Πανέμορφα τζάκια με ιδιαίτερα πλακάκια

0
492
Ιδέες για τζάκια με εντυπωσιακά πλακάκια σε διάφορα χρώματα

Ιδέες για τζάκια με εντυπωσιακά πλακάκια σε διάφορα χρώματα, μοτίβα και στυλ.

Ένα τζάκι υποτίθεται ότι είναι ένα ελκυστικό εστιακό σημείο του σπιτιού. Ωστόσο, εάν το δικό σας τζάκι προσελκύει την προσοχή για όλους τους λάθος λόγους, σκεφτείτε να του δώσετε μία νέα όψη με όμορφα πλακάκια. Υπάρχουν πολλές κομψές επιλογές που θα μετατρέψουν ένα θλιβερό περιβάλλον φωτιάς σε ένα μέρος που θα λατρέψετε. Ρίξτε, λοιπόν, μια ματιά στις ιδέες που θα σας εμπνεύσουν για να δημιουργήσετε ένα τζάκι που θα αγαπήσετε και δεν θα βαρεθείτε ποτέ. Τα παρακάτω τζάκια διαθέτουν εντυπωσιακά πλακάκια σε διάφορα χρώματα και στυλ.

Ιδέες για μια «φρέσκια» και όμορφη διακόσμηση τζακιού.

#1 Πλακάκι ψαροκόκκαλο

Πλακάκι ψαροκόκκαλο
ο μοτίβο ζιγκ-ζαγκ είναι ότι πρέπει για ένα τζάκι που βρίσκεται στο σαλόνι.

Όταν πρόκειται για την επιλογή του καλύτερου πλακιδίου για την ανανέωση ενός παλιού τζακιού, το στυλ έχει σημασία. Ο σχεδιαστής εσωτερικών χώρων Holly Mathis χρησιμοποιεί ψηφιδωτό πλακάκι σε μια διάταξη ψαροκόκαλου για να ανανεώσει ένα τζάκι μέτριας κλίμακας. Το μοτίβο ζιγκ-ζαγκ είναι ότι πρέπει για ένα τζάκι που βρίσκεται στο σαλόνι.

#2 Πολύχρωμο πλακάκι στυλ… ψαριού

τζάκι
Η περιστροφή των πλακιδίων προς τα πλάγια και προς τα κάτω δημιουργεί μια οπτική ψευδαίσθηση.

Αυτό το ρουστίκ τζάκι που μοιράζεται αποδεικνύει ότι η κλίμακα ψαριών που είναι πηγή έμπνευση για τα πλακάκια δεν είναι μόνο για τοίχους μπάνιου ή backsplash κουζίνας. Η περιστροφή των πλακιδίων προς τα πλάγια και προς τα κάτω δημιουργεί μια οπτική ψευδαίσθηση. Επειδή τα παραπάνω πλακάκια είναι ζωγραφισμένα με το χέρι, θα παρατηρήσετε λεπτές αποκλίσεις στο χρώμα.

#3 Όμορφο πλακάκι με βότσαλα

τζάκι
Η ανανέωση ενός παλιού τζακιού μπορεί να γίνει πολύ εύκολα χρησιμοποιώντας ένα κιτ πλακάκι.

Σύμφωνα με την Amanda Hervey στο Storied, η ανανέωση ενός παλιού τζακιού μπορεί να γίνει πολύ εύκολα χρησιμοποιώντας ένα κιτ πλακάκι. Ευτυχώς, το παλιό περίγυρο του ήταν επίπεδο, με αποτέλεσμα η εγκατάσταση των πετρών να γίνει πολύ εύκολη. Το τελικό αποτέλεσμα είναι ένα γήινο τζάκι που φαίνεται πιο μοντέρνο από το ρουστίκ.

Πρωτότυπες ιδέες για τη διακόσμηση γύρω από το τζάκι.

#4 Φτιάξτε το δικό σας χειροποίητο πλακάκι

τζάκι με ασπρόμαυρο πλακάκι
Πλακάκια βαμμένα από τα χεράκια σας μπορούν να προσθέσουν ένα όμορφο και παραδοσιακό στυλ στο χώρο σας.

Πλακάκια βαμμένα από τα χεράκια σας μπορούν να προσθέσουν ένα όμορφο και παραδοσιακό στυλ στο χώρο σας. Ωστόσο, μπορούν να κοστίζουν μέχρι και $50 ανά τετραγωνικό πόδι. Για να αποθηκεύσετε μια στοίβα μετρητών, μπορείτε να κλέψετε αυτό το hack από την Erin στο Earnest Home Company. Ο blogger ζωγράφισε ένα φθηνό λευκό κεραμίδι προτού το εγκαταστήσει. Για να το κάνετε, θα χρειαστείτε ένα stencil για το μοτίβο και μερικά σπρέι για ένα αδιάβροχο και ανθεκτικό αποτέλεσμα.

Δείτε επιπλέον τζάκια με εντυπωσιακά πλακάκια για να αντλήστε ιδέες:

καθιστικό
Γλυπτικά πλακάκια τοίχου για ένα εντυπωσιακό τζάκι.
μπλε τζάκι
Μπλε ψηφιδωτό τζάκι.
τζάκι
Πολύχρωμο πλακάκι τσιμέντου.
τζάκι
Σχεδιασμένα πλακάκια τσιμέντου.
λευκό τζάκι
Λευκό τζάκι που δίνει στυλ σε κάθε χώρο.
μικρό τζάκι
Μοντέρνο τζάκι αγροκτήματος.
γυάλινο τζάκι
Καλοκαιρινό μπλε πλακάκι από γυαλί.
κλασσικό λευκό τζάκι
Κλασσικό λευκό πλακάκι.