις τις παλιές ξύλινες καρέκλες; Αν έχεις φαντασία και “πιάνουν” λίγο τα χέρια σου, το αποτέλεσμα θα είναι σίγουρα ξεχωριστό. Ζωγράφισε την πλάτη τους, άλλαξε το χρώμα και φυσικά το ύφασμα τους, και οι καρέκλες σου θα μοιάζουν αγνώριστες.
Ανέξοδες κατασκευές που μπορείς να κά
 

Κατηγορίες Προιόντων