Έξυπνα εργαλεία κουζίνας που κάνουν τη ζωή σας πιο απλή και εύκολη

5 χρήσιμα εργαλεία για την κουζίνα που όλοι πρέπει να έχετε: από τηγάνια και τάπετ μέχρι και ξύλινη κουτάλα

Τα πιο χρήσιμα εργαλεία για την κουζίνα που όλοι πρέπει να έχετε: από τηγάνια μέχρι και τάπερ.

Τα πράγματα στην κουζίνα είναι απλά, πιο απλά απ’όσο φαντάζεστε. Όλοι καταλαβαίνουμε ότι κανείς δεν γεννήθηκε expert στην μαγειρική και ούτε θα γίνει αν δεν μάθει τεχνικές και ακούσει τη γνώμη ειδικών. Γενικά, θέλει αρκετή προσπάθεια για να επιτύχει κανείς το «τέλειο» και στο τέλος να μάθει ποια είναι τα κατάλληλα εργαλεία που θα χρειαστούν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ζωή στην κουζίνα μπορεί να γίνει πολύ απλά μερικά πρακτικά σκεύη. Άλλωστε, ακόμη και οι ειδικοί σε θέματα μαγειρικής καταλήγουν ότι αυτά τα εργαλεία μπορούν να κάνουν τη ζωή μας στην κουζίνα πιο απλή.

O σεφ Scott Conant αποκαλύπτει τα πέντε σκεύη που τον βγάζουν πάντα από τη δύσκολη θέση. Ρίξτε, λοιπόν, μια ματιά παρακάτω για να μάθετε ποια είναι τα εργαλεία που μπορούν να απλοποιήσουν τα πράγματα στο χώρο της κουζίνας.

Μάθετε τα πάντα για τον χώρο της κουζίνας.

1. Ενα μικρό αντικολλητικό τηγάνι: Ενα τέτοιο σκεύος μπορεί να φανεί ιδανικό για να φτιάξεις πχ. ένα τηγανητό αυγό. Ειδινά, αν έχεις παιδιά είναι μια υπέροχη λύση στην περίπτωση που θέλετε να ετοιμάσετε κάτι θρεπτικό και νόστιμο.

2) Σπάτουλα (σιλικόνης): «Βλέπω πολλούς να χρησιμοποιούν στην κουζίνα σπάτουλα ψαριού σε περιπτώσεις που κανονικά δεν θα έπρεπε. Αγαπημένη μου είναι η σπάτουλα σιλικόνης», λέει συγκεκριμένα ο σεφ. Μάθετε, λοιπόν, ότι η σωστή σπάτουλα μπορεί να μειώσει το χρόνο προετοιμασίας.

σπάτουλα και μαύρο τηγάνι

3) Ενα μεγάλο κουτάλι: Ενα μεγάλο κουτάλι πάντα διευκολύνει τα πράγματα στην μαγειρική. Ο σεφ Scott Conant, συνηθίζει να χρησιμοποιηεί το «Kunz spoon». Όπως αναφέρει το συγκεκριμένο εργαλείο κάνει την καθημερινότητά του στην κουζίνα πιο εύκολη και απλή από ποτέ. Αυτό το προϊόν είναι ιδανικό είτε για το μαγείρεμα είτε για το σερβίρισμα.

4) Μια ξύλινη κουτάλα: Είναι γεγονός ότι πολλές «μοντέρνες» κουζίνες δεν έχουν αυτό το απλό σκεύος. To αγαπημένο σκεύος της γιαγιάς σας είναι πραγματικά τόσο χρήσιμο. «Μια ξύλινη κουτάλα είναι πάντα στο συρτάρι της κουζίνας μου» αναφέρει ο S.Conant.

5) Τάπερ: Είναι το πιο αποτελεσματικό μέσο αποθήκευσης στην κουζίνα, αφού μπορείτε να φυλάξερε τρόφιμα είτε στο ντουλάπι είτε στο ψυγείο. Τα τάπερ πάντα σας λύνουν τα χέρια.

τάπερ

Καλέστε μας στο 2103003039 ή συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας και ένας εξειδικευμένος συνεργάτης μας θα σας καλέσει το συντομότερο δυνατό