Καλάθι αγορών
Βρεφικά

Το ποσό του εξοπλισμού για βρεφικά είδη που πρέπει να δώσετε πριν φτάσει ένα μωρό μπορεί να φαίνεται εξαντλητικό και μπερδεμένο. Μια λίστα αγορών είναι σίγουρα απαραίτητη, καθώς μπορεί να σας βοηθήσει να παρακολουθείτε τις προμήθειες που έχετε ήδη αγοράσει και τα πράγματα που χρειάζεστε ακόμα. Από κάθισμα φαγητού, αλλαξιέρα μωρού μέχρι πόρτα ασφαλείας για το παιδί, μπορείτε να βρείτε όλα όσα χρειάζεστε για το νέο μωρό σας σε χαμηλές τιμές.

Καρεκλάκι φαγητού και αλλαξιέρα: Ένα ανεξάρτητο καρεκλάκι ή ένα φορητό που προσαρτάται σε μια κανονική καρέκλα είναι ιδανικό για τη στιγμή που το μωρό σας ετοιμάζεται για στερεά τρόφιμα. Μια μεταβαλλόμενη μονάδα μπορεί επίσης να κάνει τη ζωή σας πολύ πιο εύκολη, παρέχοντας άφθονο αποθηκευτικό χώρο.

Προστατευτικά Κάγκελα:  Μόλις το μωρό σας αρχίσει να μπουσουλά και να περπατά, θα πρέπει να το φυλάξετε από πολλούς κινδύνους οικιακής χρήσης, προστατεύοντας το σπίτι σας. Τα παιδιά είναι περίεργα για τον κόσμο γύρω τους, αλλά δεν γνωρίζουν πράγματα που ενδέχεται να ενέχουν κινδύνους για την ασφάλεια, οπότε εξαρτάται από εσάς να βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχουν γύρω από το σπίτι. Μερικά από τα βασικά εξαρτήματα ασφαλείας που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για την προστασία του μωρού σας, θα τα βρείτε στο RECONS BLOG!

Βρεφικό Δωμάτιο

Τα έργα μας

Τα παλιά σπίτια εμφανίζουν προβλήματα στις υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, διαβρώσεις σε σοβάδες και τοιχοποιίες, παλαιωμένα κουφώματα, καθώς και πολλά από τα υλικά χρειάζονται συντήρηση, επισκευή ή και αντικατάσταση. Έτσι αναζητούμε λύσεις να δημιουργήσουμε  τις ιδανικές συνθήκες διαμονής στη κατοικία μας.

Η εταιρεία είναι από τις πιο γνωστές, τεχνικές εταιρείες άρτια εξειδικευμένη και καταξιωμένη στο χώρο των κατασκευών και ειδικών κατασκευών αποκατάσταση διατηρητέων κτιρίων. Παρέχει ολοκληρωμένες κατασκευαστικές λύσεις, για τον επαγγελματία και τον ιδιώτη, με προτάσεις ανακαίνισης και διακόσμησης του χώρου, γραφείου, ξενοδοχείου, καταστήματος, σπιτιού αλλά και την κατασκευή και εφαρμογή των προτάσεων.

Ανακαινίσεις

Ηλεκτρονική Ταυτότητα Κτηρίου

Κατασκευή

Διακόσμηση

Μελέτες - Άδειες

Τακτοποίηση Αυθαιρέτων

Άδειες Δόμησης

Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης

Τα cookies είναι απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία του Reconsblog.gr. Συνεχίζοντας την πλοήγησή σας αποδέχεστε τη χρήση cookies

Χρειάζεσαι βοήθεια;

Ειμαστε εδω για να σε βοηθησουμε

Κάτι δεν είναι σαφές στο προϊόν;
Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα χαρούμε να απαντήσουμε σε όλες τις ερωτήσεις σας.