Καλάθι Αγορών

T. 2103003039 Δ -Τ 09:00-17:00  | Τριτη – Πεμπτη 10.00 – 18.00 | Παρασκευή 10.00 – 18.00 *Αντικαταβολή έως 150€

Βρεφικά

Το ποσό του εξοπλισμού για βρεφικά είδη που πρέπει να δώσετε πριν φτάσει ένα μωρό μπορεί να φαίνεται εξαντλητικό και μπερδεμένο. Μια λίστα αγορών είναι σίγουρα απαραίτητη, καθώς μπορεί να σας βοηθήσει να παρακολουθείτε τις προμήθειες που έχετε ήδη αγοράσει και τα πράγματα που χρειάζεστε ακόμα. Από κάθισμα φαγητού, αλλαξιέρα μωρού μέχρι πόρτα ασφαλείας για το παιδί, μπορείτε να βρείτε όλα όσα χρειάζεστε για το νέο μωρό σας σε χαμηλές τιμές.

Καρεκλάκι φαγητού και αλλαξιέρα: Ένα ανεξάρτητο καρεκλάκι ή ένα φορητό που προσαρτάται σε μια κανονική καρέκλα είναι ιδανικό για τη στιγμή που το μωρό σας ετοιμάζεται για στερεά τρόφιμα. Μια μεταβαλλόμενη μονάδα μπορεί επίσης να κάνει τη ζωή σας πολύ πιο εύκολη, παρέχοντας άφθονο αποθηκευτικό χώρο.

Προστατευτικά Κάγκελα:  Μόλις το μωρό σας αρχίσει να μπουσουλά και να περπατά, θα πρέπει να το φυλάξετε από πολλούς κινδύνους οικιακής χρήσης, προστατεύοντας το σπίτι σας. Τα παιδιά είναι περίεργα για τον κόσμο γύρω τους, αλλά δεν γνωρίζουν πράγματα που ενδέχεται να ενέχουν κινδύνους για την ασφάλεια, οπότε εξαρτάται από εσάς να βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχουν γύρω από το σπίτι. Μερικά από τα βασικά εξαρτήματα ασφαλείας που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για την προστασία του μωρού σας, θα τα βρείτε στο RECONS BLOG!

Αγαπημένα μας προϊόντα

Βρεφικό Δωμάτιο

Χρειάζεσαι βοήθεια;

Ειμαστε εδω για να σε βοηθησουμε

Κάτι δεν είναι σαφές στο προϊόν;
Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα χαρούμε να απαντήσουμε σε όλες τις ερωτήσεις σας.