Καλάθι αγορών

Τα χειρότερα χρώματα για το βάψιμο μικρών χώρων

Μάθετε ποια είναι τα χειρότερα χρώματα για μικρά δωμάτια. Ιδέες για ένα εύκολο βάψιμο του σπιτιού

Μάθετε ποια είναι τα χειρότερα χρώματα για μικρά δωμάτια. Ιδέες για ένα εύκολο βάψιμο του σπιτιού.

Επιλέγοντας το χρώμα βαφής για το μικρό σας χώρο είναι κάτι περισσότερο από το να επιλέξετε ένα φωτεινό λευκό, με την ελπίδα να κάνετε το δωμάτιο να φαίνεται μεγαλύτερο. Δεν περιορίζεστε στα ανοιχτά χρώματα για το μικρό σας χώρο, αλλά θα θέλετε να επιλέξετε την σωστή απόχρωση για να αξιοποιήσετε στο έπακρο το δωμάτιο. Μάθετε, λοιπόν, ποια είναι τα χειρότερα χρώματα για μικρά δωμάτια, και αντλήστε ιδέες για το βάψιμο του σπιτιού σας.

#1 Λευκό

λευκή τραπεζαρία
Το λευκό δεν είναι η κατάλληλη επιλογή για μικρά δωμάτια.

Το λευκό μπορεί να φαίνεται σαν το τέλειο χρώμα για ένα μικρό δωμάτιο, επειδή μπορεί να φωτίσει τις σκοτεινές γωνίες και να αντικατοπτρίζει το φως γύρω από αυτό. Ωστόσο, δεν είναι πάντα έτσι. Η ιδέα ότι τα μικρά δωμάτια πρέπει να είναι βαμμένα λευκά ευτυχώς έχει αντικατασταθεί με μια απεριόριστη παλέτα χρωμάτων. Η λευκή μπογιά σε ένα μικρό δωμάτιο μπορεί πραγματικά να το κάνει να φαίνεται ακόμη πιο μικρό και ήπια.
Αν και το λευκό υποτίθεται ότι θα κάνει το δωμάτιό να φαίνεται ελαφρύ και φωτεινό, μπορεί πραγματικά να κάνει το αντίθετο. Το λευκό λειτουργεί καλύτερα ως σε ένα τοίχο ή χρωματική λεπτομέρεια. Αντ ‘αυτού, δοκιμάστε ένα μαλακό γκρι χρώμα, όπως σε αυτό το μικρό χώρο τραπεζαρίας. Το γκρι προσθέτει κομψότητα και φως. Μάλιστα, είναι πλαισιωμένο από λευκές λεπτομέρειες με αποτέλεσμα ο χώρος να είναι ακόμη πιο όμορφος.
Ιδέες για να διακοσμήσετε ένα λευκό υπνοδωμάτιο.

#2 Ουδέτερα χρώματα

σαλόνι
Ένα “σιωπηλό” ουδέτερο χρώμα μπορεί να κάνει ένα μικρό χώρο να φαίνεται ακόμη μικρότερο.

Τα ουδέτερα χρώματα είναι υπέροχα για μικρούς χώρους, καθώς κάνουν ένα μικρό δωμάτιο να φαίνεται πιο ευρύχωρο. Ωστόσο, δεν λειτουργούν όλα τα ουδέτερα χρώματα τέλεια σε ένα μικρό χώρο. Ένα ουδέτερο χρώμα που είναι πολύ “σιωπηλό” θα κάνει το δωμάτιό  να φαίνεται μικρό και σκοτεινό. Αναζητήστε ζεστά ουδέτερα χρώματα που αντανακλούν το φως γύρω από το δωμάτιο. Συνδυάστε τα με λευκή επένδυση και λεπτομέρειες για ένα ανοιχτό και ευάερο στυλ. Ένα τέχνασμα για να έχετε έναν ευρύχωρο χώρο σε ουδέτερα χρώματα είναι να επιλέξετε ουδέτερη επίπλωση, κουρτίνες ή σεντόνια, ώστε να ταιριάζει με το συνολικό δωμάτιο.

Αναλαμβάνουμε φακέλους έκδοσης ηλεκτρονικής ταυτότητας κτιρίου στην Περιφέρεια Αττικής, στο Δήμο Τανάγρας, στο Δήμο Χαλκιδαίων, στο Δήμο Κορινθίων, Δήμο Λουτρακίου και στο Δήμο Τρίπολης. Καλέστε μας στο 2103003038. Εναλλακτικά συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας και θα σας καλέσουμε εμείς.

#3 Χρώματα που αγαπάτε

μπογιές

Είναι αλήθεια ότι ένα χρώμα που αγαπάτε μπορεί να μην είναι η καλύτερη επιλογή.

