Εντυπωσιακό ανακαινισμένο διαμέρισμα στη Βουδαπέστη

Ιδέες διακόσμησης από ένα ανακαινισμένο διαμέρισμα στη Βουδαπέστη

Ιδέες διακόσμησης από ένα ανακαινισμένο διαμέρισμα στη Βουδαπέστη.Όμορφη ανακαίνιση από το Margeza Design Studio.

Το διαμέρισμα βρίσκεται στην καρδιά της Βουδαπέστης, στην Ουγγαρία. Διαθέτει μια εκπληκτική θέα στην πόλη. Όπως τον Δούναβη και ένα από τα πιο όμορφα ιστορικά κτίρια της χώρας, το Κοινοβούλιο. Μετά από μια πλήρη ανακαίνιση το Margeza Design Studio έκανε το χώρο ιδιαίτερο με μοναδικά έπιπλα, χαλιά και ένα ζωντανό πράσινο τοίχο.

Η δήλωση του Margeza Design Studio:

«Ανακαινίσαμε ένα παλιό διαμέρισμα στη Βουδαπέστη. Το κτίριο, με θέα στον Δούναβη, χτίστηκε γύρω στο 1890 και το κύριο μοτίβο του διαμερίσματος είναι εμπνευσμένο από τον ποταμό. Το διαμέρισμα, 131 τ.μ., ανακατασκευάστηκε σύμφωνα με το δικό μας σχέδιο, με συνεπή χρώματα και υλικά για να δημιουργήσει μια αρμονική ατμόσφαιρα.

Το διαμέρισμα έχει τρία υπνοδωμάτια και βρίσκεται σε ιδανική τοποθεσία στο κέντρο της πόλης, λίγα βήματα μακριά από τον ποταμό Δούναβη και το Κοινοβούλιο.

Όπως και τα προηγούμενα διαμερίσματά μας, ήταν σε τόσο κακή κατάσταση, γι’ αυτό έπρεπε να ξεφλουδίσουμε όλο το χώρο. Κάθε εσωτερικός τοίχος και κάθε τεχνικός εξοπλισμός έπρεπε να πεταχτεί.

Τα περισσότερα έπιπλα ήταν χειροποίητα και ειδικά σχεδιασμένα για εμάς. Μεταξύ άλλων, ο κυματοειδής χώρος κουζίνας (μήκους 8,5 μ.), είναι μοναδικός από το σχήμα του και είναι κατασκευασμένος με κορυφαία υλικά (Corian κ.λπ.). Το διαμέρισμα περιλαμβάνει επίσης δύο κάθετους τοίχους κήπων με αυτόματο πότισμα και συστήματα κεραυνών. »

Ρίξτε, λοιπόν, και εσείς μια ματιά παρακάτω και δείτε το καταπληκτικό αποτέλεσμα μετά την ανακαίνιση από την εταιρεία.

Οι Margeza Design Studio, πρόσθεσαν αρκετές πινελιές που υπογράφουν τι άφησαν πίσω τους οι σχεδιαστές. Τα χαρούμενα γεμάτα ενέργεια χρώματα δημιουργουν μια χαρούμενη ατμόσφαιρα.

Εντυπωσιακό ανακαινισμένο διαμέρισμα στη Βουδαπέστη.

Εντυπωσιακό ανακαινισμένο διαμέρισμα στη Βουδαπέστη.
Όλο το διαμέρισμα πλημμυρίζεται από άπλετο φως.

Τα δύο επίπεδα αυτού του διαμερίσματος (110 τετραγωνικών μέτρων) διαθέτουν ευρύχωρο καθιστικό, δύο υπνοδωμάτια, καθώς και μια βεράντα. Η οποία σας επιτρέπει να κοιτάξετε και να απολαύσετε τη θέα των σκαφών που ταξιδεύουν στον Δούναβη.

Άσπρη κουζίνα με κόκκινες καρέκλες.

Το σαλόνι διαθέτει ένα τεράστιο παράθυρο για να δείτε το αστικό τοπίο. Σχεδόν όπως μια οθόνη κινηματογράφου, όπου οι κάτοικοι μπορούν να παρακολουθήσουν την πόλη καθώς αλλάζει από νύχτα σε μέρα.

Εντυπωσιακό ανακαινισμένο διαμέρισμα στη Βουδαπέστη με πανοραμική θέα. Κουζίνα με σύγχρονο εξοπλισμό.

Το χαλί που υπάρχει στο σαλόνι έχει το σχήμα του χάρτη της Βουδαπέστης, με μια μικρή κόκκινη κουκίδα που δείχνει τη θέση του διαμερίσματος. Πόσο εντυπωσιακό είναι αυτό;

Εντυπωσιακό χαλί με ποτάμι.

Τοίχος με ενσωματωμένο κήπο.
Το διαμέρισμα περιλαμβάνει δύο κάθετους τοίχους κήπων με αυτόματο πότισμα και συστήματα κεραυνών.

Μπάνιο με άσπρα στοιχεία. Κρεβατοκάμαρα με μπάνιο. Η κρεβατοκάμαρα με το μπάνιο. Εντυπωσιακό ανακαινισμένο διαμέρισμα στη Βουδαπέστη με θέα. Εντυπωσιακό ανακαινισμένο διαμέρισμα στη Βουδαπέστη.

Καλέστε μας στο 2103003039 ή συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας και ένας εξειδικευμένος συνεργάτης μας θα σας καλέσει το συντομότερο δυνατό