Καλάθι αγορών

Διακοσμητικά προβλήματα και πως μπορείτε να τα διορθώσετε

3 διακοσμητικά λάθη και πως μπορείτε να τα διορθώσετε. Όμορφες ιδέες διακόσμησης για το σπίτι

3 διακοσμητικά λάθη και πως μπορείτε να τα διορθώσετε. Όμορφες ιδέες διακόσμησης για το σπίτι σας.

Κανένα σπίτι δεν είναι τέλειο, και σίγουρα δεν έχει σημασία πόσο μεγάλο ή καινούριο είναι. Μπορεί να υπάρχουν προβλήματα σχετικά με τη διάταξη, την αποθήκευση ή το φωτισμό. Γι’αυτό σας παρουσιάζουμε τα πιο συνηθισμένα διακοσμητικά λάθη που κάνετε και πως μπορείτε να τα διορθώσετε. Αντλήστε ιδέες διακόσμησης για το σπίτι σας για να είναι πάντα σωστά οργανωμένο και εντυπωσιακό.
Μπορεί να έχετε μια μεγαλύτερη πρόκληση στην περίπτωση που μένετε σε ενοικιασμένο σπίτι, δεδομένου ότι δεν μπορείτε να κάνετε πολλά σε αυτό το χώρο. Αλλά ευτυχώς, πολλά διακοσμητικά προβλήματα μπορούν πολύ εύκολα να αντιμετωπιστούν μέσα σε λίγες ώρες ή ένα Σαββατοκύριακο. Μάθετε, λοιπόν, ποια είναι τα πιο κοινά προβλήματα διακόσμησης και πώς μπορείτε πολύ εύκολα να τα διορθώσετε.

#1 “Ο χώρος μου αισθάνεται μικρός και στενός”

μικρό σαλόνι
Αφήστε το τεράστιο τραπεζάκι του καφέ και προσθέστε ένα μικρό τραπέζι για να ανακτήσετε χώρο.

Αν νιώθετε ότι ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα διακόσμησης είναι ένας μικρός και περιορισμένος χώρος, μπορείτε να κάνετε μερικά πράγματα για να το βελτιώσετε.
1. Ξεκινήστε με το ξεκαθάρισμα της περιοχής: Πάρα πολλά αντικείμενα, φωτογραφίες και αρκετά κομμάτια επίπλων κάνουν ένα δωμάτιο να αισθάνεται μικρότερο. Επιλέξτε τι είναι περιττό και δωρίστε το ή αποθηκεύστε το σε ένα κουτί. Κρατήστε τα ράφια και τις επιφάνειες καθαρές και χρησιμοποιήστε μόνο τα απαραίτητα κομμάτια επίπλων στο δωμάτιο.
2. Χρωματίστε τους τοίχους: Φρεσκάρετε το δωμάτιο βάφοντας το χώρο σας σε ένα ελαφρύτερο χρώμα. Αυτός ο τρόπος θα φωτίσει το δωμάτιο.
3. Προσθέστε μεγάλους καθρέφτες: Οι καθρέφτες αντανακλούν το φως και διευρύνουν ένα χώρο δημιουργώντας την ψευδαίσθηση ότι είναι μεγαλύτερος. Μπορείτε να αγοράσετε ένα μεγάλο καθρέφτη και να το τοποθετήσετε σε έναν τοίχο. Διαφορετικά, προσθέστε πλακάκια καθρέφτη τοίχου ή τετράγωνο καθρέφτη πάνω από ένα τραπέζι ή πίσω από τον καναπέ σας. Επιλέξτε στρατηγικά πού θα τοποθετήσετε τον καθρέπτη, προκειμένου να αντανακλά το φως.

#2 “Το σαλόνι μου χρειάζεται ανανέωση, αλλά δεν έχω τον προϋπολογισμό για μια γενική ανακαίνιση”

γκρι καθιστικό
Επιλέξτε καλύμματα επίπλων και ένα φρέσκο θέμα χρώματος του γκρι και του κίτρινου για να ανανεώσετε γρήγορα το σαλόνι σας.

Δεν χρειάζεται να ξοδέψετε ένα σωρό χρήματα για να ανανεώσετε το σαλόνι σας. Τα έπιπλα είναι συνήθως το πιο ακριβό μέρος του δωματίου. Βρίσκοντας τρόπους για να φρεσκάρετε τα έπιπλα, πέρα από την εξοικονόμηση χρημάτων, θα σας εξοικονομήσει από την ανάγκη να τα αντικαταστήσετε όλα. Παρακάτω θα βρείτε μερικές ιδέες για να ανανεώσετε την διακόσμηση του σαλονιού σας με χαμηλό προϋπολογισμό:

Αναλαμβάνουμε φακέλους έκδοσης ηλεκτρονικής ταυτότητας κτιρίου στην Περιφέρεια Αττικής, στο Δήμο Τανάγρας, στο Δήμο Χαλκιδαίων, στο Δήμο Κορινθίων, Δήμο Λουτρακίου και στο Δήμο Τρίπολης. Καλέστε μας στο 2103003038. Εναλλακτικά συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας και θα σας καλέσουμε εμείς.