Γνωρίζοντας ποιες αποχρώσεις λειτουργούν καλά σε ένα μικρό χώρο είναι απλώς το “σημείο εκκίνησης” της αναζήτησής σας για την καλύτερα επιλογή. Μην μπείτε στον πειρασμό να επιλέξετε ένα χρώμα μόνο και μόνο επειδή κάνει το δωμάτιό να φαίνεται μεγαλύτερο. Ο στόχος σας είναι να βρείτε ένα χρώμα που κάνει το μικρό σας χώρο κομψό και πανέμορφο. Αυτό είναι το πιο σημαντικό πράγμα που πρέπει να θυμάστε καθώς βλέπετε διάφορες χρωματικές επιλογές.
Είναι αλήθεια ότι ένα χρώμα που αγαπάτε μπορεί να μην είναι η καλύτερη επιλογή για να δημιουργήσετε μια ευρύχωρη εμφάνιση. Αλλά αν δεν είστε ενθουσιασμένοι από το χρώμα όταν περπατάτε στο δωμάτιο δεν θα έχει σημασία πόσο μεγάλο φαίνεται. Εάν έχετε στο μυαλό σας ένα αγαπημένο χρώμα τότε ρυθμίστε την συνολική διακόσμηση ώστε να ταιριάζει στο δωμάτιό. Εάν αυτό δεν είναι εφικτό, δοκιμάστε ουδέτερους τοίχους με το αγαπημένο σας χρώμα να χρησιμοποιείται ως χρωματική λεπτομέρεια.
Συμβουλές για την επιλογή σωστού χρώματος για το εσωτερικό βάψιμο του σπιτιού.

#4 Κόκκινο

κόκκινο σαλόνι
Η ενέργεια και η ζεστασιά του κόκκινου μπορεί να “ζεστάνει” υπερβολικά ένα μικρό δωμάτιο.

Το κόκκινο είναι ένα πανέμορφο χρώμα. Μάλιστα, εδώ και χρόνια υπήρξε η ιδανική επιλογή χρώματος για την τραπεζαρία. Η αλήθεια είναι ότι οι περισσότερες αποχρώσεις του κόκκινου είναι εντελώς λανθασμένες για τη διακόσμηση ενός μικρού χώρου. Η ενέργεια και η ζεστασιά του κόκκινου μπορεί να “ζεστάνει” υπερβολικά ένα μικρό δωμάτιο. Καλύτερα να το επιλέξετε σε έναν τοίχο και όχι σε όλο το δωμάτιο. Έτσι, θα έχετε ακόμα τη ζεστασιά ενός πλούσιου ζεστού χρώματος, χωρίς να δημιουργεί προβλήματα σε μικρούς χώρους.

Σκέφτεστε να προβείτε σε ανακαίνιση του σπιτιού – κατοικίας σας και αναζητάτε μία εταιρεία που θα σας καθοδηγήσει; Eνημερωθείτε για τα οφέλη της ανακαίνισης καθώς και για τις υπηρεσίες της recons στη σελίδα ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΣΠΙΤΙΟΥ ΚΟΣΤΟΣ και ΤΙΜΕΣ

Ζητήστε τιμή προσφοράς ανακαίνισης στη παρακάτω φόρμα ή Καλέστε μας στο 2103003038 και σχεδιάστε το χώρο σας με τις νέες τάσεις μαζί με έναν αρχιτέκτονα. Δείτε περισσότερες πληροφορίες στην σελίδα ανακαίνιση σπιτιού. Τέλος δείτε τον απόλυτο οδηγό για την ανακαίνιση του σπιτιού.

  Προτεινόμενες Κατηγορίες

  Ιδέες διακόσμησης

  Η εταιρεία είναι από τις πιο γνωστές, τεχνικές εταιρείες άρτια εξειδικευμένη και καταξιωμένη στο χώρο των κατασκευών και ειδικών κατασκευών αποκατάσταση διατηρητέων κτιρίων. Παρέχει ολοκληρωμένες κατασκευαστικές λύσεις, για τον επαγγελματία και τον ιδιώτη, με προτάσεις ανακαίνισης και διακόσμησης του χώρου, γραφείου, ξενοδοχείου, καταστήματος, σπιτιού αλλά και την κατασκευή και εφαρμογή των προτάσεων.

  Ανακαινίσεις

  Ηλεκτρονική Ταυτότητα Κτηρίου

  Κατασκευή

  Διακόσμηση

  Μελέτες - Άδειες

  Τακτοποίηση Αυθαιρέτων

  Άδειες Δόμησης

  Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης

  Τα παλιά σπίτια εμφανίζουν προβλήματα στις υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, διαβρώσεις σε σοβάδες και τοιχοποιίες, παλαιωμένα κουφώματα, καθώς και πολλά από τα υλικά χρειάζονται συντήρηση, επισκευή ή και αντικατάσταση. Έτσι αναζητούμε λύσεις να δημιουργήσουμε  τις ιδανικές συνθήκες διαμονής στη κατοικία μας.

  Τα cookies είναι απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία του Reconsblog.gr. Συνεχίζοντας την πλοήγησή σας αποδέχεστε τη χρήση cookies

  Χρειάζεσαι βοήθεια;

  Ειμαστε εδω για να σε βοηθησουμε

  Κάτι δεν είναι σαφές στο προϊόν;
  Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα χαρούμε να απαντήσουμε σε όλες τις ερωτήσεις σας.