Ένα πανέμορφο ρουστίκ σπίτι σε μια παραλία στην Καλιφόρνια

Γνωρίστε ένα πανέμορφο παραθαλάσσιο σπίτι στην Καλιφόρνια με ρουστίκ στυλ διακόσμησης
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Δείτε ένα πανέμορφο, παραθαλάσσιο σπίτι στην Καλιφόρνια με ρουστίκ στυλ διακόσμησης.

Οι αρχιτέκτονες του Anders Lasater μεταμόρφωσαν ένα παραθαλάσσιο σπίτι στην Laguna Beach της Καλιφόρνια σε μια φιλόξενη και σύγχρονη κατοικία. Το σπίτι δύο επιπέδων διαθέτει έναν εντυπωσιακό κοινόχρηστο χώρο, μια εξωτερική πισίνα και μια βεράντα.
“Είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς τώρα, αλλά αυτή η γεμάτη φως σύγχρονη αγροικία της Καλιφόρνιας ήταν κάποτε ένα παλιό σπίτι της δεκαετίας του 1950 που δεν έφερε κανένα ύφος”, ανέφεραν οι αρχιτέκτονες. “Ήταν πραγματικά πολύ σκοτεινό και θλιβερό, και δεν είχε χώρο για την διαμονή μιας μεγάλης οικογένειας”.
Ιδέες διακόσμησης για σπίτια που βρίσκονται σε παραθαλάσσια περιοχή.
λευκό μοντέρνο σαλόνι
“Πάντα σε στενή συνεργασία με τους ιδιοκτήτες του σπιτιού, ξεκινήσαμε να δημιουργήσουμε μια φωτεινή κατοικία με οργανωμένους τρόπους που αποτελούν ένα σκηνικό για την καθημερινή τους οικογενειακή ζωή. Ενώ, παράλληλα το σπίτι θα αγκαλιάζει το φως του ήλιου”.
Ο πρώτος όροφος αυτού του παραθαλάσσιου σπιτιού στην Καλιφόρνια φιλοξενεί χώρους όπως του καθιστικού, της τραπεζαρίας και της κουζίνας που οργανώνονται σε ανοιχτό χώρο. Τα παράθυρα από το δάπεδο μέχρι την οροφή διαθέτουν απίστευτη θέα στη θάλασσα και φέρνουν το φως της ημέρας μέσα.

Η παλέτα χρωμάτων αποτελείται από υπέροχους τόνους ξύλου (για μερικά από τα έπιπλα και το δάπεδο) και φωτεινό λευκό (τοίχοι, οροφή, συσκευές κουζίνας, καναπές). Η συγχώνευση αυτή δημιουργεί ένα ευρύχωρο και φιλόξενο σπίτι. Τα υπνοδωμάτια βρίσκονται στον δεύτερο όροφο και έχουν μια γοητευτική ρουστίκ αίσθηση. Απολαύστε, λοιπόν, την εικονική περιήγηση και αντλήστε έμπνευση για το δικό σας σπίτι.

Δείτε μια τέλεια κατοικία στην Βραζιλία που είναι πραγματικά μια όαση χαλάρωσης.

ενιαίος χώρος καθιστικού τραπεζαρίας και κουζίνας

Ο πρώτος όροφος φιλοξενεί χώρους όπως του καθιστικού, της τραπεζαρίας και της κουζίνας που οργανώνονται σε ανοιχτό χώρο.


κουζίνα και παράθυρο με θέα την θάλασσα

Τα παράθυρα διαθέτουν απίστευτη θέα στη θάλασσα και φέρνουν το φως της ημέρας μέσα.


λευκό καθιστικό με τηλεόραση

Η παλέτα χρωμάτων αποτελείται από υπέροχους τόνους ξύλου (για μερικά από τα έπιπλα και το δάπεδο) και φωτεινό λευκό (τοίχοι, οροφή, συσκευές κουζίνας, καναπές).


κρεβάτι με λευκά σεντόνια και μαξιλάρια

Τα υπνοδωμάτια βρίσκονται στον δεύτερο όροφο και έχουν μια γοητευτική ρουστίκ αίσθηση.


κουζίνα και τραπεζαρία δύο πολυθρόνες γρασίδι και πισίνα σαλονοτραπεζαρία
 

Κατηγορίες Προιόντων