Καλάθι Αγορών

T. 2103003039 Δ -Τ 09:00-17:00  | Τριτη – Πεμπτη 10.00 – 18.00 | Παρασκευή 10.00 – 18.00 *Αντικαταβολή έως 150€

Βρεφικό Δωμάτιο

Ο αριθμός όλων εκείνων  που πρέπει να αγοράσετε για το βρεφικό δωμάτιο,  πριν φτάσει ένα μωρό μπορεί να φαίνεται εξαντλητικός και μπερδεμένος. Μια λίστα αγορών είναι σίγουρα απαραίτητη, καθώς μπορεί να σας βοηθήσει να παρακολουθείτε τις προμήθειες μωρών που έχετε ήδη αγοράσει και τα πράγματα που χρειάζεστε ακόμα.

Κούνιες/Λίκνα: Μπορεί να επιλέξετε να αγοράσετε μια κούνια ή ένα λίκνο  για να φέρετε το νεογέννητό σας πιο κοντά στο κρεβάτι σας. Ανεξάρτητα από το τι θα επιλέξετε, αναζητήστε μια άνετη λύση ύπνου για τον ύπνο του μικρού σας καθώς είναι εξαιρετικά σημαντικό σε αυτό το στάδιο.

Βρεφικά Στρώματα: Επιλέξτε ένα αδιάβροχο στρώμα, όποτε είναι δυνατόν, για να διευκολύνετε τη δουλειά σας με τον καθαρισμό. Ο ύπνος του μωρού σας είναι πολύ σημαντικός, οπότε επιλέξτε το κατάλληλο βρεφικό στρώμα που αντιστοιχεί στις ανάγκες σας. Το μωρό σας θα χρειαστεί αρκετά προσαρμοσμένα σεντόνια και μερικές μαλακές κουβέρτες. Τους πρώτους μήνες, τα μωρά δεν χρειάζονται πραγματικά μαξιλάρια, αλλά έχοντας αρκετά σετ φύλλων στο χέρι σας διευκολύνει να διατηρείτε τα πράγματα φρέσκα και να περιορίζετε πόσο συχνά πρέπει να πλένετε.

Παρκοκρέβατο: Tο μωρό  θα απολαύσει μπόλικο παιχνίδι  από τους πρώτους μήνες κι όλας της ζωής του  στα αναπαυτικά και ασφαλή παρκοκρέβατα που διαθέτουμε στο site μας!

Στο RECONS BLOG ,θέλουμε να βοηθήσουμε τους πελάτες να λάβουν καλά ενημερωμένες αποφάσεις αγοράς. Όταν πρόκειται για αγορές για το σπίτι, διαφορετικά γεγονότα ζωής θα οδηγήσουν σε διαφορετικά είδη αγορών. Ένα από αυτά τα γεγονότα της ζωής μπορεί να έχει ένα μωρό, και γνωρίζουμε ότι η δημιουργία ενός άνετου και κομψού βρεφικού δωματίου είναι κορυφαία προτεραιότητα για τους αναμενόμενους γονείς.

Μικροέπιπλα

Έμπνευση για το βρεφικό δωμάτιο

Έμπνευση για τo σαλόνι

Χρειάζεσαι βοήθεια;

Ειμαστε εδω για να σε βοηθησουμε

Κάτι δεν είναι σαφές στο προϊόν;
Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα χαρούμε να απαντήσουμε σε όλες τις ερωτήσεις σας.