 • Προσθέστε καλύμματα στους καναπέδες σας, στην περίπτωση που είναι παλιοί και ξεθωριασμένοι.
 • Επενδύστε σε ένα νέο coffee table ή βάψτε το υπάρχον.
 • Επιλέξτε ένα τολμηρό χρώμα για να τονίσετε τον υπάρχοντα χώρο. Προσθέστε μερικά μαξιλάρια, ένα βάζο, νέες κουρτίνες και ένα φθηνό χαλί περιοχής σε αυτό το χρώμα.

#3 “Οι τοίχοι μου είναι βαρετοί και δεν ξέρω τι να κάνω”

σαλόνι με λευκό καναπέ και πίνακες στον τοίχο
Δύο μεγάλοι πίνακες με τολμηρό σχέδιο προσθέτουν ζωή στους ανοιχτούς τοίχους.

Οι βαρετοί λευκοί τοίχοι δεν είναι πάντα ότι καλύτερο. Αναρωτιέστε τι μπορείτε να κάνετε για να τους “ντύσετε” και να τους ξαναδώσετε ζωή; Προσθέστε μοτίβο και χρώμα με… μεγάλο τρόπο.

 • Κρεμάστε μεγάλα έργα τέχνης από καμβά με γάντζους τοίχων.
 • Αφαιρούμενη ταπετσαρία σε ένα ενιαίο εστιακό τοίχο. Έτσι, είναι εύκολο να αποκολληθεί και να βάλετε μια καινούργια.
 • Ζωγραφίστε έναν εστιακό τοίχο σε ένα άγριο, τολμηρό χρώμα.
 • Δημιουργήστε έναν τοίχο γκαλερί ή κολάζ αντικειμένων ή εικόνων. Προσθέστε ένα ράφι με τα αγαπημένα σας αντικείμενα.

Σκέφτεστε να προβείτε σε ανακαίνιση του σπιτιού – κατοικίας σας και αναζητάτε μία εταιρεία που θα σας καθοδηγήσει; Eνημερωθείτε για τα οφέλη της ανακαίνισης καθώς και για τις υπηρεσίες της recons στη σελίδα ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΣΠΙΤΙΟΥ ΚΟΣΤΟΣ και ΤΙΜΕΣ

Ζητήστε τιμή προσφοράς ανακαίνισης στη παρακάτω φόρμα ή Καλέστε μας στο 2103003038 και σχεδιάστε το χώρο σας με τις νέες τάσεις μαζί με έναν αρχιτέκτονα. Δείτε περισσότερες πληροφορίες στην σελίδα ανακαίνιση σπιτιού. Τέλος δείτε τον απόλυτο οδηγό για την ανακαίνιση του σπιτιού.

  Προτεινόμενες Κατηγορίες

  Ιδέες διακόσμησης

  Η εταιρεία είναι από τις πιο γνωστές, τεχνικές εταιρείες άρτια εξειδικευμένη και καταξιωμένη στο χώρο των κατασκευών και ειδικών κατασκευών αποκατάσταση διατηρητέων κτιρίων. Παρέχει ολοκληρωμένες κατασκευαστικές λύσεις, για τον επαγγελματία και τον ιδιώτη, με προτάσεις ανακαίνισης και διακόσμησης του χώρου, γραφείου, ξενοδοχείου, καταστήματος, σπιτιού αλλά και την κατασκευή και εφαρμογή των προτάσεων.

  Ανακαινίσεις

  Ηλεκτρονική Ταυτότητα Κτηρίου

  Κατασκευή

  Διακόσμηση

  Μελέτες - Άδειες

  Τακτοποίηση Αυθαιρέτων

  Άδειες Δόμησης

  Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης

  Τα παλιά σπίτια εμφανίζουν προβλήματα στις υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, διαβρώσεις σε σοβάδες και τοιχοποιίες, παλαιωμένα κουφώματα, καθώς και πολλά από τα υλικά χρειάζονται συντήρηση, επισκευή ή και αντικατάσταση. Έτσι αναζητούμε λύσεις να δημιουργήσουμε  τις ιδανικές συνθήκες διαμονής στη κατοικία μας.

  Τα cookies είναι απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία του Reconsblog.gr. Συνεχίζοντας την πλοήγησή σας αποδέχεστε τη χρήση cookies

  Χρειάζεσαι βοήθεια;

  Ειμαστε εδω για να σε βοηθησουμε

  Κάτι δεν είναι σαφές στο προϊόν;
  Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα χαρούμε να απαντήσουμε σε όλες τις ερωτήσεις σας.