Ποια πράγματα πρέπει να έχετε στο σπίτι σας αυτό τον χειμώνα

0
117

Ιδέες για το σπίτι με τρία βασικά πράγματα που πρέπει να έχετε αυτό τον χειμώνα. Από κεριά μέχρι και κούπες.

Ο χειμώνας έρχεται και καλό θα είναι να προετοιμαστείτε κατάλληλα. Παρακάτω θα βρείτε μια λίστα με τρια αντικείμενα, που δεν πρέπει να λείπουν από το σπίτι σας αυτή την κρύα αλλά ταυτόχρονα πανέμορφη εποχή του χρόνου.

#1 Κούπες

κόκκινη και μπεζ κούπα
Καμία κούπα δεν πήγε πότε χαμένη.

Πού αλλού θα απολαμβάνετε τον καφέ, το τσάι και την ζεστή σοκολάτα σας; Οι τάσεις, φέτος, επιτάσσουν κούπες με μονόγραμμα οι οποίες είναι ιδανικές αν έχετε οικογένεια. Επιπλέον έχουν κάνει μεγάλο comeback τα πορσελάνινα σερβίτσια. Βέβαια, ακόμα κι αν δε θέλετε να ακολουθήσετε τη μόδα, εμείς σας λέμε ότι οι κούπες σε ένα σπίτι πάντα είναι απαραίτητες.

#2 Αρωματικά κεριά

βαζάκια με κεριά
Κεριά που μυρίζουν… χειμώνα.

Όταν σκέφτεστε τον χειμώνα ποιο είναι το πρώτο πράγμα που σας έρχεται στο μυαλό; Πιθανότατα να σας έρχονται στο νου οι υπέροχες και μεθυστικές μυρωδιές με τις οποίες τον έχουμε συνδέσει. Για παράδειγμα από την κανέλα και το έλατο μέχρι το πορτοκάλι και το τζίντερ. Αυτές τις μυρωδιές μπορούμε να τις συναντήσουμε σε… αρωματικά κεριά. Είναι μια πολύ καλή ιδέα για εκείνες τις ημέρες που κάνει πολύ κρύο και το μόνο που θέλετε είναι το κρεβάτι και η κουβέρτα σας.

 

Τα αρωματικά κεριά είναι βλαβερά για την υγεία μας; Μάθετε περισσότερα.

#3 Ριχτάρια και κουβέρτες

καναπές με μαξιλάρια και ριχτάρι
Τα απαλά ριχτάρια θα φέρουν το αίσθημα της ζεστασιάς στο σπίτι.

Τα απαλά ριχτάρια θα φέρουν το αίσθημα της ζεστασιάς και της άνεσης στο σπίτι. Οι μαλακές κουβέρτες από την μεριά τους θα σας κρατήσουν ζεστούς όσο χαμηλές θερμοκρασίες κι αν δείχνει το θερμόμετρο. Τέλος, μην ξεχνάτε ότι όπως και με τα χαλιά, το ίδιο ισχύει και με τα ριχτάρια: φέτος το layering επιβάλλεται και για διακοσμητικούς λόγους.

 

Σίγουρα είναι αντικείμενα που τα έχετε τις περισσότερες εποχές, αλλά ο χειμώνας τους…”ταιριάζει” περισσότερο.