Καλάθι αγορών

Το Ramform Hyperion έφυγε από την κυπριακή ΑΟΖ

Ramform Hyperion.

Το Ramform Hyperion ολοκλήρωσε τις έρευνες στην κυπριακή ΑΟΖ.

Αποχώρησε από την κυπριακή ΑΟΖ το υπερσύγχρονο ερευνητικό πλοίο Ramform Hyperion. Το συγκεκριμένο ερευνητικό πλοίο πραγματοποίησε έρευνες για λογαριασμό της Κυπριακής Δημοκρατίας, έχοντας ολοκληρώσει τις εργασίες του και έχοντας συλλέξει όλα τα στοιχεία που χρειαζόταν για την εξαγωγή συμπερασμάτων.
Σύμφωνα με το ραντάρ, το μεσημέρι της Κυριακής το πλοίο διέσχιζε το Λιβυκό Πέλαγος νότια της Κρήτης, με προορισμό το λιμάνι της Αλχεθίρας στις νοτιοανατολικές ακτές της Ισπανίας, όπου θα καταπλεύσει στις 29 Ιουλίου.
Από τις αρχές Μαΐου το πλοίο, συνοδευόμενο από ειδικό βοηθητικό σκάφος, προχώρησε σε τρισδιάστατες σεισμογραφικές έρευνες. Αυτό έγινε προκειμένου να αντλήσει σημαντικές πληροφορίες για τα γεωλογικά δεδομένα στην περιοχή γύρω από το υποθαλάσσιο όρος του Ερατοσθένη. Η οποία θεωρείται ως ο «χρυσός δακτύλιος» της ανατολικής Μεσογείου.
Οι έρευνες ήταν αρχικά προγραμματισμένο να διαρκέσουν μέχρι τις 15 Αυγούστου 2017, ωστόσο το πλοίο απέπλευσε νωρίτερα. Ο Υπουργός Ενέργειας, Γιώργος Λακκοτρύπης, μιλώντας στο SigmaLive αναφέρει ότι όλα πήγαν πιο ομαλά από την αρχική πρόβλεψη. Λόγω του ότι δεν προέκυψε κανένα τεχνικό πρόβλημα κατά τη διάρκεια των ερευνών. Αλλά και του καλού καιρού που υπήρξε σύμμαχος στις διαδικασίες του πλοίου.
Εξάλλου, η Κυβέρνηση επιχειρεί εδώ και αρκετό καιρό να ρίξει τους τόνους όσον αφορά στις έρευνες για φυσικό αέριο εντός της κυπριακής ΑΟΖ και τη γεώτρηση που πραγματοποιεί το West Capella στο οικόπεδο 11. Ο Υπουργός δηλώνει ότι «θα πρέπει να είμαστε φειδωλοί» και ότι «θα αποφύγουμε να δώσουμε περισσότερες λεπτομέρειες».
Οι έρευνες του Ramform Hyperion ήταν προγραμματισμένο να διαρκέσουν μέχρι τα μέσα Αυγούστου σε θαλάσσια περιοχή 7.000 τετραγωνικών χιλιομέτρων και στην οποία περιλαμβάνονται τα οικόπεδα 2, 3, 8 και 9 που έχουν κατοχυρωθεί στην ιταλική εταιρεία ΕΝΙ καλύπτοντας παράλληλα τμήματα των οικοπέδων 6, 7, 11 και 12 της κυπριακής ΑΟΖ.

Ζητήστε τιμή προσφοράς ανακαίνισης στη παρακάτω φόρμα ή Καλέστε μας στο 2103003038 και σχεδιάστε το χώρο σας με τις νέες τάσεις μαζί με έναν αρχιτέκτονα. Δείτε περισσότερες πληροφορίες στην σελίδα ανακαίνιση σπιτιού. Τέλος δείτε τον απόλυτο οδηγό για την ανακαίνιση του σπιτιού.

  Προτεινόμενες Κατηγορίες

  Ιδέες διακόσμησης

  Η εταιρεία είναι από τις πιο γνωστές, τεχνικές εταιρείες άρτια εξειδικευμένη και καταξιωμένη στο χώρο των κατασκευών και ειδικών κατασκευών αποκατάσταση διατηρητέων κτιρίων. Παρέχει ολοκληρωμένες κατασκευαστικές λύσεις, για τον επαγγελματία και τον ιδιώτη, με προτάσεις ανακαίνισης και διακόσμησης του χώρου, γραφείου, ξενοδοχείου, καταστήματος, σπιτιού αλλά και την κατασκευή και εφαρμογή των προτάσεων.

  Ανακαινίσεις

  Ηλεκτρονική Ταυτότητα Κτηρίου

  Κατασκευή

  Διακόσμηση

  Μελέτες - Άδειες

  Τακτοποίηση Αυθαιρέτων

  Άδειες Δόμησης

  Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης

  Τα παλιά σπίτια εμφανίζουν προβλήματα στις υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, διαβρώσεις σε σοβάδες και τοιχοποιίες, παλαιωμένα κουφώματα, καθώς και πολλά από τα υλικά χρειάζονται συντήρηση, επισκευή ή και αντικατάσταση. Έτσι αναζητούμε λύσεις να δημιουργήσουμε  τις ιδανικές συνθήκες διαμονής στη κατοικία μας.

  Τα cookies είναι απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία του Reconsblog.gr. Συνεχίζοντας την πλοήγησή σας αποδέχεστε τη χρήση cookies

  Χρειάζεσαι βοήθεια;

  Ειμαστε εδω για να σε βοηθησουμε

  Κάτι δεν είναι σαφές στο προϊόν;
  Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα χαρούμε να απαντήσουμε σε όλες τις ερωτήσεις σας.